Gewone mensen, bijzondere verhalen

  • Home
  • Bel en win voor Free a Girl

Bel en win voor Free a Girl

Kans maken op o.a. een overnachting in een Fletcher Hotel of theatertickets en ook nog eens een (heel) goed doel steunen? Doe dan mee met onze geweldige Bel&Win en maak kans op een van deze 44 prijzen!
Free a Girl zet zich in voor het stoppen van kinderprostitutie en wil mensen wereldwijd bewust maken van het bestaan van kinderprostitutie en hen de noodzaak laten inzien om het te bestrijden. De komende jaren concentreren deze werkwijzen zich op het bevrijden van meisjes uit de prostitutie, het aanpakken van de straffeloosheid, het bieden van werkgelegenheidstrajecten aan slachtoffers om ze te empoweren en het uitvoeren van lobby & advocacy projecten om draagvlak te creëren.

Jij belt (€ 0,80 p.m.) en de meeropbrengst van deze bellijn gaat naar de Stichting Free a Girl.
Zo werkt het : bel vóór 25 juli 2019 naar 0909-5010617 (€ 0,80 p.m.), kies de code van de prijs waarvoor je belt en volg de instructie die je hoort. Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort dan direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk een bevestiging. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Lees hier onze spelvoorwaarden.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

 

image