Ik hoor net dat ik bedondert ben door iedereen

Sorry,ik ben ik hevige shock!
Mijn twee besties en ik zouden vanmiddag samen lunchen.We zaten in de stad op een terras.
Mijn ene vriendin ik noem haar eventjes Maaike (ze heet in het echt anders) had erover dat ze een triootje had gedaan. Mijn andere vriendin en ik hebben al jaren een vaste relatie en niet zo’n losbondige leven als Maaike. We waren zo benieuwd naar haar verhaal maar het viel mij op dat ze iets wilde vertellen waar ik niet bij was.
Ik moest toch naar de WC en vroeg of ze op mijn iphone wilden letten..Ondertussen had ik stiekem mijn draadloze oordopjes in waarmee je zonder dat zij het weten het gesprek kunt horen.zo via je mobiel. Ik had nog geen stap binnen gezet en Maaike begon mij toch af te zeiken. Dat ze niet snapte dat mijn vriend al zo lang met mij uit kon houden. Dat hij toch wel iets beters kon krijgen dan zo”n dikkertje die uit haar werk op de bank ploft etc. Mijn andere vriendin ging er in mee “dat ze niet snapte dat ik op dieet ging en al mijn uiterlijk niet mee had en als ik niet oppaste dat zij zich inderdaad kon voorstellen dat mijn vriend bij mij weg ging”
Je snapt wel hoe ik mij toen voelde. Ik ben al zo onzeker….
Maar het ergste kwam Maaike begon over haar triootje en zei “ik kon het natuurlijk niet vertellen waar Vivian bij was en je moet het echt geheim.houden maar die andere jongen was dus mijn vriend” Ze vertelde in het gesprek dat hij verder wil met Maaike en wel in is voor een vrije relatie maar dat zij daar nog even over moest nadenken”
Het leek wel een onwerkelijke droom.
Ik ben weer terug gelopen en heb alleen gezegd “Sorry, ik moet weg. Heb mijn mobiel gepakt en ben huilend op de fiets thuis gekomen. Sindsdien dwaal ik doelloos door het huis en ben in de war.
Mijn vriend komt rond 17.00 uur thuis. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik kan niet meer helder na denken. Ik ben zo in de war? Moet ik zijn spullen nu pakken en het op straat zetten? Moet ik het verhaal vertellen of zou ik nu zo mijn spullen pakken en dan zo de trein nemen richting mijn ouders? Help!!! Ik heb geen zin in om het te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Vivian 29-06-2022 13:47
    Update: ben wel.door één van de twee vriendinnen gebeld.Ik heb niet.opgenomen.Ik wil niets meer met ze te maken hebben. Mijn moeder komt nu zo met de auto hier heen en laden wij al mijn spullen in. Ik ga naar mijn ouders. Ik laat alleen op papier bericht achter "Veel plezier bij ....waar je liever een relatie mee wilt hebben" Ben niet van plan om hem te spreken. Ik moet nog heel veek inpakken en rond 16.15 is mijn moeder er. We willen rond tegen 16.45 weer weg zijn zodat ik die gozer niet meer zie. Dus ik ga weer als een gek mijn spullen inpakken!
  • Jeannie 01-07-2022 16:23
    29 jaar...dat alleen al is ongeloofwaardig. Als dat wel je echte leeftijd is, leer dan eens in een heel rap tempo volwassen worden!