Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

geen zin meer in het leven

Waar zal ik beginnen. 28 okt 2018 leerde ik dacht ik de liefde van me leven kennen. Was totaal niet opzoek en daar stond hij dan in de huiskamer van zijn moeder. We gingen uit eten omdat mijn dochter en ik een zware periode achter de rug hadden wilde mijn vriendin (zijn moeder) ons uit eten nemen. Toen wist ik niet dat hij weer tijdelijk thuis woonde ik kende zijn moeder al jaren maar hij had een relatie en nog nooit gezien. Wat hadden we het toen gezellig en leuk. Nog nergens van bewust. Maar ik ging toch steeds vaker naar me vriendin toe om hem te zien en zo ook met mijn dochter gingen we steeds vaker daar eten. Het was gewoon erg leuk en gezellig. Zijn moeder had het ook wel door dat het gezellig was. Op een avond toen we daar weer kwamen eten zei ze moeder als ik meer wilde de stap moest zetten. Dat was toch wel even eng hoe ging dat ook al weer iemand uit vragen. Het duurde even maar uiteindelijk gevraagt of we maar een keer met zijn 2 moesten afspreken. Alleen beide geen telefoon bij ons we stonden buiten. Ik zeg vraag me nr aan je moeder. Hij heeft deze zelf maar opgezocht en we hadden een date gepland. Maar me dochter kon het ook erg goed vinden ook met zijn broer dat zei hun had uitgenodigd voor haar verjaardag. Deze viel voor onze date. Verjaardag was erg leuk en gezellig zij gingen pas rond half 3 naar huis. Toen ze thuis waren kreeg ik een app van hem. Misschien kom ik morgen ook nog wel even langs. Toen is hij dus weer langs gekomen en nooit meer weggegaan wat was ik verliefd. 1 jan 2019 gingen we soort van samen wonen date was 9 dec 2018 we woonde vlak bij elkaar of we dan elke avond hij mij of ik naar zijn moeder zou gaan was dit makkelijker.
we woonde in het midden van het land maar zijn bedrijf verhuisde naar noord holland en de reistijd was vermoeiend voor hem. Ik wilde graag terug naar noordholland omdat ik daar van oorsprong vandaan kom en toen der tijd heb ingeschreven daar mocht ik de kans hebben sneller een woning zou krijgen. We besloten dus die kant op te gaan. Doordat ik dus al 13 jaar stond ingeschreven had ik het voor het uit zoeken. mei 2019 hadden we de woning maar ivm school van me woning bleef ik in mijn oude woning en hij vaker ons nieuwe huis. per 14 juli 2019 ging ik samen met me dochter ook over we hebben een geweldige tijd gehad veel verbouwd om het ons huisje te laten worden. sept het echte leven begon weer school van me dochter ik een andere baan hij zijn huidige baan.
we gingen op vakantie met zijn 5 hij ik me dochter mijn moeder en zijn broer. Ik voelde dat er wat was hij was afstandelijk en niet die leuke gezellige jongen. Na de vakantie heb ik hem gevraagd wat er was. NIks zegt hij moe druk met werk en nog paar andere financiele tegenslagen. Komt goed moet gewoon hard werken. Ik begreep het gaf hem ruimte enz. maar elke keer voelde ik er is iets. Nee er was niks gewoon moe en druk.
Net voor de werk weer dat gevoel ik moest het gewoon weten.
hem duidelijk aan gegeven dat ik het gevoel had dat hij hier alleen nog maar kwam om te drinken slapen en weer naar zijn werk. En de vraag gesteld hou je nog wel van me. Toen werd het stil. Ik wist genoeg Nee was het antwoord.
Hij liep er al maanden mee maar wist niet hoe die het moest zeggen om me niet te kwetsen en pijn te doen. Het moment enz. Een verklaring heeft ie niet. Het is een gevoel die er niet is. Wat ben ik tot op heden hier nog steeds erg verdrietig om.
Eindelijk was ik gelukkig we hadden nog veel plannen in en om het huis wat nog gedaan moest worden. Ik dacht al me ellende die ik voor hem had kon overwinnen vergeten een nieuw begin met hem nieuw huis enz. Helaas deze breuk heeft mijn emmer doen overlopen alles van vroeger komt boven en heb ik dus nooit kunnen verwerken nooit echt over gesproken, was niet nodig vond ik ging wel dacht ik.
Maar nu ben ik boos bang verdrietig ik kan het niet meer. Ik weet de zin van het leven niet.
Ben al naar de huisarts geweest. En doorverwezen naar de psycholoog helaas wacht tijd. Nu zit ik ziek thuis mag niet meer werken is niet verantwoord.

bertina op 14 jan 2020
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Engel
  (30)
  15/01/2020
  12:58

  Waarom verwijderd het beheer wel de reacties maar niet de trol berichten?
  Dit is 1 zo’n trol bericht, een raar verhaal!
  Waar er wel meer van geplaatst worden, wat hebben wij aan de beheerders hier?
  De echte mensen worden niet serieus genomen!


 • lieke
  (37)
  17/01/2020
  14:03

  hoezo is dit een trol raar bericht?