Gewone mensen, bijzondere verhalen

Abonnementen

Pagina 1 van 1
 • image
  Kies het digitale abonnement dat bij je past

  De digitale tijdschriften zijn te lezen via de app Tijdschriftenplaza. Na het afsluiten van een abonnement en het aanmelden in de app, heb je direct toegang tot alle edities van Mijn Geheim vanaf januari 2019.

  Neem abonnement
 • image
  5x Mijn Geheim + 10x Vriendin voor slechts € 25

  Ontvang elke week Vriendin én om de week Mijn Geheim. Dit zijn maar liefst 15 edities. Het abonnement stopt automatisch.

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  26x Mijn Geheim voor maar €37,95

  Neem nu een abonnement en ontvang een jaar lang Mijn Geheim om de week thuis op de mat. Je ontvangt maar liefst 40% korting!

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  Abonnement Mijn Geheim SPECIAL voor €18,95

  Neem nu een jaarabonnement op Mijn Geheim Special voor maar €18,95 in plaats van €23,94 en ontvang Mijn Geheim Special 6x thuis op de mat.

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  Combi-abonnement voor slechts €49,95

  Genieten van Mijn Geheim èn Mijn Geheim Special? Neem nu een jaarabonnement (26X Mijn Geheim + 6 specials) en krijg 43% korting!

  Neem abonnement Geef cadeau
Prijzen Mijn Geheim

Verkoop losse editie: € 2,49
Mijn Geheim Special: € 4,50
Abonnementsprijzen Nederland:

- Jaar (26 nummers) € 57,99
- Halfjaar (13 nummers) € 28,99

Overige landen op aanvraag.

Pagina 1 van 1
image

Aan de buitenkant lijkt het plaatje perfect, terwijl Esther vanbinnen kapot gaat aan haar slopende depressie. Meer dan eens heeft ze het leven de rug toe willen keren. De wanhoop nabij neemt Esther de moedige beslissing om de wereld te vertellen hoe een depressieve stoornis zich uiteindelijk meester maakte van haar leven. Vooral om begrip te kweken voor de aandoening en om vooroordelen weg te nemen. ‘Ik móet intensieve hulp hebben, zodat ik niet meer vlucht in fantasieën over de dood.’

Esther (45) LEES
detail
image

Sandy en Robbert hadden geen kinderwens, maar als Indy zich onverwacht aandient, wordt het meisje vol liefde ontvangen. Nu Robbert weet wat papa zijn betekent, is hij verrukt als Sandy per ongeluk opnieuw zwanger is. Maar Sandy is helemaal niet blij.

Sandy (34) LEES
detail
image

Bijna een op de vijf Nederlanders krijgt in het leven te maken met een depressie. Zo kreeg Jessica in 2009 haar eerste depressie, in 2011 de tweede. Beide keren werd ze voor langere tijd opgenomen op een psychiatrische afdeling. Voor dit dossier sprak Mijn Geheim met patiënten en hulpverleners.

Jessica (41) LEES
detail
image

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Veel vrouwen - en mannen - overleven de ziekte. Je leven is daarna echter nooit meer hetzelfde. Nynke vertelt haar verhaal...

Nynke LEES
detail