2de man

Ik heb al bijna 3 jaar een liefdevolle relatie met een getrouwde vrouw zonder dat haar man ervan weet. Ik ben voor haar haar 2de man die haar geeft wat ze bij hem mist. Ze houdt van ons allebei evenveel en is gelukkig met haar gezin. Dat respecteer ik en zal dat nooit stuk willen maken. We bellen dagelijks en spreken 1 a 2 x per maand af als dat kan.
Ik heb nooit zoveel van iemand gehouden als van haar en het is wederzijds. We accepteren de situatie zoals die is. Leven met n groot geheim waar weinig mensen begrip voor zullen hebben en ik snap dat heel goed. Ik dacht hetzelfde vroeger totdat dit ons overkwam. We willen niemand kwaad doen ermee maar we kunnen ook niet meer zonder elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jose 31-01-2022 18:33
  Mooi dat jullie zo'n speciale band samen hebben. Fijn dat het zo goed klikt tussen jullie en jullie een mooie tijd samen hebben. Anderzijds heel erg triest voor haar man, om zo belazerd te worden door je eigen vrouw. Hij zou daarin ook eerlijkheid verdienen, toch?
 • Sietske 31-01-2022 19:17
  Ja ach wie weet neukt ze de buurman en zijn vriendengroep er ook nog bij waar jij niks vanaf weet. Grote afknapper, zo'n achterbaks en stiekem mormel. De restjes van haar vent [en wie weet de buurman en zijn vriendengroep] mag jij eruit likken. Nou, waar je maar zin in hebt.. Succes met het loeder.
 • Ronald 01-02-2022 11:41
  José, Hij verdient ten eerste een gelukkig gezin denk ik. Het is niet zo dat we er trots op zijn hoor. We zijn in deze situatie beland en hoewel we allebei graag eerlijk zijn, zou dat rampzalig zijn voor hem en zijn gezin. En nee, ze zoekt t niet op. Ze heeft aan ons genoeg en hij ziet n gelukkige vrouw. Ja, dat is leven met n leugen, maar hoeveel getrouwde stellen leven ook niet een leugen? Geven op? Gaan uit elkaar? Zij houdt van hem en denkt er niet aan om hem te verlaten en het gezin kapot te maken. Ik zou dat ook niet willen. En Sietske, je weet absoluut niet waar je het over hebt en je bent erg onbeschoft. Jammer dat je niets constructiefs kan brengen.
 • Katja 01-02-2022 14:53
  Die achterbakse hoer van je is pas onbeschoft, Ronaldje. En jij er direct achteraan. Sneue lapzwans.
 • Ronald 01-02-2022 17:27
  Katja en Sietske familie van elkaar toevallig? Lekker ff je frustraties en teleurstellingen in je leven botvieren op n ander. Daar is zo'n forum toch handig voor he? Wie is er nu sneu? Jezelf voor schut zetten doe je in ieder geval goed hoor. Hahaha!
 • Jose 01-02-2022 20:01
  Hoi Ronald, Het is uiteraard jullie eigen keuze, afzonderlijk van elkaar - om op deze manier te leven. En iedereen heeft dat te respecteren. Tegelijkertijd duurt eerlijkheid het langst. Indirect is het gezin al kapot gemaakt, door bedrog en oneerlijkheid. Alleen is men er nog niet achter. Hoe fijn zou het zijn als jullie eerder aangegeven behoefte aan eerlijkheid ("hoewel we allebei graag eerlijk zijn") wordt nageleefd. Ja, ontzettend veel koppels gaan uit elkaar of geven het op. Maar, hoe zou jij het vinden als jouw partner achter jouw medeweten en rug om dergelijke keuzes maakt? Of prefereer je dan zelf ook de waarheid? Veel geluk gewenst, in elk geval
 • Ronald 02-02-2022 08:47
  José, Ik kom zelf uit n open huwelijk, althans, dat dacht ik. Hoewel de mogelijkheid er was om compleet eerlijk te zijn en we elkaar volledig vrij lieten, was het toch mijn vrouw die dingen achter mijn rug om deed. Zelfs toen ze zogenaamd mijn vertrouwen terug wou winnen loog ze x op x. Ik heb toen geaccepteerd dat ze niet in mijn leven paste en ben van haar gescheiden. Wat ik wil zeggen is dat eerlijkheid op papier heel mooi is maar in praktijk soms niet haalbaar. Ik geloof ook niet dat mensen van nature monogaam zijn en van meer mensen tegelijk kunnen houden. Ik weet ook dat de meeste mensen niet zo denken als ik en nooit kunnen accepteren dat hun partner ook van anderen houden. Over haar man, het is een goeie vent en een goeie vader, kostwinner etc. Maar hij is nooit thuis, kan niet praten, maakt nooit ruzie, en sex is er al helemaal niet. Ze vind dat bij mij wel en hoeft het ook nergens anders te zoeken. Ze is gelukkig en hoeft hem niet te verlaten. Hij heeft op zijn beurt n gelukkige vrouw en hoeft zichzelf ook niet te veranderen. Dat zal allemaal verdwijnen als hij het zou weten. Ik snap je wel en hebt ook zeker een punt. Maar op dit moment is het volgens mij het beste om het zo te laten.
 • Bram K. 03-02-2022 15:18
  Ah, hij brengt het geld binnen. Vandaar dat ze haar achterbakse muil niet durft open te trekken want dan staat ze op straat zonder een cent. En Ronaldje zichzelf maar op de borst kloppen hoe geweldig hij wel niet is is omdat hij zijn lul in die sloerie mag duwen. Hahahha!!!
 • Ronald 03-02-2022 17:05
  Bram, Ook jij maakt jezelf nu compleet belachelijk. Als je niet weet waar je het over hebt kun je beter je muil houden joh. Je kent ons niet dus rot op. Iemand van jouw leeftijd had ik wel iets wijzer ingeschat maar leeftijd zegt kennelijk ook niet alles. Vaak gepest zeker vroeger? Of is je vrouw er ook vandoor met n ander? Je zal iig wel n kutleven hebben anders loop je geen mensen lastig te vallen op deze site denk ik. Ik heb tenminste nog n goeie lul die t nog uitstekend doet. Ben je daar misschien jaloers op? Zo, alsjeblieft. Ik kan t ook wel hoor. Loserrrrr!
 • Jose 08-02-2022 17:40
  Ronald, Ik zou lekker je aandacht focussen op andere zaken dan op dergelijke berichten. Het forum hier is helaas niet meer wat het was. Eerder een bron van haat dan van liefde. Misschien dat je ook eens kan kijken naar forum zoals Viva e.d.
 • Imara 09-02-2022 05:13
  Beste Ronald, Mijn vader heeft het Asperger syndroom en mijn moeder heeft een affaire gehad met een man precies zoals jij omschrijft omdat ze bij hem vond wat ze bij mijn vader miste. Ik heb mijn moeder vergeven omdat ik me in haar kan inleven en ik heb respect voor haar eerlijkheid. In jou geval begrijp ik dat zij er niet eerlijk over is richting haar gezin omdat jullie de gezinssituatie niet kapot willen maken. Echter weet ik uit ervaring dat eerlijkheid niet alleen destruction tot gevolg heeft. Wie ben ik om te oordelen of te zeggen wat je moet doen. Ik ben in iedergeval blij voor jou dat je een liefdevolle relatie hebt en voor haar dat ze bij jou krijgt wat ze van haar man mist. En ik vind het mooi om te horen dat je de situatie kan accepteren zoals die is. Ik denk dat dat het belangrijkste is. Als je last hebt van je geweten betekent het dat er verandering moet komen.
 • Wim 09-02-2022 15:41
  Ronald, Ik zou zeggen laat de Sietzkes, de Katja's , de Brammen etc, de moraalridders van deze wereld lekker links liggen. Het leven is tekort om niet te doen wat je graag doet. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Je schrijft dat de man zelf nooit thuis is. Wie zegt dat hij niet (al jaren) de pony ergens anders laat grazen. Mijn zegen heb je in ieder geval.
 • Crisp 12-05-2022 12:40
  Ik kan er jaren over meimeren maar mijn mening zal dezelfde blijven. Ik vind het afschuwelijk vals. Als je iemand graag ziet kom je daar voor uit. Als haar man dit zou te weten komen kan ze het moeilijk krijgen mbt haar kinderen want zo gaat het altijd. Jullie spelen met vuur.