Advies nodig !

Beste mensen ,er is gister iets gebeurd en ik wil graag objectief advies ,van onbekende mensen dus,ik heb sinds een half jaar een relatie ,het begin was zoals altijd mooi leuk en gexellig ik was zo happy ,maar de afgelopen paar weken is mijn vriend enorm veranderd hij is heel snel boos vaak geïrriteerd etc,nou hadden we gister een discussie die in felle ruzie eindigde, ik heb het gevoel dat hij mij verbaal mishandeld hij heeft mij nooit met 1 vinger aangeraakt ,maar met woorden kan hij heel hard zijn dat ik hoe gek het ook klinkt liever een klap krijg, hij zegt vaker tijdens ruzies dingen als wat doe je nou achterlijk ? En hij zegt dat ik gek of raar doe ,gister riep ik jij geeft niks om me ,hij reageerde met nee klopt ik ben bij je omdat je zo knap en rijk bent en goed kan koken ( allemaal secartisch) toen zei ik ga je me nou dissen ? Om mij lelijk te noemen ? Hij zei dat heb ik nooit gezegd en dat hij bedoelde dat hij bij mij is omdat hij mij leuk vindt en niet omdat ik een supermodel ben of rijk zodat hij daarvan profileert, dit heeft mij enorm geraakt deze woorden later bood hij z’n excuses aan en zei dat ik dingen verkeerd opvat , ik heb toen t maar buj gelaten maar wel afstand genomen en hem gezegd dat hij me pijn heeft gedaan ,hij zei dat was niet mijn bedoeling en wil niet dat je verdrietig bent ,en dat hij dat zei omdat ik tegen hem zij dat hij niks om mij gaf en dat hem dat ook pijn deed en boos maakte omdat hij wel om mij geeft ,en van me houdt ,maar ik weet het niet meer vandaar dat ik dit post, wat denken jullie? Is dit gezond en hoort het erbij ? Of moet ik de relatie toch maar beëindigen? Hoor graag van jullie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Loes 15-08-2020 06:17
    Ieder relatie bestaat wel eens uit een ruzie. Laat het even bekoelen e n bekijk de situatie over een maandje weer. Is er dan weinig aan de situatie verandert ga dan met hem een gesprek aan. Helpt het dan nog niet dan zou ik maar eens voor jezelf kiezen.
  • pincha 15-08-2020 10:07
    zo te lezen begrijp jij hem helemaal verkeerd en bedoelde hij het echt niet slecht. hij noemde je idd niet lelijk. wat zei jij dan eerst voordat hij hij je raar noemde en gek vindt doen of waarop reageerde jij
  • Anne 16-08-2020 16:16
    Beste Tea. Om heel kort te zijn, iemand die verbaal al zo is zal nooit veranderen. Ook al heeft hij jou (nu) niet aangeraakt. Als hij nu al zo is, kan je er vanuit gaan dat hij in de toekomst niet zal twijfelen om zijn handen thuis te houden. Maak er een einde aan, nu het nog kan. Ik geef je dit advies omdat ik zelf ook wou dat ik eerder mijn intuïtie had moeten volgen in mijn relatie. En niet had moeten samenwonen, trouwen en nog een kind te krijgen met iemand die verbaal héél ver kan gaan. Jij kan nog zeggen toedeloe. In mijn situatie ligt het lastiger. Luister naar je intuïtie, die zegt je genoeg.