App van man gelezen…

Ik ben al 14 jaar samen met mijn man.
Samen hebben we 1 kind.
Ik weet dat hij via WhatsApp contact heeft met een vrouwelijke oud-collega. Ik heb er wel eens naar gevraagd en dan vertelt hij waar ze het zoal over hebben. Ik zoek er dus verder niets achter.
Maar toen ik vorige week zijn telefoon even nodig had en deze opende, stond die nog op het appgesprek met die oud-collega. Wat ik daar las vond ik niet fijn. Er stond ‘ik ben geil en heb een enorme paal in mijn broek. Stuur eens een foto’. Daarop heeft zij een foto gestuurd van alleen haar gezicht (helemaal niets seksueel getint). Hij stuurt vervolgens ‘daar kan ik wel wat mee’, gevolgd door een smiley. Zei reageert hierop met ‘vunz’. Verdere berichten zijn helemaal niet seksueel getint oid, maar heel onschuldig.
Toch zit ik hier enorm mee in mijn maag. Voel me op een of andere manier ook echt wel gekwetst. Zoiets doe je toch niet? Ook al zou het als (in dit geval hele slechte) grap bedoeld zijn.
Ik wil mijn man er eigenlijk mee confronteren, maar weet niet of ik daar goed aan doe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wijsneus 20-10-2023 15:58
  Waarom zou je hem er niet op aanspreken? Als je het gewoon verteld zoals je hier doet is het geen vreemde vraag. Ik snap niet waar je bang voor bent, vind het niet normaal dat hij zulke taal uitslaat naar een andere vrouw die het kennelijk wel grappig vind.. Als een man zoiets naar mij appt blokkeer ik hem; ben geen sekswerker. Vreemd dat ze dit normaal vindt nog vreemder dat je man dit appt naar een andere vrouw. Zou jij dergelijke taal gebruiken naar een gewone oud collega? Dat je zo g*** bent en snakt naar seks met hem? Ze is meer dan alleen een oud collega vrees ik..
 • ELLEN 22-10-2023 09:24
  Geheel met wijsneus eens. Bij zoiets weet je gewoon dat er meer speelt tussen die twee.
 • de waard 06-11-2023 19:06
  grappig altijd; heel toevallig stuit je dan op een gesprek dat nog open stond..natuurlijk joh. nooit zal iemand durven toegeven dat zij stiekem gekeken hebben om te lezen waar de ander zich mee bezig houdt.. kortom; beide zijn niet te vertrouwen! en ja hoe leg je dat nou uit he.
 • Rosalie 06-11-2023 23:14
  Ik zou open kaart spelen en zeker niet mee rond blijven lopen . Het zorgt ervoor dat je spanning opbouwt en wantrouwen enkel maar toeneemt. Je had er waarschijnlijk (on)bewust al geen goed gevoel bij. Dat je zijn telefoon hebt geopend en dit niet gedeeld hebt is ook al niet helemaal eerlijk. Wanneer je een open en eerlijke relatie wilt is het ook zo eerlijk om te vertellen wat je gedaan en gelezen hebt. Dan kun je een open gesprek voeren. Begrijp dat dit niet makkelijkste gesprek is maar anders loop je beide met ‘ geheim’ rond. Lijkt me al geen goede basis!
 • Piet 15-03-2024 14:39
  'Emotioneel vreemdgaan' is en blijft vreemdgaan en naar wat ik hier lees is dit voor mij persoonlijk een vorm van 'emotioneel vreemdgaan'. Je eindigt met "Toch zit ik hier enorm mee in mijn maag. Voel me op een of andere manier ook echt wel gekwetst. Zoiets doe je toch niet?" Terecht dat jij hier mee in je maag zit, jij mag ook gekwetst zijn en nee volwassen partners in een goede volwaardige relatie appen zoiets niet met een buitenstaander. (Ik zou er ook terdege rekening mee houden dat deze een nog diepere relatie hebben en dat het hoogstwaarschijnlijk niet alleen bij appjes is gebleven, of zal blijven, spijtig om je dit te moeten zeggen...)
 • Robbert 04-05-2024 06:22
  Ik zou je partner hier zeker even op aanspreken. En niet meteen beschuldigend maar gewoon om hem te vertellen wat het met jou doet. Als je dat niet met elkaar kunt bespreken..... Daarnaast heeft je partner de behoefte om iemand anders te vertellen dat ie geil is. Mogelijk mist ie iets in jullie relatie en kunnen jullie samen kijken wat daaraan te doen is. Niets doen is lijkt mij geen optie. Jij word hier ongelukkig van.