aan het lijntje gehouden worden

sedert 2005 heb ik een latrelatie met iemand die ouder is dan mij. ik heb in 2019 diagnose reuma gekregen ( artrose aan gewrichten dat mij beperkt) persoon in kwestie heeft mij belooft nooit te laten vallen. hij heeft een x aantal maanden voor mij gezorgd/geholpen totdat thuiszorg was beschikbaar was en huishoudelijke hulp.

onze intimiteit was in eens weg ik heb een x aantal maanden gevraagd wanneer dit gaat gebeuren. daarop kreeg ik geen antwoord en als we het überhaupt deden kreeg ik het gevoel dat dit alleen was om zogenaamd tevreden te houden.

aan zijn manier van doen merkte ik dat er iets was omdat hij zijn telefoon in mij bijzijn niet wilde opnemen. ik heb iets gedaan wat niet mocht en dit was in zijn telefoon informatie zoeken voor zijn gedrag. let wel op!!! hij gaf mij in al die jaren dat ik hem ken geen enkele reden om dit te doen.

dus toen hij sliep heb ik telefoon gesprekken ingezien en WhatsApp berichten dat hij al een x weken met een collega aan het praten was en het ging niet enkel om werk. ik vroeg hem toen hij wakker was of hij een ander was kreeg als antwoord ik met mij rare gedachten. maar ik had alle informatie al gelezen en wist dat hij tegen haar had gezegd dat hij haar leuk vond.

ze spraken iedere dag & appen ook hij bracht eten voor haar zonder dat de rest dit mocht weten. ik heb zijn collega geconfronteerd met de berichten en haar respons was we hebben niks met elkaar en dat een vriend heeft. zij heeft hem verteld dat ik haar had gebeld en zijn gedrag naar mij toe was koud en respectloos. hij zijn tegen mij dat hij flirt en ik kan dit niet tegen houden en als een andere vrouw hem het gevoel geeft dat hij leuk is. dan gaat hij kijken wat dit hem levert.

ik heb meerdere keren gevraagd waar ik aan toe ben met hem zodat ik weet waar ik aan toe ben. maar hij weigert te praten als mensen hem van zijn werk kennen en hem treffen bij mij thuis. en ik vraag wat moet ik hun vertellen dat je van mij ben antwoord moet je zelf weten ik heb geen idee.

hij helpt mij met allerlei klusjes in huis dat moet gebeuren en breng alles voor mij dat ik nodig heb omdat ik niemand heb om dit voor mij te doen. maar schaam zich om met mij gezien te worden in de scootmobiel dat ik tegenwoordig heb om mij te verplaatsen n.a.v. artrose.

ik heb het vermoeden dat hij weer bezig is met een van zijn collega’s. want als ik bel dan is de telefoon constant bezet en met als ik op slinkse wijze vraag was je in gesprek dan is het zogenaamd met familieleden die hij bijna nooit spreek. dan zegt hij terloops ik liep met Natasja door de stad naar de tram halte.

zelfde naam die hij gebruikte toen hij de telefoon niet wilde opnemen in mij bijzijn maar het bleek iemand te zijn. nu met coronavirus heb ik het vermoeden dat ze ook thuis bij hem is geweest. want trapleuning en licht schakelaar moest schoon gemaakt worden.

ik tolereer hem nog steeds omdat zoals ik in1e begin van verhaal heb gezegd ik niemand om de klusjes voor mij te doen en kan dit niet financieel op brengen. want al mij geld is op gegaan aan de verhuis kosten en huis opnieuw aankleden. maar deze situatie irriteert mij want ik kan niet met hem praten hierover want dat weigert hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • KvV 28-03-2020 17:44
    ik heb zijn collega geconfronteerd met de berichten en haar respons was we hebben niks met elkaar en dat een vriend heeft. zij heeft hem verteld dat ik haar had gebeld en zijn gedrag naar mij toe was koud en respectloos. hij zijn tegen mij dat hij flirt en ik kan dit niet tegen houden en als een andere vrouw hem het gevoel geeft dat hij leuk is. dan gaat hij kijken wat dit hem levert. ============================================ Goh... klinkt bekend in de oren. Geen kinderen in het spel? Maar zo zit het dus. Hij kijkt nog een beetje rond. Is koud en respectloos jegens jou. Je kan hem niet tegenhouden. Hoe je het ook brengt: het verhaal blijft hetzelfde. Het.Is.Over.Tussen.Jullie.