Uniek kraamcadeau? Babykleertjes?

Hoi allemaal…

Ik weet niet hoe jullie het ervaren maar ik vind het altijd lastig om een origineel kraamcadeau te vinden voor mijn vriendinnen of familie als er een kleine spruit is geboren.

Wat is uniek? Wat is leuk? Altijd lastig… wat is jullie ervaring?

Voor mijn kleine Thomas heb ik als kraamcadeau een aantal zelfontworpen shirtjes gekregen van mijn vriendin Kelly – deze kwamen van http://www.klerenmakendebaby.nl … zij heeft doorgegeven wat voor shirt ze wilde met welke bedrukking en voor weinig geld een uniek shirt gemaakt voor mijn thomas.

Super leuk natuurlijk!

Ik ben benieuwd hoe jullie dit doen met kraamcadeaus?
Hoor graag jullie ideeen.

Groetjes sandrien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anne 27-03-2016 07:15
    Doordat je de verwijzing naar de site erbij zet krijg ik het gevoel dat je hiervoor reclame wil maken en dat het bedrijf ideeen voor uitbreiding zoekt Maar ik koop altijd een kraamcadeau op termijn. Leesboekjes, kleurboekjes enz. Kleding is er in de regel meer dan genoeg en na 3 weken past het toch niet meer.
  • Marieke Smit 28-11-2017 10:42
    Wat nu ook helemaal in is zijn Nordic producten. Zoals een handgemaakte/samengestelde speenkoord of bijtring waar je bijvoorbeeld ook de naam van de baby op kan laten zetten. Zeer praktisch en origineel. Voor een vriendin van mij heb ik laatst bij Fliebr een leuk setje gekocht. De kralen zijn gemaakt van siliconen en zijn BPA vrij, ook niet erg onbelangrijk. Dus veilig voor de baby. Origineel, goedkoop en van goede kwaliteit! www.fliebr.nl
  • Daan 02-02-2018 14:44
    Kraamkado's met naam doen het ook altijd erg goed. Bijvoorbeeld een stoeltje met daarop het geboortekaartje geschilderd. Of een muziekdoosje met het geboortekaartje en de naam natuurlijk. Bij Kreafeest (http://www.kreafeest.nl) heb je veel van zulke kraamkado's die geschilderd of gedrukt zijn.