Gewone mensen, bijzondere verhalen

 • Home
 • forum
 • Ik heb een relatie met mijn 30 jaar oudere Indiase sugardaddy
overzicht

forum

Ik heb een relatie met mijn 30 jaar oudere Indiase sugardaddy

- Mijn jeugd -
Ik ben een jongedame van begin twintig, die sinds afgelopen zomer woont en studeert in een klein dorpje nabij Utrecht. Klinkt allemaal nog redelijk normaal zou je zeggen. Echter, neem ik al jaren enkele grote geheimen met mij mee, waar niemand in mijn omgeving iets vanaf weet.. Maar ik kan deze geheimen niet meer voor mij houden. Ik moet ze delen.

Als klein meisje ben ik ongelofelijk gepest op de basisschool. Ik werd bijna elke dag gepest, meerdere malen bedreigd met een mes en ik had daarnaast ook geen vriendinnen. Ik stond er alleen voor op school.. Ik moest daarbij leren om voor mijzelf op te komen. Elke dag kwam ik huilend terug van school en was mijn moeder de enige die ik beschouwde als een vriendin. Zij was er altijd voor mij en hielp mij eigenlijk door deze vreselijke periode heen.

Mijn vader was eigenlijk altijd druk aan het werk en vond het blijkbaar erg lastig om er voor mij te kunnen zijn. Hij wuifde het liever weg, dan dat hij structureel met mijn problemen aan de slag zou gaan en mij zou steunen in deze moeilijke tijd. Hij dronk veel in die tijd. Wat mijn moeder niet weet is dat hij mij ooit in een dronken bui in elkaar heeft getrapt. Hij was boos op me. Ik weet geen eens meer waarom hij boos was, maar dat het door de alcohol kwam wist ik zeker. Ik kneusde bijna al mijn ribben doordat hij mij meerdere malen in mij zij trapte. Dat terwijl ik al op de grond lag. Sinds die tijd is de relatie met mijn vader niet meer hetzelfde geweest en zijn we steeds meer uit elkaar gegroeid.

In deze periode zat ik eigenlijk elke dag alleen binnen en had ik weinig contact met mijn leeftijdsgenootjes. Een zwarte periode in mijn leven, waar ik dan ook het liefst zo min mogelijk aan terug wil denken. Ik ben bang dat mijn jeugd mij uiteindelijk heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben geworden en de keuzes die ik heb gemaakt de afgelopen jaren.

- De middelbare school en puberteit -
Op de middelbare school was ik extreem bang dat het pesten gecontinueerd zou worden. Echter, begon ik mijzelf gedurende die tijd te ontwikkelen als vrouw. Al snel kwam ik er toen achter dat ik mijn uiterlijk kon inzetten om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen. Ik probeerde aan te pappen met de populaire jongens. Ik dacht dat ik op deze manier geaccepteerd zou worden door de rest, aangezien ik dan het vriendinnetje zou zijn van één van de coole jongens.. Het werkte. Keer op keer. Het bleek een overlevingsstrategie.

Ik wist vanaf dat moment dat ik bepaalde dingen voor elkaar kon krijgen in het leven door mij te verbinden aan de juiste personen die een bepaald aanzien met zich meebrachten. Dit begon op de middelbare school, maar werd al snel toepasbaar in eigenlijk alles in mijn leven.

- Start van het modellenwerk -
Op mijn zestiende werd ik samen met mijn moeder in Amsterdam aangesproken door een talent scout voor modellenwerk. Ik was zo blij dat iemand blijkbaar potentieel in mij zag. Uiteraard wilde ik model worden. Niets liever. Nog geen vier weken later begon mijn eerste trip naar Milaan. Ik was zo trots.

Helaas waren de twee maanden in Milaan geen succes voor mij. Ik werd al snel buitengesloten door de andere meiden en ik kreeg nauwelijks opdrachten aangeboden. Ik voelde mij ongelukkig en alleen. Eén van de mooiste meiden ontfermde zich over mij en vertelde mij dat ik mooi was. Ze viel op vrouwen en ze vroeg of ik bij haar in bed wilde slapen. Om mij niet volledig buitengesloten te voelen ging ik hier uiteindelijk mee akkoord en heb ik meerdere keren sex met haar gehad. Ik vond het zo onwijs eng, maar ik voelde mij zo alleen en zij gaf mij het gevoel dat ik niet alleen hoefde te zijn. Ik werd door de anderen gezien als het lieve, onschuldige meisje en was er van overtuigd dat ik hierdoor sneller onderdeel zou uitmaken van de groep. Wat uiteindelijk ook lukte. Het werkte, weer..

Ik zag in die periode veel meiden om mij heen aanpappen met fotografen, met opdrachtgevers of met de eigenaar van de agency. Het viel me op dat de meiden die uit eten gingen met dit soort machthebbende personen, ook opvallend meer opdrachten kregen en ook vaak de volgende ochtend na een luxueus etentje, terugkwamen met dure cadeaus. Zij hadden sex met dit soort mannen, waardoor zij ook de meest speciale shoots toegewezen kregen. Ik kon daarentegen geen enkele fatsoenlijke shoot krijgen..

Toen ik voor de tweede keer een periode van drie maanden naar Istanbul vertrok voor modellenwerk, heb ik de keuze gemaakt om deze periode hoe dan ook tot een succes te brengen. Mijn eerste periode was teleurstellend, waarbij ik ook nauwelijks opdrachten kreeg. Nu zou het gaan lukken. Koste wat het kost.

Mijn kamergenootje in Istanbul was een high class escort. Ze kwam vaak ‘s ochtend thuis nadat ze niet thuis had geslapen. Ze moest het mij op een gegeven moment wel vertellen. Ze liet haar ouders, vrienden en familie geloven dat ze voor modellenwerk, telkens die mooie reisjes kon maken naar het buitenland en daarmee haar geld verdiende. Ze had zoveel zelfvertrouwen en wist zonder enige schaamte te vertellen dat zij dit doet omdat ze er plezier in heeft. Zij kan immers de mannen uitkiezen en ze betalen haar ook nog eens duizenden euro’s. Ze probeerde mij te overtuigen om hetzelfde te doen. Ik durfde het (nog) niet.

Deze tweede periode heeft mij achteraf gezien heel erg veranderd. Ik wilde er zo graag bij horen en had hier echt op dit moment echt alles voor over. Ik begon te drinken, te blowen, coke te snuiven.. Ik wilde onderdeel uitmaken van de groep met wilde meiden, die altijd zoveel aandacht kregen van mannen.

Ik kreeg op een gegeven moment voortdurend berichtjes binnen van mannen die iets van me wilde en daarvoor goed wilde betalen. Voor ik het wist ging ik uit eten met rijke Turkse mannen, die graag met mij uit eten wilde gaan en cadeaus wilde geven. Ze hoefde er in eerste instantie niks voor terug. Ze wilde enkel een mooie jonge vrouw aan hun zij tijdens een luxueus diner. Ik vond die aandacht heerlijk. De aandacht die mijn vader mij nooit gaf.

Ik ging uiteindelijk ook geregeld ‘s avonds mee met meiden die sex zouden gaan hebben op een grote jacht met enkele van deze oude rijke Turkse mannen. We werden opgehaald in een luxueuze auto met privéchauffeur. We voelde ons Hollywood-sterren. Ik vond de spanning zo lekker. Ik wist dat het fout was, maar sinds ik met deze bepaalde groep meiden omging, kreeg ik ineens zoveel aandacht van mannen. De aandacht was gewoon zo fijn. Ik hoorde eindelijk ergens bij.

Ik had tijdens deze periode een vriendje zitten in Nederland. Hij wist van niks, maar ik kon hem niet vertellen wat er in Istanbul gebeurde natuurlijk. Ik heb hem onwijs voorgelogen, maar daarnaast ook mijn ouders en familie nooit verteld van mijn dubbelleven. En dat wil ik graag zo houden. Ze zien mij immers als dat lieve, onschuldige meisje. De ideale dochter. Maar dat ben ik niet. Ik kon het ze gewoon niet vertellen. Zolang niemand er iets vanaf wist, doe ik ook niemand pijn dacht ik. Ondertussen leek het liegen een tweede natuur te zijn geworden. Het ging me zo gemakkelijk af. Maar het knaagde wel aan me.. Ik heb zoveel mensen pijn gedaan, zonder dat ze het door hebben gehad.

- Relatie met de eigenaar van mijn agency -
Ik was ondertussen al enkele jaren bezig met het modellenwerk in het buitenland. Ik had mijn opleiding ondertussen ook al meerdere malen uitgesteld, omdat ik bang was om weer naar school te gaan en wellicht weer gepest te worden. Ik wilde nog eenmaal naar het buitenland gaan; een laatste avontuur. Mijn laatste avontuur werd New Delhi in India. Deze keer moest en zou het een groot succes worden. Ik wilde iedereen zijn ongelijk bewijzen die mij vroeger had gepest. Ik wilde iedereen kunnen laten zien dat ik onwijs mooie shoots kreeg en succesvol was geworden.

Ik probeerde daarom al snel mijn Indiase agency eigenaar te verleiden. Hij gaf me namelijk al direct het gevoel dat hij zich aangetrokken voelde tot mij. Ik herken dat meteen. Aangezien ik het verleden zag dat de meiden die dit probeerde, uiteindelijk de meeste en mooiste shoots toegewezen kregen, probeerde ik het ook. Hij viel direct voor mijn charmes.

Hij is bijna 30 jaar ouder dan ik. Maar hij was zo lief voor mij, behandelde mij als een dame en betaalde daarnaast voor eigenlijk alles wat mijn hartje begeerde. Dure etentjes, luxe cadeautjes en de meest fantastische feestjes, waar ik aan zijn zij mocht lopen. Ik voelde mij zo in de watten gelegd en kon geen afstand doen van iemand die mij liet voelen alsof ik een prinses was. Een koningin. Alles wat ik mijn jeugd tekort ben gekomen wist hij op te vullen.

Ik wist diep van binnen dat ik hem niet aantrekkelijk vond. Maar ik kon geen afstand doen van het geweldige gevoel dat deze man mij kon geven door bij zijn aanwezigheid te zijn. Ik heb sex met hem. Dit hoort er nu blijkbaar bij en ik zie het als een kleine investering van mijn kant om het leven te kunnen leiden dat ik altijd al zo graag wilde hebben. Ik weet diep van binnen dat ik niet van deze man houd en dat ik niet ook niet geniet van de sex met hem. Maar ik kan en wil gewoon niet het leven opgeven dat hij voor mij mogelijk maakt. En zolang we er allebei volledig achter staan en iedereen er gelukkig van wordt is er toch niks aan de hand?

- Studeren in Nederland -
Op dit moment woon ik in een klein dorpje, samen met drie huisgenootjes en ben ik druk aan de studie. Ik ben onwijs bang om weer gepest te worden. Om dit te voorkomen heb ik mijzelf aangemeld voor de studentenraad van de opleiding. Het geeft mij ergens op een bepaalde manier een klein beetje gevoel van macht. Ik ben namelijk nu degene die iets kan betekenen voor alle andere studenten.

Op school weet trouwens niemand wat er nog steeds speelt in India. Zij hebben geen idee wat nu de echte reden is waarom ik elke schoolvakantie weer richting India vertrek. Zij denken dat ik er heen ga voor modellenwerk en vrienden bezoek die ik heb leren kennen tijdens mijn modellen periode. Ik kan ze de waarheid niet vertellen. Mensen hebben namelijk altijd direct een mening klaar. Niemand zal geloven dat ik verliefd ben geworden op mijn bijna dertig jaar oudere Indiase werkgever en dat het ook echte liefde is. En om heel eerlijk te zijn; weet ik zelf ook niet zeker of er wel sprake is van echte liefde. Ik weet niet meer wat ik voel eigenlijk.

Ik maak dan blijkbaar geregeld de verkeerde keuzes. Maar waarom pakken deze verkeerde keuzes dan wel altijd heel erg goed uit voor mij.. Hoe slecht zijn ze dan daadwerkelijk? Ik ben denk ik gewoon iemand die zeer ambitieus is en haar doelen najaagt. En ik heb er denk ik gewoon net wat meer voor over om ze te bereiken dan een ander..

Anoniem (22) op 10 mrt 2019
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Sonja
  (37)
  10/03/2019
  13:05

  Heel moedig van je om dit te vertellen! Maar god god meisje waar ben je toch mee bezig. Concentreer je op je opleiding zodat je later voor jezelf kan zorgen. Je verdient echter beter dan dit!


 • Ka
  (36)
  14/03/2019
  19:07

  Wat zou je het liefst willen hoe je leven is?


 • engel
  (40)
  14/03/2019
  20:06

  goed dat je het er toch even uitgooit op een anonieme manier!

  Maar misschien kan je toch beter gaan stoppen met alles en opzoek te gaan naar jezelf, klinkt zweverig,
  Maar in je verhaal krijg ik het gevoel dat je iedereen aan het pleasen ben om bevestiging te krijgen dat je goed genoeg bent en dat je er bij hoort.
  Het is alleen niet de manier, en niet de juiste manier.
  Doordat je in je jeugd te kort bent gekomen door het pesten en je situatie met je vader, heb je wel de schade opgelopen en ben je nu op een verkeerde manier opzoek naar liefde.

  Maar volgens mij moet je gaan leren eerst van jezelf te gaan houden, want ik krijg niet het idee dat je dat doet, omdat je je eigenlijk laat gebruiken door andere mensen.
  Wat een ander wil, dat doe jij.
  En dat hoeft niet en dat mag ook niet.
  Het is jou leven, jij moet de touwtjes in handen nemen, en niet een willekeurig persoon.

  En door verkeerde keuzes kom je misschien in “luxe” situaties terecht.
  Maar maakt dat jou nou werkelijk gelukkig?
  Geld maakt niet gelukkig.
  Geluk zit in de kleine dingetjes, en dat je gezond ben, en de juiste liefde ontvangt en zelfliefde.

  Wat ik je als tip kan mee geven zoek hulp bij een psychiater of psycholoog, ga werken aan jezelf, volg therapie waardoor je met je verleden aan de slag kan gaan.


 • Mirjam
  (42)
  18/03/2019
  16:26

  Het zal je dochter maar wezen zeg. Stop hier mee, zo snel mogelijk!


 • Wilco
  (28)
  19/03/2019
  03:56

  Meid je bent niet ambitieus, je wil juist weinig doen voor mooie spullen. Je wil niet werken voor geld (niet ambitieus dus), je wil het voor elkaar krijgen door je benen te spreiden. Ambitieus? Nee je bent een hoer.


 • Bibi
  (36)
  05/05/2019
  09:46

  Hoi,

  Voor mij is het enigszins onduidelijk waarom je dit verhaalt deelt op het forum. Je stelt de vraag hoe slecht jouw keuzes zijn. Ik neem aan dat je hierop een reactie verwacht?

  Wat mij opvalt is dat je nogal tegenstrijdige dingen schrijft: “Ik weet diep van binnen dat ik niet van deze man houd en dat ik niet ook niet geniet van de sex met hem. Maar ik kan en wil gewoon niet het leven opgeven dat hij voor mij mogelijk maakt”, terwijl je later zegt: “En om heel eerlijk te zijn; weet ik zelf ook niet zeker of er wel sprake is van echte liefde”.

  Jouw verhaal besluit je met: “Ik ben denk ik gewoon iemand die zeer ambitieus is en haar doelen najaagt”. Hiermee lijk je voor jezelf recht te willen praten, wat jijzelf eigenlijk krom vindt. Als zucht naar materialisme (met het doel “iemand” te worden/zijn) jouw motivatie is voor het nemen van keuzes die je zelf eigenlijk veroordeelt, heeft dat niets met ambitie te maken. Zolang jij jezelf minder waard vindt dan anderen, maar wel bij die anderen wilt horen, zul je blijven worstelen met jezelf en beslissingen blijven nemen waarbij je je eigenlijk niet goed voelt.