Radeloos

Mijn huidige partner ken ik nu 25 jaar. Na een turbulent leven van 20 jaar huwelijk bracht hij indertijd rust in mijn leven. Op seksueel gebied was er niet zoveel spannends, maar ik dacht dat komt later nog wel. Helaas is dit niet zo gelopen. De laatste 5 jaar hebben we geen lichamelijk contact meer. Dit komt door een lichamelijk probleem bij hem. We hebben in het begin geprobeerd hulp te krijgen, maar dat hoeft zo nodig niet (meer) van hem. Hij is ook 6 jaar ouder dan mij. Maar verder nog wel energiek en sportief. Hij vindt het goed zo. Hij geeft wel aan dat hij het verdrietig voor mij vindt dat ik de seks mis
Maar ik moet ook zeggen ik het enorm mis. Gekker nog : ik word er af en toe echt depressief van.
Nu was er gisteren een documentaire op de televisie waar een man ( met een lichamelijke beperking door een ongeval ) geen seks meer had met zijn vrouw. Maar hij hield zoveel van haar dat hij haar zei : Als ik jou iets niet kan geven en een ander wel, dan kun je gewoon iemand zoeken om seks te hebben. Want ik hou zoveel van je dat ik jou dit gun.

N.a.v dit verhaal hebben mijn partner en ik weer eens over de situatie gepraat. Hij zou dit heel moeilijk vinden. Ook weet ik niet of ik dit zou kunnen of hier gelukkiger door zou worden.

Maar het blijft wel aan mij knagen.
En eerlijk gezegd heb ik al 1 x in de afgelopen 5 jaar een seksueel avontuurtje gehad met een goede vriend. Deze vriend heeft een vrouw die ook niets meer moet hebben van seks. Hij mist dit ook enorm. Het was een heerlijke avond. En ik voel me niet eens schuldig .
Hoe denken jullie lezers hier over ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wijsneus 06-01-2023 00:20
    Ik denk dat je moet leren rekenen.. na 20 turbulente jaren ontmoet je je man met wie je nu 25 jaar samen bent. Dan ben je nog geen 67 al zou het heel goed kunnen dat je eruitziet als 67. Of.... is Harry, Henry of één van zijn matties weer druk doende op zijn zolderkamertje? In panties, jurk aan: zich inbeeldend dat hij een vrouw is. Dan klopt de leeftijd opeens wel, hij is halverwege de 60 in zijn vorige pogingen. Zo niet: doe waar je zin in hebt, YOLO jatogniettan?
  • Bianca Van Dongen 18-05-2023 16:53
    Ik snap heel goed dat je je niet schuldig voelt. De bal ligt echt bij jou. Als je eerlijk wil zijn vanaf nu en hier niet mee kan leven, zal hij toch echt iets moeten gaan doen aan zijn blokkade. Anders vrienden blijven en uit elkaar. Ik help vrouwen hier mee dus als je meer wilt weten laat het me weten.