Affaire, en nu?

Sinds enige tijd zit ik met een probleem …

Een tijdje geleden ben ik gestart met een nieuwe baan. Hierbij kreeg ik direct een geweldige klik met een mannelijke collega. De klik was zo intens dat het al snel verder ging dan collegiaal contact.

De spanning hing in de lucht.

We gingen samen wat drinken na het werk, waarbij er niets gebeurde maar het versterkte het gevoel alleen maar. De spanning werd alleen maar groter. Maar ik durfde het niet.

De week daarna gebeurde het en zoenden we. Het was geweldig. Daarna werd het alleen maar heftiger. Van het een kwam het ander.

Er is alleen een probleem.

We hadden allebei een relatie.

Bij mij liep het thuis al niet goed en inmiddels zijn we uit elkaar.

Maar hij is gelukkig getrouwd…

Echter is het inmiddels uitgelopen tot een affaire, de liefde spat er vanaf en alles is meer dan geweldig. We praten overal over, delen verhalen en onze diepste emoties en gevoelens. We spreken uit dat we van elkaar houden en elke dag bij elkaar willen zijn. Dat we elkaar niet kwijt willen en alles voor elkaar over hebben. Wat tot op heden ook zo is, maar hoe moet dit verder? Alles is zo perfect als we bij elkaar zijn, zelfs als we niet bij elkaar zijn hebben we continue (stiekem) contact. Elk moment om bij elkaar te zijn grijpen we aan, waarbij we eigenlijk ook veel risico nemen.

Hij heeft een vrouw en kinderen, die ik inmiddels ook ontmoet heb. Raar zou je zeggen, maar dat viel heel erg mee. Hij kust me zelfs stiekem als zij het niet ziet.

Maar hoe moet dit verder?
Hij zegt dat hij van me houdt, deelt alles met me. Ik hou van hem en zou het liefst elke dag bij hem zijn. Ook zijn kinderen zijn geweldig en daar zou ik alles voor doen.
Maar hij geeft aan dat hij het niet kan maken om bij zijn gezin weg te gaan. Dat hij het liefste zijn vrouw en mij allebei heeft … maar dat kan ik natuurlijk niet accepteren.

Daarnaast is hij ook nog eens extreem jaloers als ik ook maar met een andere man praat. Hij geeft hierbij ook aan dat hij het los moet laten maar hij kan er niet mee omgaan dat er ook maar een man bij me in de buurt komt.

Aan de andere kant wil ik hem natuurlijk ook niet kwijt. De klik die wij hebben is iets wat ik nog nooit meegemaakt heb en dat is wederzijds. Alles tussen ons is perfect.

Alleen zijn huwelijk.

Moet ik voor hem vechten of hem loslaten? Ook al zal ik hem daarna natuurlijk nog dagelijks zien op het werk, wat het allemaal extra ingewikkeld maakt. Vanuit mijn eigen gevoel wil ik voor hem gaan en er alles aan doen, maar is dit geen verspilde moeite? Aan de andere kant is het misschien beter om alleen vrienden te zijn zodat hij toch nog in mijn leven kan blijven, maar kan ik daar mee leven?

Wat moet ik hier mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • sanne 05-02-2020 22:45
  Denk relativeren en je roze bril af doen... je word gebruikt en hij zal NOOIT bij zijn gezin weggaan voor jou! je bent denk ik gewoon iets tussendoor. Contact verbreken want je bent veel meer waard.
 • Janneke 06-02-2020 14:00
  Je zegt zelf dat hij gelukkig getrouwd is. wat je daar ook onder verstaat maakt niet uit. Feit is dat je net zo'n gluiperd als die vent bent. krijg je een kick als hij je stiekem probeert te zoenen waar zijn vrouw en kinderen bijzijn ik zou me doodschamen. Laat zijn vrouw maar ontdekken wat een creep ze is getrouwd. en bedenk hoe je eraan komt zo kom je er weer vanaf hij zal ooit een andere vrouw opgeilen waar je bij staat. Hierboven zegt iemand je verdient beter maar je verdient exact wat die vrouw krijgt. Een liegende sneaky griezel die je belazerd waar je bij staat. Ga zo door je moeder zal trots op je zijn
 • Mariska 12-02-2020 13:28
  Is hij de laatste man op aarde? En zoenen in de buurt van zijn vrouw? Ben je zo wanhopig? Je zou alles voor zijn kinderen doen behalve hun moeder respecteren? Leuk voor de kinderen. Kom uit de slachtoffer rol. Jij bent hier mede aanstichter van de situatie?
 • Ans 12-02-2020 23:25
  Een extreem jaloerse , vreemdgaande man... sexy. . Dit is geen liefde maar lust. Hij heeft een vrouw en kinderen. Laat hem en zijn gezin met rust. Als je echt alles wil doen voor die kinderen laat hun vader dan met rust... Hij kust je stiekem als zij het njet ziet... kijk waar hij toe in staat is... dan kan hij ook bij jou doen als er een leuker grietje voorbij komt. En zo naar naar dje vrouw. Hoe kan je dat in godsnaam over je hart verkrijgen om zo net haar gevoel te spelen. Kan je je niet inleven in haar? Want nou als jij dat was en je trouwe vriend zoebt stiekem als jij t niet ziet met een ander? Echt misselijk word k er van.
 • Nadine 16-03-2020 14:20
  Het lijkt zo mooi hè... "de klik die wij hebben is iets wat ik nog nooit meegemaakt heb en dat is wederzijds". Uhuh... dat zegt hij waarschijnlijk. Je geeft aan dat hij gelukkig getrouwd is? Dus zelfs als hij in een gelukkige relatie zit heeft hij behoefte aan iets anders? Daarnaast zoent hij jou stiekem als zij het even niet ziet? Sorry, maar dit vind ik ronduit schandalig...en vernederend. Van jullie beiden!!! Dat je verliefd wordt op een gebonden man, daar kan ik inkomen. Onbereikbaar = spannend voor sommige mensen. Maar hou er dan wel rekening mee dat je voor hem spannend bent, een uitvlucht uit zijn normale gezinsleven. Iemand waarbij hij alle sores even kwijt kan, en daarnaast ook nog zijn verzetje heeft. Mijn advies : wacht niet, als je een beetje zelfrespect hebt. Je wordt namelijk gebruikt. Komt het voor hem aan op het maken van een keuze, verlies je het voor 99,9% van zijn gelukkige huwelijk en kinderen.
 • Mol 24-08-2020 18:53
  Hij en jij zijn de reden waarom de wereld elke dag wat slechter wordt. Ik wens jullie beide het slechtste :)