Vrijgevochten Marokkaanse

Ben van oorsprong Marokkaanse was 5.5 jaar toen we naar Nederland kwam en al snel was ik de verwesterde Marokkaantje .
In de jaren 80 deed ik dus precies de dingen wat je niet mocht doen als moslim meisje om mij te “redden” werd ik uitgehuwelijkt al snel gescheiden en toen begon de ellende werd bespuugd uitgescholden etc maar ik vertikte om Eindhoven te verlaten .
Grootste schande voor mijn ouders was dat ik samenwoonde met een Nederlander en zwanger was.
Dacht het geluk gevonden te hebben met een Nederlander maar toen begon het huiselijk geweld opsluiting etc etc 9 jaar later toch met 4 zeer jonge kids de vlucht op maar nooit opgegeven ben nu 49 super gelukkig 4 volwassen kinderen en een super leuke baan en dat allemaal zonder diploma maar puur door mijn levens ervaring met familie breuk huiselijk geweld vluchten onderduiken schulden zwanger na sterilisatie etc maar zo trots op alles hoe het nu gaat .
Groetjes Fatima Achhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Eddy 16-01-2018 19:40
  hoi , het leven is zwaar , en jij bent er na zoveel zwarte periodes in jou leven er echt doorheen , en zoals je zelf zegt ,,,nu gelukkig ,, hup hup zorg dat jij nu nog heel lang kan genieten en alles slechte bagage achter jou kan laten , je hebt het gemaakt ,, en heel ver gekomen ,,SUPER ,, hou het positief ,,,
 • Tina 19-01-2018 20:20
  Goed voor jou dat alles op zijn pootjes terecht is gekomen . Maar begrijp niet goed waarom je je verhaal op dit forum zet. Omdat het anders altijd mensen zijn die om raad vragen. Het is wel tof om te lezen dat je ondanks tegenslagen die niet min waren ,iets van je leven hebt kunnen maken . Doe zo voort zou ik zo zeggen :-)
 • beb vergeer 26-03-2018 20:04
  wat een raar verhaal, weer veen marokkaan die zich belangrijk voelt. gewoon teruggaan lijkt me het beste.
 • beb vergeer 30-03-2018 17:35
  Voorzichtig met haar is een ras dief en oplichtster.