Advies nodig

Hallo dames ik heb een vraag ,ik had vandaag een onderzoek in het ziekenhuis het was niks heftigs ofzo ,mijn vriend wist dat ik vandaag een afspraak had,maar heb sinds gisteren niks meer van hem gehoord, normaal belt hij me altijd als hij van zn werk komt, vandaag ook niks voel me best teleurgesteld kreeg niet eens een appje over hoe het ging met het onderzoek ik weiger hem te appen ,wat vinden jullie hiervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Loes 26-09-2020 14:00
  Hierom is uiteindelijk mijn relatie na 2 jaar zo door modderen bij mij kapot gegaan. Er was geen goede communicatie. Je moet gewoon hem bellen of langs hem gaan en zeggen " Ik had vandaag een onderzoek en ookal is het niks heftigs toch ben ik teleurgesteld dat je mij van tevoren geen succes had gewenst en vandaag niet gelijk even hebt gevraagd hoe het ging" Je moet niet appen gewoon face to face zeggen wat je ervan vindt en als dat niet mogelijk is via bellen. Krop niet op wat je van dingen vindt en wees directer, dat is mijn advies!
 • Karin 26-09-2020 19:14
  Eerlijk? Beetje kinderachtig dat je hem niet even belt of appt (ik weet dat bellen bijna abnormaal wordt gevonden door jongeren ;) ) Ben je niet bezorgd? Mss ligt hij wel in coma in het zkh terwijl jij zit te mokken omdat hij niet belt... En wat Loes zegt... communicatie slecht = einde relatie na verloop van tijd.
 • steef 27-09-2020 01:21
  hoi anoniem, fijn even dit van je af te schrijven! jammer dat je vriend niet mee kon of wil, buiten dat vind ik het wel raar dat hij niet contact zoekt na zoiets, zijn jullie nog niet zo lang bij elkaar ?
 • Emmie 28-09-2020 06:20
  Goedemorgen Anoniem, Ik zou aangeven dat je zijn steun hebt gemist en graag wat van hem had gehoord. Als je niet aangeeft wat je mist of wat je behoeften zijn kan iemand die het zelf niet ziet er niet aan voldoen. Dat hij het zelf niet ziet zegt wel wat.