Gewone mensen, bijzondere verhalen

Abonnementen

Pagina 1 van 1
 • image
  Vier ons jubileum mee met extra veel korting én een cadeau!

  Mijn Geheim bestaat 45 jaar en daarom hebben we een feestelijke aanbieding. Ontvang een jaar lang Mijn Geheim (26 nummers) + een zomerse bronzerset van Oolaboo van €123,59 voor slechts €45,-. De 2-delige set bestaat uit een biologische bruiningsspray en glow poeder, geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  Kies het digitale abonnement dat bij je past

  De digitale tijdschriften zijn te lezen via de app Tijdschriftenplaza. Na het afsluiten van een abonnement en het aanmelden in de app, heb je direct toegang tot alle edities van Mijn Geheim vanaf januari 2019.

  Neem abonnement
 • image
  26x Mijn Geheim voor maar €34,95

  Neem nu een abonnement en ontvang jouw favoriete tijdschrift een jaar lang om de week thuis op de mat. Je ontvangt maar liefst €27,19 korting (normaal €62,14)!

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  Abonnement Mijn Geheim SPECIAL voor €18,50

  Neem nu een jaarabonnement op Mijn Geheim Special voor maar €18,50 in plaats van €22,74 en ontvang Mijn Geheim Special 6x thuis op de mat.

  Neem abonnement Geef cadeau
 • image
  Combi-abonnement voor slechts €49,95

  Genieten van Mijn Geheim èn Mijn Geheim Special? Neem nu een jaarabonnement (26X Mijn Geheim + 6 specials) en krijg 41% korting!

  Neem abonnement
Prijzen Mijn Geheim

Verkoop losse editie: € 2,39
Abonnementsprijzen Nederland:

- Jaar (26 nummers) € 52,50
- Halfjaar (13 nummers) € 25,25

Overige landen op aanvraag.

Pagina 1 van 1
image

Aan de buitenkant lijkt het plaatje perfect, terwijl Esther vanbinnen kapot gaat aan haar slopende depressie. Meer dan eens heeft ze het leven de rug toe willen keren. De wanhoop nabij neemt Esther de moedige beslissing om de wereld te vertellen hoe een depressieve stoornis zich uiteindelijk meester maakte van haar leven. Vooral om begrip te kweken voor de aandoening en om vooroordelen weg te nemen. ‘Ik móet intensieve hulp hebben, zodat ik niet meer vlucht in fantasieën over de dood.’

Esther (45) LEES
detail
image

Sandy en Robbert hadden geen kinderwens, maar als Indy zich onverwacht aandient, wordt het meisje vol liefde ontvangen. Nu Robbert weet wat papa zijn betekent, is hij verrukt als Sandy per ongeluk opnieuw zwanger is. Maar Sandy is helemaal niet blij.

Sandy (34) LEES
detail
image

Bijna een op de vijf Nederlanders krijgt in het leven te maken met een depressie. Zo kreeg Jessica in 2009 haar eerste depressie, in 2011 de tweede. Beide keren werd ze voor langere tijd opgenomen op een psychiatrische afdeling. Voor dit dossier sprak Mijn Geheim met patiënten en hulpverleners.

Jessica (41) LEES
detail
image

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Veel vrouwen - en mannen - overleven de ziekte. Je leven is daarna echter nooit meer hetzelfde. Nynke vertelt haar verhaal...

Nynke LEES
detail