Leven vol geheimen

Ik loop al jaren met vele geheimen rond zeg gerust dat ik twee gezichten heb of twee levens, misschien wel meer. Ik ben getrouwd maar al heel lang niet gelukkig. Op sexueel gebied is hrt helemaal niks meer en daardoor is deze ellende waar ik nu in zit door ontstaan. Een aantal jaar geleden voelde ik mij heel erg alleen en ging uit verveling op dating sites mijn plezier zoeken. natuurlijk deed ik het stiekem. Ik leer daar een man kennen en sprak met hem af en en in zijn auto hebben we intiem zitten zoenen en knuffelen. natuurlijk had ik zo slim moeten zijn om het daar bij te laten. Maar dat was ik niet en sprak een tweede keer met hem af en ookeen derde keer met een gevolg en voordat ik het wist had ik een relatie met hem. Ik werd smoor en smoorverliefd en hij ook op mij. We zagen elkaar vaak in het weekend als mijn man aan het werk was. We deden leuke dingen, we deelden de liefde. Hij was veel te kort gekomen in een vorige relatie en ik kwam ook heel veel te kort, we vulde elkaar aan. Het verliefd worden werd houden van. Als ik met hem samen was voelde ik mij zo gelukkig, zo heerlijk. Het eerste jaar ging snel.. Het tweede ook. Hij beloofde op mij te wachten. Maar het 3e jaar merkte ik dat zijn geduld wat meer op raakte. Heel vaak hadden we het er over hoe fijn het zou zijn als ik altijd bij hem kon zijn maar dat kon niet altijd, Ik had immers nog een man. Ondanks dat ik dan niet meer van hem hield bleek het moeilijke keuze te zijn. Omdat wij hoge schulden hadden door een horecazaak die we moesten verkopen hing ik nog financieel aan hem vast. Daarbij kwam nog dat ik door verschillende operaties en ziektes noodgedwongen thuis kwam te zitten waardoor mijn inkomsten kwamen te vervallen het het mij niet in dank afgenomen Er was maar weinig begrip maar mijn lieve vriend begreep alles en steunen mij daar waar hij kon en nog kon ik dat besluit niet nemen om te stoppen met mijn huwelijk.

Helaas is er in mijn relatie met mijn lieve vriend de klad erin gekomen terwijl ik op uitnodiging van mijn moeder en weet je mee naar Spanje was besloot mijn vriend om te stoppen met onze relatie een onderbuikgevoel zei mij dat er iets niet goed in de haak zat maar wat ik ook zij en vroeg hij gaat elke keer aan dat er niks aan de hand was toen ik thuis kwam en mijn reisverslag met hem deelde merkte ik dat hij steeds korter af werd. Via Via kwam ik erachter dat hij met een andere vrouw op stap was geweest. Toen ik hem daarmee confronteerde zei hij doodleuk Ik kan toch wel met iemand anders wordt doen. Dat viel bij mij enorm rauw op mijn dak en nee ondanks dat ik zelf vreemd ging vond ik dit een not done zeker niet na al die jaren dat we al samen heel gelukkig waren. Als zagen we elkaar steeds minder omdat mijn man inmiddels geen werk meer had dus elk weekend ik keurig thuis op de bank ging dit belemmerde mij om met regelmaat mijn vriend te kunnen zien.

Via zijn dochter moest ik vernemen wat nou de ware reden was dat hij zo kortaf was en ja ik moet toegeven Ik snapte wat hij bedoelde.Hij wilde niet meer de onbekende zijn. Hij was het zat het geheimzinnige gedoe en het vaak niet weg kunnen waardoor we elkaar steeds minder zagen.

Vanmorgen na een hele slechte nacht voel met nadenken en piekeren besloot ik om mijn sleutel bij hem af te geven op zijn werk. Ik had er afscheidsbrief erbij gedaan omdat ik zo diep ongelukkig was en ik niet met het feit zo en kon leven om hem niet meer te kunnen zien. In die brief gaf ik aan dat mijn leven waardeloos was zonder hem en ik eigenlijk het niet meer zag zitten om verder te gaan met mijn leven. We hebben gepraat Ik heb gehuild Ik heb aangegeven dat ik hem zou kunnen vergeven dat hij me de laatste tijd zo kortaf antwoorden maar dat ik het heel schokkend vond dat hij zo gauw ik een weekje weg was met een andere vrouw op stap was. Overigens heb ik gezien dat hij deze vrouw op zijn Facebook heeft verwijderd natuurlijk weet ik niet of hij nog wel via de WhatsApp contact met haar heeft. Hij gaf mij vanmorgen aan dat hij nog steeds van me houdt maar dat hij graag wil dat onze relatie niet meer geheimzinnig is nu sta ik voor een keuze wil ik hem kwijt of wil ik hem niet kwijt nee ik wil hem niet kwijt maar daarvoor moet ik wel mijn moed bij elkaar rapen om een man te gaan vertellen dat ik klaar ben met ons huwelijk. Helaas klever nog veel negatieve dingen aan vast zoals geen huis hebben, geen inkomsten, niet weet waar ik terecht kan. Natuurlijk kan ik intrekken bij mijn vriend, maar ook hij heeft een moeilijke periode gehad en zit best nog wel in een wat moeilijke periode met een dochter die een traumatische ervaring heeft opgelopen door de vorige relatie. Mijn hoofd tolt en maalt en ik weet type in mijn hart wat ik wil maar nu moet ik de moed bij elkaar zien te rapen want Nee ik ben nu ongelukkig in mijn huidige situatie en wil heel graag gelukkig worden met deze lieve zachte en tedere vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Lianne 09-11-2018 20:45
    Jouw verhaal komt veelal overeen met dat van mij. Ik sta voor dezelfde keuze Ofja stond. Mijn geheime relatie heeft 2 dagen geleden gezegd dat hij het niet meer wilt en kan en dat het vertrouwen dat het nog goedkomt weg is. Nu hoef ik thuis ook niets meer te vertellen, maar gelukkig ben ik niet. Ik mis de andere man heel erg. Ik wens jou veel sterkte met het maken van een juiste beslissing. Ik heb te lang gewacht en nu ben ik mijn grote liefde kwijt.
  • Dunja 18-09-2019 04:50
    Ik moet hier even op reageren. Ik hou er niet van om andere te veroordelen maar dit vind ik echt smerig. van twee walletjes eten omdat je het lef niet hebt om een keuze te maken. Sorry maar dit kan echt niet. En dan je zelf zielig vinden ook. Stel je voor dat jou dit wordt aangedaan? Echt hypocriet. Dus je blijft alleen bij je man omdat je het financieel niet alleen kan? Heb je geen hart? En die arme man heeft niks door. En die vriend van je is ook maar een looser. Dat hij je deelt met een ander. Houdt je van hem dan ga je bij je man weg. Zo simpel is dat. Niks maaaaar. Als je van iemand houdt dan neem je al zijn goede en slechte dingen en je ziet wel waar de schip strandt. Vind je het eng dan kap je er mee. Houdt je niet meer van je man ga je maar bij hem weg. En niet totdat je ego zich beter voelt en er klaar voor is. Je hebt een veel te hoge dunk van jezelf. Sorry, maar hier kan ik echt boos om worden. We worden helema gek als de mannen ons dit aan doen, maar wij vrouwen kunnen er dus ook wat van. Bah! En tegen de vrouw die je een reactie gaf wil ik maar een ding zeggen. Lekker voor je! Je hebt het verdiend. En als je een beetje eigenwaarde hebt, ga je bij je nietsvermoedende man weg. Dat is het minste wat je kan.