Kinderen logeren

Ik ben depressief en suïcidaal Ik heb een broer en hij heeft 2 kinderen die elke zondag komen logeren
Omdat mijn broer de volgende dag vroeg moet werken en zijn vriendin ook

Ik zit er mee dat ze elke zondag logeren
Ik wil ook mijn zondag hebben en even rust

Ze komen altijd vanaf 4 uur
Maar laatst was er ruzie tussen mijn broer en zijn vriendin

Ze waren het ergens oneens over
Nu heeft mijn moeder gezegd dat ze zelf een tijd mogen kiezen hoe laat de kinderen mogen komen

De kinderen komen vanaf nu elke zondag om 12 uur

Daar gaat mijn zondag
Geen rust meer

Mijn moeder had dit besproken met mijn broer zonder het met mij en mijn vader te overleggen

Ik kan beter van een brug afspringen

Ik heb het gezegd tegen mijn moeder
Dat ik nog de zondag wil hebben

Toen zei mijn vader

Ze hoeven niet elke zondag om 12 uur te komen

Wat moet ik nu doen

Ik kan ook weg gaan met vrienden zodat ik geen last van ze heb

Maar ben echt depressief weetje je
En ook zm gedachtes
Ook pogingen gedaan
Voel me echt kut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • M. Meershoek 05-11-2017 12:12
  Hi, ten eerste: zoek hulp tegen jouw depressie en suïcidale neigingen !! Vertel het tevens tegen jouw familie, zij kunnen je helpen waar nodig !! Ik lees dat je bij jouw ouders woont. Kan je niet een gedeelte van de tijd bij het bezoek zijn en een gedeelte my-time !? Bv wandelen, de natuur in...tijd voor jezelf of met vrienden wat leuks doen !!!! En wat betreft spanningen van anderen: probeer je daar voor af te sluiten, want dat is van de ander. Dat kan je doen door aarde-meditatie te doen (op you tube heb je filmpjes) of een groene om je lichaam visualiseren/fantaseren tegen negativiteit. Maar ga in ieder geval hulp zoeken, praat er over met iemand die je vertrouwd. Je hoeft het niet alleen te doen/te dragen. VEEL STERKTE !!!!!
 • M. Meershoek 05-11-2017 12:14
  ....ik bedoel een groene rand om je lichaam heen te visualiseren/fantaseren..
 • Bloemetje 05-11-2017 15:13
  Ik zou, als ik jou was, hulp gaan zoeken via je huisarts. Ik weet niet hoe oud je bent maar zo uit je zinnen op te merken ga ik er vanuit dat je nog vrij jong bent. Ik begrijp dat jij je rust wilt op zondag, maar ik begrijp jouw ouders ook wel. Zo zien ze hun kleinkinderen tenminste nog iedere week en kunnen ze er volop van genieten. Iets leuks gaan ondernemen is mogelijk, maar dit moet je wel willen! Als je depressief bent zoals jij lijkt het mij logisch dat je nergens zin in hebt...begrijpelijk ook...maar als je eens een flinke wandeling maakt op de vroege zondagochtend (slecht weer of niet) dan kun je ook je hoofd leeg maken, net als bij de sportschool. Even je zinnen verzetten, even je gedachten ergens anders, afleiding zoeken, hoe meer je thuis zit, hoe meer je gaat piekeren. Een eind fietsen of hardlopen of op yoga gaan is ook een idee. Niet zweverig, maar heerlijk! Veel sterkte!
 • Myrthe 05-11-2017 17:25
  Oh ik wilde m'n echte leeftijd niet neer zetten ben geen 21 Bedankt voor de reactie Mijn ouders werken de hele week En ik weet dat ze in het weekend ook tijd voor hun zelf willen hebben Oja mijn moeder kan moelijk nee zeggen Ze zegt te snel ja mijn broer dumpt de kinderen gewoon bij ons En ook vaak bij z'n schoonvader Ik vind dat hij ook tijd vrij kan maken Voor de kinderen Maar dat doet hij nooit Hij was jong vader I k hou niet van yoga of fietsen Ik zit wel op badminton en dat vind ik heerlijk Maar ben er even mee gestopt Problemen enzo
 • Mini 05-11-2017 21:29
  Normaal kan ik me heel goed inbeelden in de persoon die in de knoop zit, in dit geval van jou wil ik de moeite niet eens doen meid! Inderdaad spring lekker van die brug af of doe de anderen in je omgeving een plezier met je pessimistische gedachtes continu en verdwijn!! Nooit aan gedacht zeker dat het een keer niet om jou gaat, maar datje broer ook zo zijn issues kan hebben en tijd nodig heeft om te herstellen? Maar nee dat is onacceptabel het is en moet om jou gaan! Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je ma de kleinkinderen langer wilt zien? En dat je pa dat niet durft te vertellen aan jou? Omdat je weet eens van de brug af wilt springen of op het spoor wilt lopen. Nee dat doe je niet het gaat er bij jou om hoe meer sensatie Zoveel meer aandacht en is jouw energie effe lekker opgeladen dat je lekker kan k*tten tegen alles en iedereen, misbaksel dat jij je verhaal hier mag doen, hierbij mijn antwoord wees eens eerlijk en zoek hulp of kill yourself!
 • Anna 06-11-2017 12:08
  Wat je zou kunnen doen ? : 1) : Een eigen woning zoeken 2) : Je laten opnemen in een psychiatrische inrichting 3) : Leuk met de kinderen gaan spelen 4) : Met vrienden weggaan 5) : Je ouders laten genieten van hun kleinkinderen. Succes !
 • Nancy 07-11-2017 08:27
  Zo, wat een harde reactie van mini! Blijkbaar heeft hij/zij geen ervaring met mensen leven met depressies.. ik vind het niet kunnen dat je tegen iemand gaat zeggen dat diegene maar zelfmoord moet gaan plegen.. wel vind ik dat je echt hulp moet gaan zoeken. Begin bij een vertrouwenspersoon of je huisarts. Dan kan die je wel verder helpen. En misschien helemaal open kaart spelen met je ouders. Dan weten zij ook wat er aan de hand en rekening met je houden.
 • ijsco 07-11-2017 19:41
  Maak dit bespreekbaar met je ouders. Misschien moeten je ouders gesprek met ze aan gaan en aangeven dat je depressief bent en dit er niet bij kan hebben. Kunnen ze niet zondags een keer ergens anders logeren? Of een uurtje voordat ze gaan slapen komen? Ook kan je bijvoorbeeld zo doen dat je vader een keer zondag daar slaapt,de zondag erop je moeder en dan kunnen ze er wat eerder heen.
 • Myrthe 11-11-2017 16:19
  Hallo mini Als je wilt dat ik zm ga plegen en van een brug ga springen dan doe ik dat met alle plezier ik zie het leven toch niet meer zitten En mijn vader kwam zelf met het idee Zullen we dan doen dat ze De ene zondag om 12 uur komen En de andere zondag iets later