Bi in open relatie

Ik ben een man met bi gevoelens. Mijn vrouw weet hiervan en laat mij hierin vrij. Ik heb een homo stel waarbij ik soms date en vriend die alleen woont waar ik regelmatig mee afspreek. Mijn vrouw kent ze ook en heeft zelf soms ook sex met het homo stel (ze zijn beide meer bi). We spreken ook wel af voor een kwartetje.
Toen ik uit de kast kwam was ik heel bang dat ze bij mij weg zou gaan, maar dit bleek dus totaal geen probleem voor haar. Ik houd ziels veel van mijn vrouw en zij van mij. Maar ik heb ook mijn verlangens, en mijn vrouw vind het leuk om te horen hoe ik van een man kan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anne 23-02-2017 11:54
  Net als je vrouw vind ik het ook leuk om te horen ( in dit geval lezen ) hoe jij van een man kan genieten. Maakte me al ernstig zorgen. Mijn hemel, het lijkt alsof het vakantie is en een puber zich zit te vervelen. Kan me niet voorstellen dat een normale volwassen vent dit op een forum gaat schrijven.
 • Rainbow 11-05-2017 18:57
  Anne Dat jij het je niet voor kunt stellen betekend niet dat dat aan hem ligt. To geniet er van. Fijn dat jullie zo eerlijk zijn.
 • Elsa 01-11-2017 18:39
  Een hele andere doelgroep is de bi-vrouw, die getrouwd is en op zoek is naar een vrouw. Daarvoor heb ik de groep Https://m.facebook.com/groups/1935835573404841 gemaakt.
 • Peter 19-04-2018 21:43
  Ja.ik ben een man met bi-gevoelens????nu pas ontdekt! raar,he! ik ben getrouwd,heb 4 kinderen en gelukkig. En toch ga ik vreemd met een man???we hebben al sex gehad met elkaar,het was heerlijk(anders dan met vrouw)en toch verlang ik naar meer.dat geheim is wat ik moet mee leren leven zonder dat mijn medemensen het te weten komen.
 • reggie 21-09-2019 20:14
  op zoek naar een leuke spontane wrouw en als het klikt naar vaste relatie beginen
 • Peter Timmermans 23-12-2019 10:10
  Wat knap van je Rob dat je die stap toch genomen hebt dan en er zo van kan genieten! Zelf durf ik de stap niet te nemen. Heb wel contact met een man waarmee ik af en toe cam en via de mail contact heb maar verder (nog) niet. Wel willen we een keer geheimelijk af spreken. Ben niet alleen bang voor de reactie van mijn vriendin maar ook omdat ze waarschijnlijk toch niet wil dat ik met een man zou afspreken dus zie ik dan het nut er niet van in ook.....helaas maar fijn dat jij die mazzel wel hebt, super!!
 • Roy 12-01-2020 18:49
  Hoi ik pas gescheiden heb dezelfde gedachten
 • vitor 27-01-2020 14:02
  eu sou bi sem exprencia;adorava conhecer casal para amizade intima;adoro tudo no sexo e gosto de ter e dar prazer;sexo so com ela ou ele sera bem vindo;sou moreno;magro e descreto;vivo sozinho em oss-nort bravan;sou solteiro
 • vitor 27-01-2020 14:04
  homem bi moreno oferece servicos domesticos em troca de convivio sexual
 • Christophe 01-01-2023 03:57
  Hallo Rob ik vind het vooral heel moedig van u dat je er toch mee uit de kast bent gekomen naar je vrouw toe ondanks wetende dat je vrouw bij u zou kunnen weggaan wat je erg zou vinden.dat toont van respect naar je vrouw toe en naar jezelf ook.het siert u.ik heb net als u het probleem had met mijn dochter toen ze mij betrapt met slipje en bh aan van haar.
 • Kevin 24-01-2023 15:27
  Goed verhaal op vakantie in Curaçao hebben mijn vrouw en ik onze eerste bisex ervaring opgedaan met een jonge we kregen alle drie een orgasme
 • Kevin 24-01-2023 20:08
  Nog even terug te komen op mijn bericht ja we waren in stemming de jonge penetreerde mijn vrouw en ik kwam naast hun liggen en voelde zijn hand aan mijn klokken spel en mastrubeerde me ik kreeg een erectie en kwam klaar.hij stootte mijn vrouw naar een heftige orgasme, zijn straaltje kwam tot aan haar borsten hebben nog even naast elkaar gelegen en vroegen de jonge om naar huis te gaan omdat we nu samen wilden zijn we hebben het gedaan zij met een andere man waar ik bij was en , ik ben af getrokken door een andere man waar zij bij was het was de opwinding geen bisex ervaring maar het was wel spannend en doen het zeker nog een keer als de tijd en de juiste persoon daar is
 • M 03-03-2023 19:18
  Men quickly see me as their greatest danger, women trust me as their best friend and I have no outspoken preference, no prejudice and opinion about sexual orientation, and do you have the illusion that I want to touch you? rather not, have my own preferences, you are not for me anyway. Just as fearing me is a waste of your time, I will politely listen to you and hear your prejudices laughed out by you and hopeful you seek anyone who gives you attention. You hope that allies will stand behind you in the hope of strengthening your self-image. As the saying goes, what the heart is full of, the mouth overflows. I am especially filled and satisfied with you by your ramblings about feelings that you firmly deny of your own. Prejudice often say more about your own insecurity, maybe even about your sexual orientation, who knows…
 • Jan 13-04-2023 09:09
  ik kom steeds meer gevoelens te krijgen voor een man help mij aub
 • Danny 29-02-2024 06:51
  Hey hey.Ik heb ook bi gevoelens en mijn vrouw weet hier ook van.Ik ben blij dat ze het weet en dat ik nu open kan zijn.Verder date ik niet want we hebben daar afspraak samen voor gemaakt.Mag wel chatten of appen en ik laat alles lezen aan mijn vrouw.Misschien wilt ze ooit een trio met een andere man erbij maar voorlopig blijft het bij chatten of appen.Vind dit ook best fijn dat ze dit weet.
 • Harry 19-03-2024 14:09
  Al een tijdje gebruiken mijn vrouw en ik een dildo als extra tijdens het vrijen. Zowel zij als ik vinden het heerlijk. Onlangs heb ik haar laten weten dat ik wel een trio met een man erbij zou willen doen. Zo nieuwschierig ben ik nu. Maakt mij dat dan bi?