Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Bloot in de natuur

Ik ben getrouwde man van 68 jaar en woon in de Achterhoek. Met dit mooie weer ga ik graag fietsen. Mijn geheim is dat ik soms op een plek in het bos of afgelegen natuurgebied kom waar ik het erg opwindend vind om naakt te zijn.
Heerlijk geil word ik daarvan. Dan maak ik ook foto’s van mijzelf. Het lijkt mij ook heerlijk om dan een man of vrouw tegen te komen die dat ook lekker vindt en dan samen daar bloot te lopen. Of dat je afspreekt met iemand die dat ook opwindend vindt. Zijn er mensen die dit herkennen?

Dave (68) op 18 jun 2022
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Wijsneus
  (--)
  18/06/2022
  04:01

  Ja Dave, ik herken je ranzige oproepje dat je altijd plaatst als het warmer is dan 18 graden buiten. Nee niemand heeft daar zin in.
  Serieuze vraag: waarom ga je niet gewoon naar een nudistengebied met je hobby of fantaseer je er alleen over.
  Je loopt de kans dat je een kind tegenkomt met een vader die denkt: die viespeuk zal wel pedo zijn, ik schop hem net zolang tegen zijn blote piemol tot hij nooit meer kan fietsen.
  Ligt nogal gevoelig. Kan je ook niet feliciteren als je een groepje agressieve jongeren tegenkomt ipv een andere naakte vrouw op de fiets.
  Die kans is nihil, dat weet je: doe ff normaal, ga naar het naaktstrand/door de duinen erachter fietsen of neem het risico dat je wereldberoemd wordt in Nederland als de fietsende viespeuk die de verkeerde mensen tegenkwam.
  Zou leuk zijn als je mijn vraag beantwoordt. Ik snap echt niet waarom en probeer het te begrijpen snapte?


 • Naam
  (27)
  18/06/2022
  23:16

  Wijsneus de mijngeheim troll , wat heeft ie nog veel te leren. Armzalig levend achter zijn toetsenbord, zwaar onder de plak bij moeders die de scherm tijd strikt bijhoud , daarna is het weer fijn buiten spelen… wat doe je dan? HAAT zaaien, huilie huilie. Ach laten we maar doen of we deze stakker serieus nemen, hij is al immers overal uitgekotst, de ultieme boze loser … met sigaret in de muil denkt ‘ie dat ‘ie heel wat is , prototype nederlander, dan weet je genoeg. Hij zou maar wat graag die naakte vrouw op de fiets zijn, hahaha , maar zelfs daar faalt hij. Nou , zijn wraak hier zal vreselijk zijn , let op …ik heb nu al mijn lol.


 • Wijsneus
  (--)
  19/06/2022
  04:23

  Dave/Naam: wat typerend, zo zit het dus; je beschrijft jezelf als antwoord. De ultieme, boze loser. Overal uitgekotst, woont nog bij mams en rookt. Zelfhaat.
  Dacht ik al.
  Betrapt worden op wie je werkelijk bent maakt veel los in zolderkamertoetsenbordhelden.
  Steek je fietszadel in je naad en fantaseren maar weer op je hometrainer met de gordijnen dicht, mag best van mij ook al vind mamma het vies!

  Waarom nu een andere naam en leeftijd terwijl je in je reactie laat blijken den ouden Dave te zijn? Ik lach niet, ik vind je zielig. 27 of 68, Dave of naam..


 • Naam
  (27)
  19/06/2022
  21:55

  Hap hap … heej, kwijlneus heeft mammie je pc tijd nog wat verminderd ? Hoe is het om een koekje van eigen deeg te krijgen? Hahahahahahaaaaaaa, ff wennen he , als troll getrollt te worden ! Spuug je lelijkheid maar uit, kind … get geen life want dat heb je sowieso niet … daaaag lieve negatieve schat , het klopt inderdaad wat men zegt; wie het laatst lacht, lach het best ❗️❗️❗️


 • Dave
  (9)
  21/06/2022
  18:33

  Me moeder zeg dat iksorry moet zegge dus sorry ikmag niet meer op de kompjoeter ook