Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Fantasie

Ik ben een jonge dame van 25 heb een prachtig gezin, leuke vent en nu bijna één jaar getrouwd. Je zou zeggen eigenlijk niets te klagen maar, ik zit echt met iets en ik kan het maar niet loslaten.
Geen idee waarom ik er steeds aan moet denken en waarom mij dit zo enorm opwind..

Ik (dag)droom vaak over dat ik dan alleen in een bos aan het wandelen ben, vervolgens een onbekende tegen het lijf loop en diegene mij aanspreekt met alleen zijn mooie sprekende ogen, waardoor ik vervolgens met deze mysterieuze figuur mee loop.. ergens afgelegen pakt hij me plotseling heel hard vast drukt me ergens tegen aan en begint een beetje intimiderend op mij in te vragen waaronder ‘ waarom volg je me?’ Waarna ik hem een beetje ondeugend aan kijk en rustig erop terug antwoord dat ik gewoon heel.. heel.. heel erg nieuwsgierig ben en daarna.. vaak denk ik dan aan hoe hard ik dan geneukt zal worden, gewoon het idee.

(I don’t know misschien heb ik wel weer teveel Netflix series zitten kijken) maar deze gedachtes heb ik al een tijdje.

Ik snap ook wel dat sommigen zich hier totaal niet in kunnen vinden.
Als mijn man dit zou weten.. hij zal me echt voor gek verklaren en misschien zelfs wel een beetje boos zijn denk wel want, waarom zou ik mezelf zo willen geven aan een totaal vreemde?..
Ik heb zelfs gedacht om het er over te hebben met mijn man en er dan een soort rollenspel van te maken samen met hem maar, ik denk echt niet dat hij dat ziet zitten.. ik zie het mijn man echt niet in zijn hoofd halen zoiets bij mij te doen. Trouwens het idee dat het een totaal onbekende is, is toch voor mij meer opwindend.. het mysterieuze.. heel af en toe ga ik zelfs alleen naar het bos, en komt dat gevoel weer. Ik voel mezelf dan al heel gauw nat worden daar beneden.. natuurlijk gebeurd er nooit daadwerkelijk echt iets. Ik denk dat het gewoon het idee is en dan niet echt de daad zelf. Geen idee.. spannend vind ik het wel.

Wat is jou grote fantasie?

Aa (25) op 08 mrt 2023
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reactie
 • Wijsneus
  (--)
  15/03/2023
  04:23

  Je schrijft het fout… De laatste zin zou moeten zijn: wat is jouw grote fantasie.
  Let daar voortaan op!

  Waarom ben je met een man waar je niet tegen durft te vertellen dat je een fantasietje hebt?
  Zoveel mannen klagen over hun saaie seksloze vrouwen, straks spreekt hij met andere vrouwen af in het bos omdat hij precies dezelfde fantasie heeft. Gestoorde vrouwen aanranden in het bos. Laat hij je zitten voor een scharrel omdat ze wel te porren is voor kinky spelletjes.
  Een huwelijk vol geheimen gaat sowieso stuk, een huwelijk met louter slechte seks ook..
  Geloof me ik zit op een dating site, mannen benaderen me vaak met het verhaal dat hun vrouw zo saai is. Ik zeg dan altijd: schrijf maar terug als je gescheiden bent en je draai gevonden hebt.
  Afgelopen zondag kreeg ik tot mijn grote verbazing een berichtje van zo’n man. Dat hij nu bij zijn vrouw weg was en of ik met hem wilde daten.
  Nee natuurlijk, hij had het alleen maar over hoe hij geleden had onder de slechte seks met zijn vrouw. Ik haak dan af.
  Heb duidelijk in mijn profiel staan dat ik niet op gefrustreerde mannen zit te wachten. Lezen ze niet het zijn soms net bonobo apen. Meestal zelfs hahaha, ze willen wat ze zien in de pornofilms die ze kijken. Dat moet je direct de kop indrukken behalve als je het zelf ook wil. Have fun dear 😌