Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Misbruikt in de snackbar

Het begon allemaal ongeveer een paar weken geleden. Ik zit vaak in de snackbar en soms ga ik na de patat nog wat aan mijn conditie en traptechniek werken. Ik ben dan altijd alleen in de snackbar en deze keer vroeg de eigenaar of hij me kon helpen. Dat leek me wel een goed plan en hij ging zeg maar van die oefeningen doen om mijn conditie te verbeteren. Toen ik zei dat ik een beetje last had van steek enzo zei hij dat ik maar even naar het kantoortje moest gaan en dat hij mij even zou gaan rekken.

Toen we in het kantoor waren zei hij dat ik moest gaan liggen. Dat deed ik en toen ging hij mij een beetje masseren (niet verkeerd). Toen ik zei dat ik het nogsteeds had zei hij dat ik even maar mijn shirt uit moest doen. Dat deed ik en toen ging hij mijn buik masseren. Toen zei ik dat mijn benen nogsteeds pijn deden zei hij dat ik mijn broekje uit moest doen. Ik deed dat en toen ging hij mijn bovenbenen masseren. Ik had toen nogsteeds pijn en toen zei hij: ga maar douchen dan dit wordt niks.

Ik deed dat dus weer en toen ik klaar was met douchen, kwam ik dus naakt uit de douche en toen was de eigenaar mij op aan het wachten. Ik deed snel mijn handdoek over mijn piemel heen. Hij zei dat hij nog wel een techniek had zodat mijn pijn wel weg kon gaan. Ik moest gaan liggen (naakt) op mijn buik, met een handdoek over mijn billen heen. Hij ging mij bij mijn billen masseren en ik vond dat eigenlijk wel lekker. Hij zei dat hij iemand kende die manager van MacDonalds is en hij kon mij wel aan kortingsbonnen helpen. Dat is echt mijn droom dus ik vroeg wat ik moest doen.

Hij zei dat ik moest gaan liggen op mijn rug en de handdoek weg doen. Ik wilde zo graag naar MacDonald dat ik dat gewoon deed, en toen ging hij mij pijpen. Daarna moest ik hem pijpen en toen kwam hij in mijn mond klaar. Hij zei dat hij mij daarna nog in mijn kont wou neuken en dat ik daarna naar MacDonalds kon. Dat deed veel pijn maar toen het over was zei hij dat hij nog één ding wou doen. Ik zei oké!

Hij zei dat ik voorover moest buigen en toen ging hij mij een aantal keer heel hard op mijn billen slaan. Dat deed heel veel pijn en daarna moest ik nog klaarkomen op mijn buik en het toen oplikken. Toen zij hij dat ik naar huis moest gaan en niemand vertellen over dit. Denken jullie dat ik mijn kortingsbonnen nog krijg?

Bradley Van Dijk op 19 jan 2023
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • RonaldMCdonald
  (36)
  19/01/2023
  12:22

  Jajoh. Tuurlijk krijg je die nog! In dit soort gevallen moet je altijd gewoon teruggaan naar degene die het belooft heeft, want belofte maakt schuld. En anders pijp je m nog een keer en neem je gwoon een hapje van zijn worst


 • Titie Tietsma
  (60)
  22/01/2023
  11:59

  Wat jij je probleem goed uit een zetten zeg! Wow! Je bent rijp voor opname psychiatrische instelling


 • Titie Tietsma
  (60)
  22/01/2023
  12:00

  Wat kun jij je probleem goed uit een zetten zeg! Wow! Je bent rijp voor opname psychiatrische instelling