Ook ik ben nu vrij!

In Mijn Geheim 17/26 las ik zojuist het verhaal van Saskia die eindelijk gescheiden is van haar narcistische man. Heb met tranen in mijn ogen haar verhaal gelezen. Haar verhaal is mijn verhaal. Ik ben 22 jaar getrouwd geweest met een narcist. Ook ik ben daar zwaar getraumatiseerd na een zware burn-out eindelijk uitgekomen. Heb 8 jaar over deze stap gedaan. Herken het lage zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen en de diepe littekens die op je ziel zitten.
Het opnieuw je hart open durven stellen is heel lastig maar heeft me mijn echte ware liefde opgeleverd. Volgend jaar ga ik opnieuw trouwen met de liefste meest attente en zorgzame man ter wereld . Het absolute tegenovergestelde van mijn ex. Hij draagt me op handen , waar ik enorm aan heb moeten wennen. Steunt me in de constante kleinerende issues die mijn ex over de rug van onze 3 autistische kinderen uit probeert te vechten.

Een bericht voor Saskia: jij bent heel bijzonder, jij bent zorgzaam, jij bent absoluut een super moeder. Laat je er niet onder krijgen. Jij hebt bewezen sterk genoeg te zijn, om hem het hoofd te bieden. En ik wens je uit het diepst van mijn hart ook die ware liefde die jou echt gelukkig maakt!

Liefs van een ervaringsdeskundige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *