Verkeerd slaapritme,moe en doelloos

Beste forumlezers,

Drie jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf zeer goed verkocht. Hierdoor hoef ik nooit meer te werken en kan ik doen en laten wat ik wil.
Aangezien ik vrijgezel ben leek mij het een goed plan om een wereldreis te maken.
In deze periode is er een verkeerd slaapritme bij mij ontstaan.
Een jaar geleden besloot ik mijn landgoed te verkopen. Als vrijgezel zo groot wonen is saai en eenzaam. Ik besloot in mijn apartement in de grote stad te gaan wonen voor vertier.
Maar dat valt mij ook tegen. Hobby’s heb ik niet en zie ik als nutteloos. Overdag werken mijn kennissen en ik zit eenzaam in mijn apartement.
Toen ik mijn bedrijf had werkte ik meer dan 60 uur per week. Nu doe ik helemaal niets.
Ik heb nu een verkeerd slaapritme ben moe en voel mij zo doelloos. Ik heb overwogen om bij een bedrijf te gaan werken maar ik zie dat niet zo zitten. Als je altijd als zelfstandige hebt gewerkt is dat moeilijk. Ik heb geen inspiratie en zou niet weten wat voor bedrijf ik weer zou moeten gaan starten. Volop werken wil ik niet meer maar als vrijwillger werken vind ik ook niets.
Ik zoek echt uitdaging.
Kortom ik zit vast in mijn eigen web.
Hoe kom ik hier uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 01-08-2022 19:09
    Jos, je bent een verwende, verwaande patser die nodig een trap onder zijn overdadige achterste zou moeten krijgen. Kan alles, wil niks en dan nog zeiken ook. Wil je wat gaan doen? Ga werken bij een voedselbank of AZC of zo. Oh nee, dat wil je niet, dat Is vrijwilligerswerk en dat is te min voor je. Weet je voor wie het niet te min is? Voor al die mensen die geen keuze hebben, die zich zonder deze instellingen en alle vrijwilligers nooit zouden kunnen redden. Die nooit kunnen meepraten over landgoederen. Misschien wel met wereldreizen, maar hun vlucht uit Oekraïne zal wel geen eerste klas zijn geweest, denk je niet? Kom van je zelfvoldane, egoïstische reet en doe iets!
  • Ad 01-09-2022 17:50
    Ik snap het wel. Je hebt een doel nodig, waar je gemotiveerd aan kan werken om het te bereiken, zonder dat je leven ervan afhangt. Dat kan van alles zijn. Gitaar leren spelen en in een bandje gaan meespelen. Ijsco leren maken en zo lekker mogelijk en eventueel met een ijsco-karretje om je ijs uit te venten. Voor zo'n praktisch iemand als jij, moet het wel iets tastbaars zijn. Geen studie filosofie gaan doen, of zoiets. Misschien heb je schildertalent en wil je daar les in, of je kunt al goed tekenen en wil je leren tatoeëren. Een doel waar je hart blij van wordt is belangrijk. Verras jezelf, zou ik zeggen.