Eerste Keer

Ik ben niels 28 en wil graag me geheim vertellen. Toen ik 13 was heb ik seks gehad met een andere jongen. Het begon bij elkaar aftrekken daarna elkaar pijpen en een paar weken erna hebben we met elkaar anale seks gehad. Ik vond die jongen totaal niet leuk want ik val op vrouwen, maar het gebeurden eigenlijk gewoon waren benieuwd hoe het zou zijn. We wilden eigenlijk alleen elkaar pijpen maar de fantasie om elkaar te neuken was ook erg aanwezig maar we dachten dat het vies zou zijn. We hebben ons er maar overheen gezet en gewoon maar geprobeerd. Ik mocht als eerst mijn penis bij hem inbrengen omdat hij niet zo heel groot was. Hij zei dat het apart voelde maar niet echt lekker. Ik vond het wel lekker om zo strake anus om me lul te hebben.
Daarna hebben we de rollen omgedraaid en ben ik op me rug op bed gaan liggen. Langzaam duwde hij zijn grote penis in mijn anus. Het deed behoorlijk veel zeer maar na dat hij er in zat en even helemaal geen beweging heeft gegeven was ik er aangewend. Hij begon me zachtjes te neuken en deed telkens zijn penis er helemaal uit en dan er weer helemaal erin.
Die avond heeft hij mij in verschillende standjes geneukt. Toen ik boven op hem zat voelde ik zijn eikel telkens langs mijn prostaat glijden.
Het voelde heel erg of ik moest plassen dus in het begin stopten we even. Maar de penetrante voelde zo lekker dat we weer verder gingen en uiteindelijk kwam ik klaar zonder dat ik me eigen penis heb aangeraakt.
Hierna heb ik nooit meer seks gehad met een man heb 4 vriendinnen gehad.
Maar blijf toch erg benieuwd naar anale seks maar ik merk dat ik mannen totaal niet aantrekkelijk vind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • anne 01-04-2016 11:11
  Is het een idee als je je sexfantasieen aan een of ander pornoblaadje probeert te verkopen ? Dan hoeft hier niemand de puberperikelen van je te lezen.
 • laila 01-04-2016 13:51
  Het is niet raar dat je anale sex lekker vindt meerdere jongens vinden dat. heb je het weleens bij een meisje gedaan, anale seks? Heb je ooit gedacht aan speeltjes die je bij jezelf of door een ander kunt laten inbrengen? Groetjes Laila.
 • rainbow 03-04-2016 22:14
  Nou vraag ik mij af waarom ik alle details moet lezen over je gei.le ervaring met deze man of jongen. Hoe groot jullie geschapen zijn en in welk tempo er gepenetreerd werd. Je wil toch gewoon anaal genomen worden. Kan ook Door een vrouw met een voorbindildo dus probleem opgelost.
 • closer 15-04-2016 10:18
  Hahhaah Rainbow , geniale reactie......Echt he , waarom alle details ...schrijf lekker verder op een bedoelde site hiervoor , ik word er niet warm of koud van....
 • Marina 03-12-2017 18:52
  Ik denk dat je gewoon bi seksueel bent. Daar ken ik wel meer vrouwen en mannen van. 13 jaar is jong maar dan doe je puur uit onderzoek naar je eigen identiteit. Volgens mij weet je nog niet echt hoe je met je gevoelens om kan gaan. Wat kanaal betreft heb je daar ook hulpstukken voor die je online kan bestellen. Maar ik vind het wel dapper om dit openlijk te vertellen. Je hebt ook preutse lezers.
 • Richard 24-02-2023 11:47
  Herkenbaar verhaal. Rond mijn 13 ben ik ook gaan experimenteren met een vriend van mij. We hebben in een boomhut en bij hem op zolder elkaar afgetrokken en gepijpt. We waren zo geil dat we elkaar ook wilde neuken, maar door de spanning van de eerste keer lukte dat niet. Ik val op vrouwen maar heb wel geleerd dat het ontzettend fijn klaarkomen is wanneer er iets in je anus zit. Het vreemde is dat ik na 35 jaar het nog steeds een keer met hem zou willen doen. Het is een fantasie die niet weg is gegaan. We hebben inmiddels een heel klein beetje contact, maar ik zou het hem nooit durven te vragen. Het is ook niet praktisch omdat ik getrouwd ben. Het zal er dus nooit van komen. Richard is overigens niet mijn echte naam.