Mijn ex verloofde loog over zijn drankprobleem

Mijn ex verloofde genaamd Richard, dronk elke avond zwaar bier. Dat is een donker Grolsch bier van 8% /10%. Hij had elke dag argumenten om te drinken. Het kwam door zijn ouders, mijn zoons profiteren van zijn geld( dat is een leugen want mijn zoons mocht ik van hem niet vaker meer zien). Het kwam door zijn werk. Zijn collega,s kregen meer kansen dan hem, en zijn baas die trok anderen voor. Richard vond dat hij te weinig verdiende.Vanaf de zomer 2013 kregen wij relatie met elkaar. Maar het viel mij op dat Richard veel in slaap viel op de bank en lag te snurken. Zijn adem stokte. Ik las iets over zijn slaapapneu. Ik heb hem geadviseerd om naar de huisarts te gaan. In het ziekenhuis kreeg hij na de slaaptesten de diagnose slaapapneu. We hadden de C pap in huis waar hij mee moest slapen. Maar er kwam een link in de kabel. Hij moest eigen risico betalen. Ik stak er een stokje voor. Richard heeft die ding nodig, anders kom ik ook niet tot rust. Ik had ook mijn werk. Gelukkig ging de cz hiermee akkoord. Maar het dragen van de Cpap was een geworstel. Hierna ging het goed. Toch kwam er nog een probleem bij. Hij dronk veel bier. De longarts heeft gezegd dat hij vooral niet moet drinken als hij Cpap masker draagt tegen slaapapneu. Elke keer beloofde hij beterschap terwijl hij na zijn bier op de bank in slaap viel. En ik had veel energie aan hem verspeelt. Ik kreeg burn out en kwam thuis te zitten. Ik stond er niet alleen voor. Enkele betrokkenen hadden ook gezien dat hij verkeerd bezig is. Maar een oudste van de kerk gemeente vond dat wij moesten trouwen. Ik pieker er niet over. Richard heeft zich ooit laten dopen in de kerk gemeente. Maar volgens de bijbel staat er ook in diverse stukken dat alcohol gewoon zonde is. En liegen ook. Het ergste is ook dat Richard een narcist is. Hij gedroeg zich als slachtoffer terwijl hij in werkelijkheid gemeen is. Ik mocht mijn zoons niet zien, want die profiteren van ons. Het ergste van narcisme is dat ik niet werd geloofd en van mij een leugenaar werd gemaakt. Ik ging met hem naar sta op zorg zodat hij van zijn drank probleem af kan komen.Maar hij sjoemeldr met pillen. Iedereen is tegen mij, mopperde Richard. En dat is jou schuld, wees hij mij na met zijn vinger. Ik trok me terug en werd steeds ongelukkiger. In de zomer werd ik beticht van vreemd gaan. Ik maakte het uit en de bom barstte en hij sloeg bij mij in me woonkamer alles kort en klein. Maar de oudste geloofde hem. Ik mag geen avondmaal vieren. En dan vragen of ik er goed aan had gedaan om het uit te maken. Ja want ik ging helemaal de vernieling in. Maar ik wil niks te maken hebben met zulke mensen die lopen te zuipen en liegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anna 12-10-2017 17:05
  Wat maak je je nog druk. Het is toch je EX ?
 • miami 13-10-2017 13:51
  EX. hij is jouw EX!! en dit verhaal heb je al eens eerder verteld waarschijnlijk als een reactie op een ander verhaal van een hele tijd terug. en alcohol is niet verboden volgens de Bijbel(althans niet in die van mij), zolang het geen misbruik wordt. Maar de Bijbel zegt toch ook dat je kinderen niet in de steek moet laten. Dat deed jij wel. Leuk voor je kinderen. Hoop dat je weer goed contact hebt met hun. Dus maak je je niet meer druk over je EX of ben je nog niet over hem heen?
 • Marina 23-10-2017 18:09
  Dag Miami, je weet niet waar over je praat. En als je dat niet kan, dan hou je er je nek over. Ik bepaal of ik mijn verhaal kwijt wil. Ik hoef jou arrogante tekst niet te horen. Ik ben het zat en hier klaar mee. Maar maak mij maar voor alles uit. Ik heb een brede rug. Ga lekker naar die narcist. Want volgens mij ben jij dat ook. Overal duik je op om anderen te kwetsen met jou stomme opmerkingen. Maar het boeit mij niet. Hoe harder je mij probeer te raken, hoe meer ik jou energie op vreet. Een tip, stop hiermee
 • miami 24-10-2017 14:29
  Nou nou Marina, beetje op je teentjes getrapt? Nee, ik hou mijn bek niet(neem aan dat je dat bedoelt)en ik hoef die ex van jou niet en ik ben geen narcist. Weet je wel wat dat is of ben je zó boos dat je mij ook maar eventjes een narcist maakt? Als je niet tegen commentaar kunt(niet alleen de positieve maar ook de wat mindere)dan moet je je verhaal niet hier vermelden. En ik geef mijn mening maar ben niet altijd negatief zoals jij dat ziet, dat kun je ook lezen aan mijn andere reacties. Prima dat je een brede rug hebt en dat het je niet boeit(waarom reageer je dan?) en ik hoop dat mijn energie jou smaakt.