Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

webspecials

Dertig , en nog maagd

    Misschien wacht je op de ware, of heb je er gewoon geen behoefte aan. Misschien ben je ontzettend onzeker of is er een medische reden waarom het heel lang heeft geduurd voordat je voor het eerst echt seks had. Mijn Geheim sprak met Christine (39), Marian (34) en Thijs (35), die alle drie pas op latere leeftijd hun maagdelijkheid verloren. Openhartig vertellen ze hoe dat kwam, hoe hun eerste keer was en hoe dat hun leven heeft veranderd.

Boekentips

    • Seks is een hot topic. Niet alleen in de tienerjaren. Ook bij volwassen mannen en vrouwen speelt het een belangrijke rol. Zowel het hebben van seks als het niet hebben van seks.

In Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus worden de verschillen tussen mannen en vrouwen uitvergroot en vooral overkomelijk gemaakt.
In 12 orgasmes neemt Ann Cuyvers de vrouw mee op een spannende reis door de verbeelding en het lichaam.

Christine (39), Marian (34) en Thijs (35)
image lees
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

image

Bianca en Sven vieren de jaarwisseling al een jaar of tien samen met hun vrienden George en Sylvia. Dit jaar willen ze wat anders...

Bianca (37) LEES
detail
image

De vijfentwintigjarige dochter van Loes heeft regelmatig last van depressieve gevoelens. Therapie heeft niet gewerkt, maar nu denkt Melody een ‘oplossing’ te hebben gevonden voor haar probleem: ze wil een baby...

Loes (57) LEES
detail
image

Eelke maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Ze is onlangs gescheiden en maakt een moeilijke tijd door, maar doet net alsof er niets aan de hand is.

Eelke (42) LEES
detail
image

Sofia schrikt als ze hoort dat haar vijfjarige zoontje Lars regelmatig door klasgenootjes wordt geschopt en geslagen. Moet ze Lars aanraden om maar eens flink terug te meppen?

Sofia (33) LEES
detail