Gewone mensen, bijzondere verhalen

Abonnementen

Pagina 1 van 1
 • image
  Proefabonnement: 6x Mijn Geheim voor €10,-

  Neem nu een proefabonnement en ontvang jouw favoriete tijdschrift 6x thuis op de mat voor slechts €10,- (i.p.v. €13,50). Na deze 6 nummers stopt het abonnement automatisch.

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  26x Mijn Geheim voor maar €29,95

  Neem nu een abonnement en ontvang jouw favoriete tijdschrift een jaar lang om de week thuis op de mat. Je ontvangt maar liefst €24,65 korting (normaal €58,50)!

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  Abonnement Mijn Geheim SPECIAL voor €16,50

  Neem nu een jaarabonnement op Mijn Geheim Special voor maar €16,50 in plaats van €21,- en ontvang Mijn Geheim Special 6x thuis op de mat.

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  Combi-abonnement voor slechts €44,95

  Genieten van Mijn Geheim èn Mijn Geheim Special? Neem nu een jaarabonnement (26X Mijn Geheim + 6 specials) en krijg 43% korting!

  Neem abonnement
Pagina 1 van 1
image

Aan de buitenkant lijkt het plaatje perfect, terwijl Esther vanbinnen kapot gaat aan haar slopende depressie. Meer dan eens heeft ze het leven de rug toe willen keren. De wanhoop nabij neemt Esther de moedige beslissing om de wereld te vertellen hoe een depressieve stoornis zich uiteindelijk meester maakte van haar leven. Vooral om begrip te kweken voor de aandoening en om vooroordelen weg te nemen. ‘Ik móet intensieve hulp hebben, zodat ik niet meer vlucht in fantasieën over de dood.’

Esther (45) LEES
detail
image

Sandy en Robbert hadden geen kinderwens, maar als Indy zich onverwacht aandient, wordt het meisje vol liefde ontvangen. Nu Robbert weet wat papa zijn betekent, is hij verrukt als Sandy per ongeluk opnieuw zwanger is. Maar Sandy is helemaal niet blij.

Sandy (34) LEES
detail
image

Bijna een op de vijf Nederlanders krijgt in het leven te maken met een depressie. Zo kreeg Jessica in 2009 haar eerste depressie, in 2011 de tweede. Beide keren werd ze voor langere tijd opgenomen op een psychiatrische afdeling. Voor dit dossier sprak Mijn Geheim met patiënten en hulpverleners.

Jessica (41) LEES
detail
image

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Veel vrouwen - en mannen - overleven de ziekte. Je leven is daarna echter nooit meer hetzelfde. Nynke vertelt haar verhaal...

Nynke LEES
detail