verlangen

Ik ben altijd al een verlegen, onzekere vrouw geweest, vanwege mishandeling, prestatiedruk en trauma’s in het verleden. Ik heb hierdoor sociale fobie gekregen waar ik dagelijks mee worstel. Ik vind het dus lastig om contacten te leggen en ze voor een lange tijd te behouden. Ik leid daarom helaas een geïsoleerd leven en heb nooit een vriend gehad. Ik vind het al lastig om vrienden te maken, laat staan een partner zoeken. Ik ben bijna 32 en voel me erg eenzaam. Ik had het liefst al getrouwd, samenwonend en kinderen willen hebben. Vorig jaar ben ik een man tegengekomen, een personeel van een hotel waar ik eens in de zoveel tijd kom. Ik stapte uit de lift van het hotel en liep per ongeluk bijna tegen hem aan. Om de een of andere reden leek hij me meteen interessant. Ik ben toevallig via via op Facebook erachter gekomen dat hij 1 jaar jonger is dan ik en dat hij Perzisch is en veel dezelfde interesses heeft als ik. Ik maak niet vaak mee dat mensen dezelfde interesses hebben als ik. Stiekem zou ik hem graag beter willen leren kennen, maar is dit niet een beetje raar? Ik bedoel we zijn hoe dan ook allebei vreemden van elkaar. Toch zeggen mensen altijd van dat het niet uitmaakt hoe of waar je iemand leert kennen. Ik wil graag een gesprek met hem aangaan, maar waar zal ik over praten of hoe zal ik het brengen? Of zal ik de kans maar gewoon laten varen, omdat hij mij in feite toch niet kent? Ik klink misschien wanhopig, omdat ik soms naar hem verlang, maar ik zie hem als iemand waar ik meteen vanaf het begin een klik mee voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Tina 10-02-2018 01:32
  Hallo ! Je durft het wel degelijk te schrijven , want het staat hier . Maar wel op de verkeerde plaats . Dus hup , spreek hem aan op Facebook . Reageert hij niet , dan heb je het wel geprobeerd . Soms komen er in het leven kansen . Aan jou om uit te vinden of dit er ene is . Hou er wel rekening mee dat je hem niet echt kent . Je hebt je een beeld van hem gevormd dat misschien niet overeen komt met de wekelijkheid . Een gesprek beginnen op Facebook is niet zo moeilijk . Je legd even aan hem uit wie je bent en vernoemt ook dat jullie veel gemeenschappelijke interesse ‘s hebben . Zeg ook dat je verlegen van aard bent en dus eerst contact zoekt met hem via Facebook . Het is verder aan jou , indien hij erop ingaat of je liever niet eerst met elkaar gaat mailen . Een tip , begin niet direct over je problemen . Dat kan een man echt afschrikken . Probeer het . Nee heb je , ja kun je krijgen .
 • Blauwe Bennie 10-02-2018 09:26
  Wat lief. In het begin is iedereen een onbekende ;) Als je sociaal angstig bent, blijven het onbekenden. Je zou kunnen denken: onbekende - kennissen - vrienden - hartsvrienden - relatie. Dat geeft je een denkpatroon wat kan helpen. Het is niet raar om hem te benaderen, het zou dapper van je zijn. De kans van slagen is er ook, omdat jullie blijkbaar veel delen aan interesses, dat geeft al een (goede) basis. Voeg hem toe op facebook/social media, begin een praatje. Als je echt wil weten hoe angsten werken en wat die met je doen, kijk dit: https://www.youtube.com/watch?v=fP9zaszAzVU Ik know, been there en nog steeds daarmee vechtend.
 • arendine 10-02-2018 23:01
  Spreek hem op facebook gewoon aan, zonder iets te verwachten. En waar moet je het over hebben? Nou, je zegt dat jullie dezelfde interesses hebben. Kun je daar niet met hem over praten? Gewoon vrijblijvend, zonder iets te verwachten.
 • Sinopia 24-02-2018 22:27
  Heeft geen zin meer. Hij heeft al een vriendin, ben ik achtergekomen via Facebook.
 • Mike 11-12-2020 20:42
  Ik leuke dingen doen
 • Kyano 15-12-2020 14:19
  Geen
 • Calisto 15-12-2020 18:09
  Ik zoek graag naar iemand die wel een stevig nachtje kan door zetten
 • Jao 15-12-2020 18:10
  Leuke site
 • Lisa 18-02-2021 16:19
  Volg je hart maak gewoon eerst een gesprekje over vroeger en vraag dan of die een keer wat wil drinken je kan dit