Ik ga vreemd

Hoi allen, ik ben een vrouw van 30, getrouwd en moeder. Waar ik altijd dacht dat dat mij niet kon overkomen. Gebeurde wel….. Ik ben vreemd gegaan met iemand die heel dicht bij ons staat. En het is niet bij 1x gebleven. Hij zo nuchter dat hij is, realistisch want het kan nooit meer worden. Ik wil graag stoppen en mijn gevoel voor hem weg hebben, maar hoe ga ik dat in godsnaam doen als het familie is. Ergens ben ik vreselijk gek op hem. Andersom, hij geeft om me. Maar dat is het enigste. Het doet me pijn met het idee dat ik mijn man bedondert. Maar weet niet te stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wijsneus 04-07-2022 22:50
    Jij maakt wat mee.. laat me raden: je gaat vreemd in een pixi met een hele dikke jongen en zijn kleine broertje. Nog wat: het is ENIGE NIET ENIGSTE!! Leer toch eens normaal schrijven, ik erger me groen en geel aan de taalfouten. Of beter nog: stop met schrijven. Beter voor iedereen.
  • evert 24-07-2022 22:09
    unlucky was niet de play
  • Richard 28-12-2022 08:15
    Hoi Lola, Vreemdgaan heeft vaak een of meerdere redenen... Waarom ga je vreemd? Is het de spanning..mis het de sex..? Vraag jezelf af waarom je vreemdgaat, dan volgt de oplossing vanzelf. Luister naar je hart en volg he gevoel! Groetjes en sterkte, Richard