Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Boek: Overwin je Vaginisme

Hallo!

Ik heb het boek: 'Overwin je Vaginisme' gewonnnen! Ik vroeg me af of meerdere mensen dit boek kennen en wat hun ervaringen ermee zijn? Of het een makkelijk te lezen boek is, of dat het interessant is? Of nog iets anders?

Ik hoor het wel! Groetjes

Vera (20) op 24 apr 2016
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Lucius Mal
  (56)
  05/05/2016
  21:10

  Hee Veer,

  Allereerst wil ik even zeggen dat ik het ontzettend dapper vind dat je een onderwerp met dit thema op een openbaar forum met ons durft te bespreken. Ook vind ik het erg leuk voor je dat je iets gewonnen hebt; you go girl! Maar nu even mijn verdere vragen en opmerkingen..
  Ikzelf heb in de webcamindustrie gewerkt, en daar ontmoette ik vaak vrouwen die een soortgelijke aandoening hebben; het komt dus echt bij alle soorten en maten voor! Even over het boek zelf; je kan beter op youtube zoeken, dat is een website op het internet met interessante filmpjes waarbij mensen zowel hun ervaringen delen, maar ook soms meer! Hierdoor wordt het complete verhaal even in perspectief gezet. De schrijver vind ik persoonlijk middelmatig geinformeerd. Ik had het idee dat de informatie van een mansfiguur kwam (daar heb ik zelf persoonlijk weinig mee) De enige tip is: proberen, proberen, proberen! Hetgeen je met vaginisme ook moet doen… Ik heb vaak het idee dat andere mannen oppervlakkig zijn en enkel aan zichzelf denken; bah! Dit is een verhaal om niet mee te spotten. Ik wens jou heel veel succes met genieten van je gewonnen (GRATIS!!) cadeau!! Love you meid!!!


 • Rainbow
  (30)
  18/05/2016
  23:49

  Nou… ik zou zeggen lees het.
  Dan weet je of het makkelijk te lezen jz of niet