Gewone mensen, bijzondere verhalen

Vanwege de toenemende drukte bij PostNL door de feestdagen kan het zijn dat je jouw tijdschrift in deze periode iets later ontvangt dan normaal. De bezorgers van PostNL werken hard om alles op tijd te bezorgen en wij vragen om je begrip en geduld als de post toch vertraagd is.
overzicht

forum

hart luchten

Hey
Ik zit ergens mee en ik moet het ECHT kwijt maar ik durf het tegen niemand te zeggen. Ik voel me er verschrikkelijk slecht over en ik moet het denk ik gewoon even kunnen zeggen. Ik heb op een zatte avond (niet dat dit het minder erg maakt) gekust met een vriend van mij die een vriendin heeft. Ik wou het niet en ik heb ook meerdere keren gezegd dat ik het verkeerd vond maar hij heeft me dan toch kunnen overtuigen om het te doen. Ik walg van mezelf en ik voel me er echt ongelofelijk kut over want dit is normaal helemaal niet hoe ik ben en gaat faliekant tegen mijn eigen principes in. Hij had het ook al eerder geprobeerd en toen heb ik altijd resoluut nee gezegd maar nu weet ik niet waarom het mij niet lukte. Ik kan het echt niet van me afzetten en ik denk er constant aan. Ik zat ook al een tijd slecht in mijn vel en voelde mij al langer vies door een aantal dingen die ik gedaan heb en achteraf spijt van had en dit verergert het enkel nog maar. Ik kan ook nooit gelukkig zijn zonder bevestiging van anderen en ik heb affectie nodig om mij goed te kunnen voelen over mezelf. Maar nu zit ik dus enorm in de knoop met mezelf en zou ik liefst gewoon hebben dat iemand zegt dat alles in orde komt. Ik kan er ook echt met niemand over praten want dan ben ik bang dat die hetzelfde naar mij gaan kijken als ik naar mezelf doe. Ik weet ook dat ik geen medeleven verdien en dat ik allesbehalve het slachtoffer ben in dit verhaal maar dit moest gewoon echt even van mijn hart.

April (20) op 10 aug 2022
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reactie
 • Jeannie
  (47)
  11/08/2022
  18:16

  Nounou, je doet alsof er doden zijn gevallen. Dus je bent een keer lazarus geworden en hebt een bezette jongen gezoend. Nou én? De wereld vergaat er niet door hoor, anders zou dat al duizenden keren zijn gebeurd. Misschien biecht hij het op tegen zijn vriendin, maar misschien (waarschijnlijk) ook niet. Dan weet zij van niks, hij doet alsof zijn neus bloedt en alleen jij hebt er wroeging over. Meid, dat is het niet waard.
  Je hebt er hooguit van geleerd dat je na moet denken over de gevolgen van bezopen raken, omdat je dan blijkbaar je grenzen niet meer weet. Hou die herinnering vast en kijk in de toekomst wat beter uit. Maar jezelf gek blijven piekeren helpt niemand.