Bewijzen als jonge moeder…..

Lieve allemaal,

De titel zegt het eigenlijk al…..
Zal kort iets over mijzelf vertellen, ik ben (Loena) 25 jaar werkzaam als manager in een afkickkliniek, ik sport graag ben graag onder de mensen en daarnaast ben ik ook mama van een geweldige zoon van 4,5.
Wij hebben ons eigen huisje en een heerlijk leventje samen, sinds kort is deze verrijkt door de komst van een lieve jongen in ons leven wat echt heel erg goed gaat.

Wij hebben een tijdje gedate en kwamen er al snel achter dat er meer is tussen ons en dit voelt echt heerlijk en hier genieten wij ook met z’n 3e van. We zien elkaar voor nu wel in de weekenden omdat hij ietsjes verder weg woont maar dat is voor nu prima zo. We missen elkaar heel erg en zijn blij als we weer samen zijn.

Nu is het zo, sinds vorige week hebben we het officieel gemaakt en ook bekend gemaakt aan onze familie’s nou nu komt het……
Zijn vader doet uitspraken als : kijk je wel uit met je geld, want ze is jong moeder ze zal wel schulden hebben, betaal je niet alles, is ze wel aan de pil etc etc etc etc.
Waarom toch altijd en eeuwig die fucking stempel op mijn voorhoofd omdat ik jong moeder ben geworden, moet ik dan gelijk schulden, problemen en een verslaving hebben?
Termen als gebruikt ze drugs en of drank???

Mijn vriend wuift dit uiteraard gelijk van tafel bij zijn vader maar toch steekt dit mij wel en vraag ik me daadwerkelijk af of ik me maar steeds weer opnieuw moet bewijzen omdat ik zogezegd een jonge moeder ben……

Is het zo moeilijk om iemand goed te leren kennen en met een onbevooroordeelde blik naar mij te kijken ondanks dat ik een zoon heb?

vind het soms best lastig om hier mee om te gaan……

🙁 🙁

Liefs,
Loena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anna 10-07-2018 16:25
  Het is helemaal niet nodig om wat dan ook tegenover wie dan ook te bewijzen / verantwoorden. Wees gelukkig met je vriend, stuur zijn ouders een kaartje op hun verjaardag en groet ze als je ze ergens tegenkomt. Niet meer en niet minder. Leef je leven met mensen / vrienden die je zelf kunt uitzoeken. Je verdiend echt wel beter dan zo’ n minkukel. Wees trots op jezelf en laat de rest de rambam krijgen. Wens je alle goeds !
 • Steef 11-07-2018 00:41
  hoi Loena, ik snap hoe je je voelt de ouders van je vriend doen gelijk zo van ooooh jonge meid met kind die zoekt vast een vent om voor je te zorgen qua geld, dat is idd gewoon ****** helaas valt daar niet veel aan te doen. en daar hoef je ook niks aan te doen, het gaat perfect tussen jullie 3 geniet daar van focus daar op en wees gelukkig. je bent succesvol en je kan goed op eigen been staan samen met je zoon en dat weet je zelf ook en dat hoef je aan niemand te verantwoorde. probeer gewoon lekker te genieten van elkaar en **** de rest jij weet wel beter! groetjes, steef
 • miami 11-07-2018 14:17
  lekker laten kletsen, jij en je vriend weten wel beter. Heeft ook te maken met zijn onzekerheid over jullie relatie maar laat je niet gek maken. Geniet van elkaar, verspil geen energie aan zijn vader. Mocht hij er weer over beginnen, schouders ophalen of een leuke sarcastische opmerking maken.
 • Eagle 11-07-2018 14:19
  Mensen met vooroordelen zijn er helaas altijd wel en ik snap dat het jammer is dat je 'schoonfamilie' je niet met open armen ontvangt. Maar ik zou als ik jou was niet extra mijn best gaan doen om je te bewijzen. Ze hebben niets te maken met de keuzes die jij hebt gemaakt. Ja, je bent jong moeder geworden. De omstandigheden eromheen gaan geen mens ook maar ene klap aan.Je had er ook voor kunnen kiezen om je zoon weg te laten halen of om hem na zijn geboorte af te staan. Maar jij hebt ervoor gekozen om je eigen zoon op te voeden en dat is je goed recht. Pas als je om eender welke reden een slechte moeder zou zijn, zou ik me (als ik je kende) ermee bemoeien, maar zolang jij op een eerlijke manier je eigen hoofd en dat van je kind boven water kunt houden, heeft niemand iets met jouw keuzes te maken. Praat erover met je vriend en als het tot een ontmoeting komt, probeer dan je hoofd koel en trots rechtop te houden. Je hebt niets gedaan om je voor te schamen en dat mag je gerust laten merken. Ik hoop dat jij en je vriend, ondanks de vooroordelen van je schoonouders, een hele mooie toekomst tegemoet gaan.
 • Ijsco 11-07-2018 18:42
  Zie de reacties van de anderen en geniet dus van je zoon en je vriend.