Leven met een DJ

Het begon ongeveer 8 jaar geleden. We kwamen elkaar tegen in een nachtclub waar hij draaide als DJ. We hadden oogcontact en na zijn draaisessie liep hij naar mij toe en raakten in een leuk gesprek. Die avond vroeg hij mijn nummer en de volgende dg belde hij mij al op. Zijn passie was muziek maar helaas door zijn scheiding en door zijn vorige relatie heeft het draaien op een laag pitje gestaan. Daar gaf hij zijn ex-vrouw de schuld van want juist in de jaren dat hij moest doorbreken als DJ werd hij vader en zijn vrouw belemmerde hem om in clubs te draaien. De relatie liep stuk na 8 jaar en die tijd heeft hij nooit meer kunnen inhalen. Er kwamen jongere DJ s op en dus bleef voor hem alleen nog maar over af en toe draaien voor een lage gage. Uiteindelijk heeft hij toch gekozen voor een gewone 9 to 5 baan maar het draaien bleef trekken. Ik zou hem zijn passie nooit af pakken, maar dat het zulke vormen zou aannemen had ik nooit voorzien. De laatste jaren nu de crisis weer wat is bijgetrokken is hij serieus weer met het draaien als DJ bezig. Alles wat hij verdient als DJ gaat weer op aan spullen voor zijn hobby. En geloof me die spullen zijn niet een paar tientjes. Hij doet ook aan fotografie etc en dat kan natuurlijk niet met een goedkoop cameraatje alles moet Pro kwaliteit zijn. Hij is nu gedeeltelijke ZZP er en hij werkt voor een baas. Doordat hij altijd de laaste muziek moet downloaden is hij doordeweeks na zijn werk iedere avond bezig achter zijn apple computer muziek aan het spotten. En zodra het weekend is dan moet hij als hij niet draait naar de club om weer bij DJ;s nieuwe muziek te horen. Zaterdag avond thuis zitten of gewoon even met elkaar praten ook over de dingen die mij bezighouden gaat altijd tussendoor , nooit te lang , maar uiteindelijk draait het altijd om hem. Hij hijft nu ook live FB ontdekt dus met kerst en oud jaar was met zijn DJ vrienden draaien . Ik ben om 01 uur naar bed gegaan want ik voelde me echt overbodig … Heb hem al zovaak geconfronteerd dat ik ook aandacht verdient en dat niet alles om hem draait. Dat ik het ook belnagirjk vnd om eens een gesprek te hebben die over ons beiden gaat. Ik wik zo graag ons huis opknappen , maar alleen erover praten wekt al irritaties bij hem, Ik vind persoonlijk dat je afstompt als je alleen maar in die dansscene zit zonder andere bezigheden, Ik wil juist verschillende dingen doen , maar dat vindt hij niks. Ik weet niet meer wat ik hiermee aan moet . We houden wel van elkaar maar ik ben diep ongelukkig ,,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Eagle 04-01-2017 14:34
    Kortom, je hebt een relatie met een puber, niks meer en niks minder. Als hij geen vader had willen worden omdat zijn muziek belangrijker voor hem is, had hij een knoop in zijn tuinslang moeten laten leggen. Het is de tijd met zijn kind die hij straks niet meer kan inhalen. Laat dit onvolwassen stuk verdriet gaan. Hij zal nooit zoveel van jou houden als van zijn hobby. En jij verdient beter.
  • miami 05-01-2017 15:32
    Simpel, laat die overjarige puber maar lekker muziek draaien en jij gaat lekker je eigen leven leiden zonder hem. Want nu is het lijden met hem. Lekker makkelijk om zjin ex de schuld te geven dat hij alles op een laag pitje had moeten zetten. Zij had het waarschijnlijk al doorzien. Brengt hij nog wel tijd door met zijn kind of is dat ook een last voor hem? Net als het huis opknappen en tijd met jou doorbrengen. Kortom, je weet wat je moet doen en heus geloof me, als je hem verlaat dan voel jij je weer vrij en opgelucht en kan je weer gelukkig worden.
  • Thijs 15-01-2017 00:03
    Doe jezelf een plezier en ga je eigen leven leiden. Doet hij immers ook. Ik durf te wedden dat je je een stuk gelukkiger zal gaan voelen na een tijdje.