Grote leugen

Ik zit in een vriendengroep. Nadat het uit ging met mijn vriend ben ik bijna met iemand gegaan uit het vriendengroepje. We deden het stiekem, niemand wist het. Eerlijkheid duurt het langst, ik weet het maar toch durf ik het niet te zeggen want ik ga mijn vriendengroep kwijt raken. Er is al een grote ruzie gekomen tussen het groepje en die jongen maar het is weer goed en ik ontken als mijn groepje naar hem vraagt. Nu heb ik een vriend maar toch ben ik bang dat het er ooit uit komt en dat ik iedereen kwijt raak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • rainbow 03-04-2016 22:08
  Bijna met iemand gegaan???
 • Anoniem 04-04-2016 22:32
  Ooit zat ik in dezelfde situatie. Alleen hadden we al iets met elkaar. We zijn uit elkaar gegaan door wat dat stomme groepje van ons had te zeggen. Vandaag de dag heb ik spijt dat ik naar ze heb geluisterd en niet naar mijn hart. Ik ben een goede jongen gewoon misgelopen die me gelukkig maakte. Met dat groepje ben ik ook niet meer vrienden en mis niets. Laat je niet kisten.
 • miami 09-04-2016 08:45
  pffffff waar gáát het in hemelsnaam over? Hoe oud zijn jullie? Je bent bijna met iemand gegaan? Dat is hetzelfde als ik ben een beetje zwanger of zo. Lekkere vriendengroepje zeg.
 • kippie 15-08-2016 08:55
  Je raakt je vrienden niet zomaar even kwijt hoor, tenminste, als het echte vrienden zijn. Dan zijn ze of blij voor je, of ze zijn bezorgd. Dat je liegt, dáárom zouden ze kwaad kunnen worden. Vertrouwen is megabelangrijk. Vraag jezelf af hoe jij zou hebben gereageerd, ook na al die tijd. Ik weet niet hoe lang het is geleden en hoe hecht je nog me die jongen bent? Maar je hebt nu een vriend, en het lijkt me lastig om toch altijd wat te verzwijgen. Zoals je zelf al zegt; eerlijkheid duurt het langst.