Affaire met de beste vriend van mijn partner

Hallo,

Ik ben nu ongeveer 5 jaar samen met mijn vriend. Voordat ik begin met mijn verhaal wil ik wel zeggen dat ik oprecht enorm veel van mijn vriend hou. Alleen merk ik dat ik tijdens onze seks toch iets mis. Wat ik precies mis kan ik niet zeggen, een stukje passie of iets. Ik heb dit uiteraard wel eens met hem besproken en we proberen meer uit maar ik blijf de passie missen, het verlangen naar elkaar.
Voordat ik een relatie kreeg met mijn huidige vriend, heb ik wel eens seks gehad met een van zijn beste vrienden. Deze vriend “jan” had toentertijd een vriendin, dus op een paar keer seks na is het nooit iets geweest. Wel merkten ik bij hem dat er een enorme passie en lust was. Hij wilde het toen niet uit maken met zijn vriendin en ik heb toen besloten om verder te gaan.
Na een half jaar leerden ik mijn huidige vriend pas echt goed kennen. En na enige tijd kregen we een relatie. In het begin was er niets aan de hand en was alles nieuw in onze relatie dus zo ook de seks. Maar na 3 jaar merkten ik wel dat ik iets begon te missen. Jan had ondertussen een nieuwe vriendin en na een avondje in de kroeg hebben we gezoend. We wisten beide dat we hierbij fout zaten, hij bedroog zijn beste vriend en vriendin en ik mijn partner. Maar de passie was enorm en ik bleef verlangen naar meer, en hij ook.

Ondertussen weet ik niet meer zo goed wat ik moet doen. Jan en ik zijn nu ondertussen een jaar bezig met elkaar. We sturen regelmatig (naakt)- foto’s via snapchat en in de kroeg is er veel geflirt zonder dat mensen het zien. Er is niet vaak seks, niet dat we niet willen, maar we zijn gewoon enorm voorzichtig omdat we beide onze partners niet willen kwetsen.
Ik praat hier met niemand over omdat ik niet wil dat het uitkomt. Echt advies wil/hoef ik ook niet want ik weet heel goed wat het beste is om te doen. Te stoppen met Jan en eerlijk zijn tegen mijn partner. Omdat de liefde er is weet ik dat we er echt wel samen uit zouden kunnen komen. Voor nu lucht het vooral heel erg op om mijn verhaal te hebben kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • closer 04-01-2018 14:16
  Jeetje , wat een verhaal en nee , ik ga je niet veroordelen , maar ik keur het zeker niet goed . Als je , zoals je zelf zegt , echt van je vriend houd , laat je dit soort acties . In iedere relatie word de seks minder dat maakt plaats voor iets anders. Mijn man heeft reuma en is diabeet en nee ook hij kan het niet zo vaak als ik zou willen , buiten zijn aandoening ligt mijn libido ook hoger , maar om nou buiten de deur het vertier te gaan zoeken , never . Dit om de simpele reden dat we oprecht van elkaar houden en er respect is voor elkaars zijn , hoe we zijn en wat we zijn. Wat doe je hem aan als ze er wel achter komen ? Ga jij dan zielig doen omdat je zogenaamd wat miste ,jezus , wees een echte vrouw en speel open kaart ipv je benen open te gooien. Ik kan je nu op een briefje meegeven dat vroeg of laat het gaat uitkomen. Ik mag voor je hopen op snapchat dat je in verkeerde erbij aanklikt en kan zien wat jij via dat soort media verspreid , en ga dan niet zielig doen dat ze de foto's opslaan en het aan je vriend laten zien. Enne beste vriend ? Ik hoef niet bij zijn beste vriend met dit soort dingen aan te komen die lacht mij recht in mijn gezicht uit. Net zoals mijn man het zal proberen bij mijn beste vriendinnen. Weet je meisje , types zoals jullie houden alleen maar van zichzelf .... Seks is zo verdomd makkelijk om te krijgen en om te geven , leer maar eens om wat verder te kijken als dat. Succes ermee....
 • valkje 13-01-2018 09:13
  blijkbaar hou je niet van je vriend anders ga je niet vreemd
 • Tina 19-01-2018 20:51
  Natuurlijk is er “passie” simpelweg omdat het “ verboden , stiekeme seks “ is . Wordt wakker ! Denk je dat seks zoals in de film is ? Elkaar de kleren van het lijf rukken en het op de keukentafel doen , of tegen de muur ? Think again ! De seks wordt rustiger als je langer bij elkaar bent . Je bent dan ook niet meer verliefd , maar het is dan liefde . Stop met je relatie en je zal zien hoe vlug het vuur van de “ verboden” seks uitdooft . Ik heb te doen met je partner . Hem zo bedonderen ! Jij moet eens een tijdje alleen zijn , zodat je weer tot je positieven komt .
 • Love 26-02-2020 06:35
  Heey ik begrijp jou helemaal ik zit in dezelfde situatie maar heb er zeker geen spijt van ,ieder mens is anders ,ik hou het maar op dat we niet monogaam zijn geboren en ja dat gevoel met hem is gewoon heerlijk ,passie en verlangen naar sex met hem ,enja misschien komt het ooit uit ,geloof in jezelf en als jij het naast je kan leggen gewoon genieten meid het leven is te kort
 • Anoniem 26-04-2022 08:24
  Ik ben nu ook wat op aan het bouwen met de vrouw van mijn beste vriend. Wij zijn heel close met ons 3 zij is net zo vriendin van mij dan mijn vriend het is. Maar er is iets medisch met mijn beste vriend gebeurd en ik begeleid alle gespreken Samen met zijn vrouw met artsen. Hij woont door deze omstandigheden zeker 6 maanden niet meer thuis kan ook voor altijd zijn. Ik heb haar gevraagd of zij gevoelens voor mij heeft en dat ze gewoon eerlijk moet zijn. Ze was eerlijk en nu blijkt het al jaren zo te zijn ze heeft ook al jaren geen sex gehad om dat hij het al jaren niet meet kan. Zij mist het ontzettend later hebben we gekust En zij wil ook sex met mij maar voelt zich schuldig maar ik ook. Het is niet meer te stoppen we willen bij elkaar zijn maar willen ook de vriendschap met ons 3 niet in gevaar brengen.