Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Mijn vrouw wou naar een sexclub

Zo’n 20 jaar geleden (was ongeveer 56 jaar oud), toen onze 2 kinderen nog klein waren, heb ik aan mijn vrouw (20 jaar jonger dan ik) in detail verteld wat mijn collega en zijn vriend meegemaakt hadden in Acanthus. Van vrouwen die in een kooi zaten en van daaruit penissen afzogen, mannen die tussen de borsten van vrouwen klaarkwamen terwijl hun mannen toekeken, tot sex van vrouwen met een grote groep mannen. Mijn vrouw was er zo door gepakt, vooral door de groepssex, dat ze dagenlang bloedheet rondliep en zei dat ze er ook wel eens naartoe wilde gaan. Ze heeft zelfs naar Acanthus gebeld, waar ik bijstond, om te vragen op welke dag er een mannenoverschot was. Ze wou geen sex met vrouwen, wel met een groep van minstens 10 mannen. Toen ik vroeg wat ik dan moest doen, keek ze heel verwonderd. Het kon haar niet schelen; ze wou enkel goed afgeneukt worden. Toen ik zei dat ik misschien jaloers zou worden en het niet zou kunnen verdragen, heeft ze aan haar zus gevraagd om op de 2 kinderen te komen passen op een zondag zodat wij samen naar een sexcinema in Hulst zouden kunnen gaan waar zij enkele lullen zou aftrekken om te zien of ik het zou aankunnen dat zij met andere mannen bezig was. In de dagen ertussen, hadden wij er hoogoplopende gesprekken over, maar zij vond dat zij mocht vreemdgaan omdat ik toch ook al een andere vrouw had geneukt, namelijk mijn vrouw waarvan ik gescheiden was. Tussen het telefoontje naar Acanthus en het bezoek aan Hulst, mocht ik haar niet meer aanraken; ze wou zo heet worden dat ze zonder droog te komen vallen door het langdurig gebruik van haar poes, met minstens 10 mannen kon neuken. Dat had haar zus haar aangeraden. Die kende er wat van, want buiten haar vaste vriend, had ze nog 2 regelmatige sexklanten om maandelijks te kunnen rondkomen. In de sexcinema kwamen er onmiddellijk een aantal mannen bij ons met hun stijve lullen in de hand, klaar om te ondergaan wat mijn heet vrouwtje met hen wou doen. Omdat ze nog nooit een andere lul in haar handen had gehad, sloeg ze echter in paniek en verstopte ze haar gezicht tegen mijn borst. Ik heb mij dan bij de mannen verontschuldigd en gezegd dat het haar eerste keer was. Nadien heb ik enorme spijt gehad dat ik haar niet wat aangemoedigd heb want hierdoor heb ik niet kunnen zien tot wat ze echt in staat was met andere mannen en hoever ze zou gaan buiten het aftrekken. Wij zijn dan maar naar huis teruggereden en er werd nadien niet meer over Acanthus gesproken. Dagenlang mocht ik haar niet meer aanraken – kletsnat was ze, dagenlang. Sindsdien heb ik wel mijn trouwring niet meer aangehad en is de sex op een alleen-wanneer-het-moet-pitje gezet. Nu is ze in de menopauze en wil me soms eens gauw aftrekken of uitzonderlijk, ook eens neuken met een voorbindpenis en daarbij snel aftrekken. Mijn sexgoesting moet ik wel altijd aangeven door langdurig naar een pornofilm te zitten kijken en soms, niet altijd, offert ze zich dan op, maar geen sex met haar hé, hooguit eens voelen aan haar borsten.

Willy (78) op 13 mrt 2023
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reactie
  • Transgender Hajarr Mua
    (27)
    20/03/2023
    18:07

    Ik ben een man. Ik heb altijd al een vrouw willen zijn. Volg mij op Snapchat en Instagram. Ik heb een liefdes relatie met Youness Ouaali.