Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Rugpijn

Hallo iedereen,
Al vier jaar lijd ik aan nek en rugpijn door artrose , geknelde zenuw en drie beginnende hernia's. Geen enkele specialist kan mij helpen . Ik heb er ondertussen zo'n 8 gezien . Letterlijk al vanalles geprobeerd . Zoals ; drie jaar osteopaat , acupunctuur , kinesist , rugversterkende oefeningen ,elke dag wandelen ,de pijnkliniek . Helaas blijk ik een medicijnenintolerantie te hebben . Bijna alle pijnstillers maken mij ziek . Heb van deze pijnmedicatie PDS overgehouden . Jaren dure supplementen geslikt . Conclusie ; niets helpt . Elke dag krijg ik vreselijke pijnaanvallen waar ik letterlijk misselijk van word . Gemiddeld tweemaal per week lig ik kapot van ellende in bed . Ermee leren leven is voor mij enorm frustrerend . Want dit is geen leven , ik kan zogoed als niets meer, en ik ben veel te jong om zo'n invaliderend leven te leiden! Ik ben echt iemand die altijd alles doet om een probleem aan te pakken en op te lossen . Dat is de enige juiste remedie volgens mij . Maar nu ben ik echt ten einde raad . Wat kan ik nog meer doen , om mij levenskwaliteit toch enigszins te verbeteren ? Is er iemand die mij raad of advies kan geven ? Alvast bedankt iedereen .

Lucy (55) op 12 feb 2017
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Gonny
  (68)
  16/02/2017
  16:52

  Hallo Lucy

  Ik weet hoe jij je voelt. ik heb ook iedere dag veel pijn en medicijnen helpen mij ook niet meer.
  Maar het kan ook door spanningen komen als je die hebt.
  heel veel rusten is de beste medicijn is mij vertelt.
  Ga overdag maar veel rusten en liggen en wandelen, is heel erg goed.
  heel veel sterkte gewenst.


 • Lucy
  (55)
  19/02/2017
  02:15

  Lieve Gonny , hartelijk bedankt voor je reactie . Ik besef ook wel dat dit eigenlijk niet het juiste forum is om advies te vragen over rugpijn .
  Maar ik stel het erg op prijs voor je lieve woorden die ik toch ervaar als steun . Ik wens jou ook veel sterkte en vooral zo min mogelijk pijn . Groetjes van Lucy


 • omaatje
  (68)
  02/09/2017
  21:08

  ik geef je een raad probeer het eens bij de Nordic Health verreniging ze zitten in Alkmaar en zwolle. en daar krijg je een hele goeie begeleiding om er mee om te gaan met je rug en nekpijn.
  Ik heb dat ook gedaan en mij heeft het goed geholpen het word door de ziekenverzekering betaald.
  verder heel veel sterkte gewenst.