vreemdgaan met mijn schoonbroertje

Hoi allemaal…
Ik ben een meisje van 18 jaar en heb nu iets meer dan een jaar een relatie met een meisje…
Dat meisje is voor mij heel bijzonder omdat ze mij door een zware periode heeft geholpen waar in o.a mijn moeder overleed.
Ik hou ontzettend veel van haar maar gister heb ik echt iets vreselijks gedaan…
Ik ben vreemd gegaan en het was met haar broertje.
Ik ben zo ontzettend boos op mijzelf ik weet echt niet wat ik moet doen…
Ik wil het haar niet vertellen maar heeft iemand een idee wat ik kan doen? Tegen het schuldgevoel behalve de waarheid vertellen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • sem 27-03-2016 01:13
  Het ligt eraan hoe erg ben je vreemd gegaan, was het een kus etc en wat is de oorzaak van jou om met jouw schoonbroer vreemd te gaan. Ik denk dat het belangrijk is dat je uitzoekt waarom je het gedaan hebt en misschien kan dat helpen......
 • Doos 27-03-2016 07:59
  Wow echt. Maak het uit. Ze verdient beter. Voel je iets voor haar broer? Wil je een gezin kapot maken?
 • rainbow 29-03-2016 12:06
  Waarom heb je het gedaan? Wilde je weten hoe het met een *man* was? En hoe oud is dat broertje en hoe ver ben je gegaan? Natuurlijk ga je dit niet vertellen. Want daarmee verziek je hun band. Leef er maar mee met wat je gedaan hebt. Den er over na waarom je dat gedaan hebt en kies van daar uit of je überhaupt nog bij haar wil zijn. Dat ze er altijd voor je was is geen reden om bij haar te blijven.
 • anoniem 31-03-2016 01:21
  Je had je misschien niet als een hoer moeten gedragen. Vroeg of laat komt ze er toch wel achter, zo niet dan zul je je hele leven met haar geconfronteerd worden met je actie, want dat broertje ga je nog wel vaker zien. Je zegt het niet te willen vertellen, dus dat ga ik je niet adviseren, je zou beter de relatie kunnen beëindigen als je daar niet toe bereid bent. Het is niet eerlijk tegenover haar, en je gaat hier nog eeuwig mee rondlopen. Je bent nog maar 18, dus dikke kans dat die relatie toch op niets was uitgelopen, maar toch jammer.
 • Missy 08-04-2016 13:22
  Je hebt een fout gemaakt, maar it takes two to tango. Haar broertje zit net zo fout als jij, dus die heeft het toch al verziekt bij zijn zus. Dit soort geheimen gaan uitkomen, de vraag is wie klapt er het eerst? Als hij het niet langer voor zich kan houden dan zal je vriendin je eeuwig haten dat ze het niet van jou heeft vernomen. Wil je werkelijk bij je vriendin blijven, je altijd schuldig voelen en bovendien altijd met de angst leven dat het geheim uit komt? Dan is jouw geluk afhankelijk van de loslippigheid van een ander. Fouten maken, dat gebeurt. Maar neem ook de verantwoordelijkheid die erbij hoort. Haar hart is toch al gebroken door jullie, ze weet het alleen nog niet. Draai de rollen eens om: als je haar was, zou jij dan willen dat ze eerlijk zijn of zou je het niet willen weten? Haar verlaten zonder het te vertellen is geen optie. Dan kwets je haar nog meer want ze weet niet waarom en zal zichzelf misschien de schuld geven. Geef haar dan wel de kans om boos op je te worden, dan kan zij het ook afsluiten. De band tussen broer en zus is zijn pakkie an.
 • closer 15-04-2016 10:56
  Ik zou zeggen , leer er mee leven ....Waarom haar verdriet doen , dat beetje eer dat je misschien dan nog hebt , laat haar iemand vinden die wel trouw kan zijn en haar respecteert . Je zwager ? die is net zo fout , al het verdriet en pijn wat jullie veroorzaken wanneer jullie het zouden vertellen is het niet waard , Wat was de intentie van je zwager eigenlijk , voor hem een trofee dat je niet zonder een man kan....Echt walgelijk van jullie beiden...
 • miami 15-04-2016 14:35
  hé Anoniem, gebruik dat woord 'hoer' niet zeg. Dat zeg je toch ook niet over die jongen? Waarom wordt de vrouw altijd zo genoemd? Maar goed,Angeline, je bent nog jong, 17 of 18 en dat meisje is heel bijzonder voor je maar toch is haar broer ook interessant. Jullie zijn beiden fout en eerlijk duurt het langst. Je hebt spijt en daar moet je mee leren leven. Denk goed na wat je gaat doen, vertellen,niet vertellen, uitmaken etc. Niemand anders kan dat voor je beslissen want wat je ook gaat doen, er is altijd een partij die je pijn hebt gedaan.
 • Sandra63 22-04-2016 18:18
  Sommige reacties vind ik wel hard hoor. Hoer, walgelijk, kom op, ze is net 18 jaar! Angeline, ik denk toch dat je het beter wel kan vertellen. Zoals Missy al zegt, als ze het van haar broer hoort ben je nog verder van huis. En een familie kapotmaken? Dat zal ook wel loslopen. Ik denk dat ze in eerste instantie natuurlijk boos op haar broer zal zijn, maar het hemd is nader dan de rok, dus uiteindelijk zal dat wel goed komen. Of ze jou vergeeft is een heel andere vraag, maar als ze het niet van jou maar van haar broer moet horen is die kans hoe dan ook een stuk kleiner. Sterkte in elk geval, en trek er lering uit.