1 maand getrouwd en vreemdgaan.

Ik ben 1 maand geleden getrouwd. Mijn man heeft een huis gekocht. Ik ben bij hem gaan wonen. Hiervoor eigenlijk altijd gelukkig geweest maar een aantal weken voor de bruiloft voel ik een leegte. Ik weet simpel weg niet of ik wel echt met hem oud wil worden.

Een tijd terug heb ik iemand opnieuw leren kennen. Ken hem al erg lang, maar zijn het contact verloren destijds. Nu is dat contact weer terug. Ik ben verliefd op hem geworden.

Pas getrouwd en ongelukkig. Dit had ik niet zien aankomen. Toen mijn man mij ten huwelijk vroeg zei ik volmondig ja. Daarna heb ik mij door iedereen om mij heen laten wijs maken dat ik bindingsangst heb en het daarom spannend vond om te gaan trouwen. Ik nam mijn betere vriendinnen in vertrouwen en gaf aan dat ik het gevoel had dat het geen spanning was voor de bruiloft maar dat ik het echt niet wilde. Zij moesten lachen en zeiden dat het onzin was en alles goed zou komen. Ik kan zelf ook nadenken, maar geloofde hen. Echter had ik dus contact met iemand waar ik verliefd op was. Dat wist ik. Ik heb dit gedeeld met mijn moeder. Ja je leest het goed. Mijn moeder geeft mij de beste adviezen (normaal gesproken dan) Ook zij gaf aan dat ik spanning had en die andere man gewoon een uitvlucht was.

Ook mijn moeder geloofde ik. Gisteren is het totaal fout gegaan. Mijn man merkt dat er was is. Logisch ook. Ik heb hem aangegeven dat ik eigenlijk niet zo zeker ben van mijn zaak. Hij is enorm kwaad geworden. En terecht we zijn 1 maand getrouwd. Hij heeft wat spullen van mij naar buiten gegooid en daar moest ik het mee doen voor die avond. Ik ben naar een hotel gegaan. En verschrikkelijk de beest uitgehangen. Ik heb die andere man gebeld en hij is direct gekomen. We hebben alles gedeeld. Het was heerlijk. Ik ben gewoon verliefd op hem. Ik denk echt dat ik wil scheiden. Het is vlug, maar ik voel het gewoon aan alles. Zojuist zitten janken bij vriendinnen en mijn moeder en alles verteld. Zij blijven zeggen dat ik nog moet wennen en niet te snel beslissingen moet nemen. Misschien klopt dat ook wel, maar als ik mijn man nu vertel wat er gisteren gebeurt is dan is het sowieso klaar natuurlijk.

Ik heb gewoon in 10 weken tijd mijn hele leven kapot gemaakt omdat ik zo egocentrisch ben verliefd te worden op een ander. Ik heb doelbewust met hem geappt, afgesproken ect. Ik ben een triest persoon dat weet ik. Feit blijft dat het gisteren geweldig was. Echt een mooie avond. Lijkt net of er 2 personen in mijn lijf zitten. De een die verliefd is en een geweldige avond gehad heeft. De ander met schuldgevoel, zelfhaat en walging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Blauwe Bennie 03-06-2017 21:25
  Ze hebben wel eens tegen mij gezegd: "Don't waste a (good) crisis". Dat is in het nederlands vertaald: verspil geen (echte/goede) crisis. Alles wat je opnoemt wordt door je omgeving bepaald, als je het goed leest: ten huwelijk gevraagd, vriendinnen geraadpleegd, bindingsangst. Lijkt er heel sterk op alsof je in je jeugd jezelf bent verloren en nooit meer jezelf hebt teruggevonden en dan maar in dit soort bagger steeds terecht komt, door veel te veel te letten en rekening te houden met je omgeving en de mensen daarin. Die goede crisis die je nu meemaakt, is een kans tot groei, hoe pijnlijk ook en een mogelijkheid om voor jezelf te kiezen (jij bent verliefd). Dat gevoel moet je volgen en ben je aan jezelf verplicht. Dat je uit twee personen lijkt te bestaan is verklaarbaar doordat je eigenlijk verliefdheid voelt en die andere kant/persoon, die mag het oordeel van de omgeving dragen, maar dat richt je naar jezelf (ooow wat vertrouwd, maar je hebt het niet meer nodig, het zijn boodschappen van vroeger!) Ik heb mij ook ooit heel klein gevoeld en de omgeving heel groot gemaakt. Daar is verandering in gekomen door schade en schande. Nu kies is voor mezelf en maak mezelf groot en ben een persoon geworden, die denkt, voelt en zich gedraagt naar wat hij vind en dat is voor mij het belangrijkste geweest in mijn herstel. Soms is het handig het pad te kiezen op een tweesprong, wat het minst bekend is ...... Dat andere pad ken je inmiddels wel, omdat je dat altijd loopt en altijd die keuze maakt. Dikke knuffel
 • miami 04-06-2017 06:36
  Je hebt niet alleen je eigen leven kapot gemaakt maar ook die van je man. Maar het is wel zo dat je voor je ging trouwen toch twijfelde. Jammer dat je toen niet naar je gevoel luisterde maar aan de andere kant, je schuift het wel heel gemakkelijk weg als er een oude bekende weer in beeld komt. Ben je echt verliefd op die persoon of was het de spanning? Je weet al wat je wilt, je wilt scheiden van je man ondanks het feit dat je nog maar net getrouwd bent. Hij zal heel boos worden, en terecht maar het leven gaat verder. Doe wat jij denkt wat goed is voor je, waar je voor wilt gaan, wat je gelukkig kan maken.
 • mir 05-06-2017 17:32
  ...als ik jou was zou ik een time-out inlassen van 2 maanden of zo.. Dat je met beide mannen geen contact hebt en dat jezelf gaat bepalen wat je daadwerkelijk wilt. Nu komt er zoveel op je af en sta je er midden in !! Ik adviseer een pauze in te lassen en van de zijlijn het gaat bekijken.... Veel geluk, wijsheid en kracht gewenst !!
 • Doos 06-06-2017 07:20
  Ga je ieder geval inschrijven voor een huurwoning en ga weg bij je man. Gun je hem ook niet iemand die voor 1000 procent voor hem gaat?
 • Kimberly 06-06-2017 09:47
  Beste, Voor een groot, landelijk blad zou ik u graag volledig anoniem willen interviewen. Mocht u interesse hebben, stuur me een mailtje naar interview.kimberly@gmail.com. Je krijgt zeker antwoord (met meer informatie) en ik ga discreet en integer met je bericht om. Graag hoor ik van je!
 • Triest persoon 07-06-2017 13:26
  Lieve allemaal, Bedankt voor de waardevolle reacties! Ik ga met jullie berichtjes aan de slag. Ik heb alles opgeslagen en ga mij verdiepen. Hiernaast ga ik inderdaad ook bekijken wat ik zelf wil. Ik luister te veel naar andere mensen. Een interview, dat is lief aangeboden maar ik ben daar op dit moment absoluut niet aan toe.
 • Fleur 07-06-2017 16:38
  Kies voor jezelf. Het is een hele nare situatie, geluk komt als je kiest voor dingen waar je achter staat!
 • Hoer 18-12-2018 12:02
  Wat ben jij een vieze slet. Laat de arme man van je dan met rust en ga weer naar een hotel met je loverboy. Als je nu al vreemdgaat dan ben je niets anders dan een vies wijf. Als je zo ie zo al van plan bent om met andere mannen te gaan overigens. Eeuwige trouw beloven en dan vreemd gaan is gewoon smerig en diep triest. Vrouwen van nu willen niks anders dan meerdere lullen. Doe de wereld een plezier and kill urself!