Mijn ex gaat vreemd met mij…

Vroeger hadden wij een vurige liefde, vol passie maar ook vurige uitbarstingen en ruzie….er was altijd iets in mij waardoor ik geen vertrouwen in hem had. Hij loog over zijn leeftijd, dat hij al vader van een dochter was. Onze relatie eindigde en als vrij snel hoorde ik via, via dat hij een nieuwe relatie had en dat hij vader werd van een dochter. Toch bleven onze wegen ons kruizen en ging het niet met vriendschap. Hij kon dat niet met mij volgens zijn zeggen. Telkens ging het bij mij stuk en volgens zijn zeggen, durft hij de beslissing niet te nemen, voor mij te kiezen. Tevens wil hij volgens zijn zeggen bij haar blijven tot zijn dochter ouder is en uit huis gaat. Maar hij gaat vreemd bij mij…..nu weer en ik zou willen dat wij echt weer een kans krijgen maar niet op deze manier. Tevens werkt dit niet goed voor het vertrouwen. Als hij zo met haar kan omgaan , kan hij dit ook bij mij. In zijn ogen ben ik wisselvallig, en zal hij nooit voor mij kiezen…is de basis die hij creëert door vreemd te gaan, dan een goede basis???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Sukkel in de liefde 16-07-2018 21:25
  Nu ben ik een enorme sukkel in de liefde, gezien mijn jaloerse gevoel, dus mijn advies zal je mogelijk niet veel doen. Ik geef hem toch: Waarom zou jezelf ten onder doen voor een man die niet kiest voor jou? Je bent 44 jaar. Ga eens kijken naar iemand die wel voor jou kiest. Je vraag is of hij wel een basis neerlegt. Ik denk dat dat je vraag niet moet zijn. Beter stel hij jezelf de vraag waarom jij voor hem blijft kiezen, terwijl hij dat duidelijk niet voor jou doet..
 • Eagle 17-07-2018 12:41
  Óf je liegt hier zelf over je leeftijd, of je bent wel heel erg onnozel bezig voor een vrouw van halverwege de veertig. Word wakker, word volwassen en dump die gast.
 • Anna 17-07-2018 13:58
  Die kerel loopt gewoon zijn leuter achterna. Niet meer en niet minder.
 • miami 17-07-2018 14:12
  hoe dom en onnozel kan je zijn? niets aan toe te voegen
 • Bloemetje 18-07-2018 12:32
  Kappen met die handel! Zorg dat je iemand vindt die voor jou door het vuur gaat! Niet een ex waar het toch niets mee wordt! Laat je niet gebruiken om hem een plezier te doen!
 • Steef 18-07-2018 18:18
  Absoluut geen goede basis, je zegt het zelf als hij zo doet met haar kan het ook zo met jou. Kap het af en ga zelf verder er is genoeg vis in de zee. Laat je niet aan het lijntje houden! Succes natascha
 • Ijsco 19-07-2018 19:11
  Contact met hem verbreken en ook volhouden en niet op zwakke momenten weer contact met hem zoeken in de toekomst. Gewoon lekker genieten van je leven en je niet meer laten gebruiken. Deze man ziet jou gewoon als een dom onnozel iemand die hij kan manipuleren om zo in zijn eigen behoefte te voorzien. Als de tijd rijp is vind je vast wel een man die jou waardeert en als gelijkwaardig ziet.