Gewone mensen, bijzondere verhalen

 • Home
 • forum
 • Ik heb geen zoon en andere reacties
overzicht

forum

Ik heb geen zoon en andere reacties

Nou zoals jullie hebben gezien zijn er hier mensen die onder mijn naam berichten schrijven. Ik heb geen zoon. Dat bericht heb ik dus niet gedeeld. Ik wilde mijn verhaal hier doen, maar dat gaat niet. Jammer dat iedereen hier onder ieders naam kan schrijven.

Henk (43) op 10 jan 2020
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Eagle
  (43)
  10/01/2020
  12:10

  Even de ‘echte’ Eagle hier:

  Ik heb gisteren een bericht gestuurd met daarin de zorgen van echte forummers, waarbij ik o.a. heb voorgesteld dat we overgaan naar een registratie met password, want het aantal trollen loopt echt uit de hand.

  En sorry Henk, ik ben niet op zoek naar een date. 😁


 • Engel
  (30)
  10/01/2020
  16:41

  Ze hebben jou nu ook te pakken he!
  Misschien dat je het op een andere site moet doen je verhaal plaatsen, jammer dat het zo moet


 • miami
  (55)
  10/01/2020
  16:52

  heel vervelend allemaal en nu maar hopen dat de redactie actie onderneemt. Ik heb het ook een keertje gehad en heb die persoon toen aangegeven aan de redactie en die heeft meteen maatregelen genomen. Ik had het gelijk door hoor Henk en Eagle, de schrijfwijze is gewoon veel dommer. Wordt tijd dat die persoon de medicijnen een keertje inneemt.


 • miami
  (55)
  10/01/2020
  16:54

  nog even een mededeling aan dat trolletje, je hoeft niet met mijn naam een bericht te schrijven, zo dom als jij schrijft doe ik niet en ik reageer niet meer op dit bericht.


 • Henk
  (43)
  12/01/2020
  08:33

  Ja de trollen hebben mij absoluut te pakken. Vind het erg jammer. Vooral om te lezen dat ik hier nu als de trol word gezien door Karin en zij dit in een bericht schrijft. Afijn, ik vond het voorheen prettig advies te geven. Ik wil de trol niet laten “winnen” maar ga toch opzoek naar een site met inlog. Dit is mijn laatste bericht. Dus als iemand mijn naam nog gebruikt, weet dan dat ik het niet ben.