Affaire met getrouwde man

Goedenavond,

Zoals de titel al vermeld is.. Ik heb een affaire met een getrouwde man… Ik ben zelf een meid van 27 en ik ben niet gebonden, ik heb deze man leren kennen via mijn broer (die weet overigens nergens van) ik ken hem al een hele tijd en vorig jaar zomer sloeg ineens de vonk over en zijn we met elkaar in bed beland.. Het is nu inmiddels al bijna een half jaar aan de gang.. In het begin was het allemaal zo leuk.. Al zien we elkaar niet vaak vanwege zijn situatie we stuurde elkaar veel en lange berichten..maar nu word het van zijn kant steeds minder. In december had ik besloten om er een punt achter te zetten omdat ik het gewoon niet meer kon.. Ik ben smoorverliefd op die man maar hij heeft al een vrouw en ook nog eens een kind.. We hebben een maand lang geen contact gehad maar toch zocht hij me weer op.. Hij wilde me niet missen en ook hij vond/vind mij leuk.. Heel stom maar ik ben er weer ingetrapt. In het begin ging het ook vooral over zijn vrouw en dat ze zoveel ruzie hadden en alles was negatief maar nu hoor ik hem er amper nog over, misschien komt het ook omdat ik heb gezegd dat ik me er niet in wil mengen omdat het iets is tussen hun 2 en ik geen relatietherapeut ben. Ik wil er eigenlijk het allerliefst mee stoppen want ik voel me steeds vaker gebruikt, ik hoor amper nog wat van hem.. Wel dagelijks maar zeer kort af en de reden die ik krijg is dat hij het druk heeft.. Waar in het begin ruimte voor hartjes was en dat was vooral na de “break up” krijg ik nu nauwelijks meer een kus.. Maar wat ik het gekke vind is dat als hij bij me is we de grootste lol hebben en ook hele goede gesprekken, hij knuffelt me en laat me geliefd voelen.. Daarom vind ik het zo moeilijk om het los te laten.. Ergens hoop ik dat als we doorgaan hij voor mij kiest maar hij heeft gezegd dat ik daar beter niet vanuit kan gaan om teleurstellingen te voorkomen.. Het maakt me ergens boos en verdrietig het ene moment zegt hij hoe leuk hij me vind maar het andere moment krijg ik te horen dat hij geen keus kan maken en eerst thuis alles eraan wilt doen om zijn relatie te redden.. Bot gezegd ben ik Alleen maar goed voor de sex (dat heeft hij thuis nog amper) hier heb ik hem ook mee geconfronteerd maar hij zegt dat het echt niet waar is en wilt zelfs met me afspreken om alleen een kop thee te drinken. Ik zit met zoveel gemengde gevoelens.. Het ene moment ben ik zo vrolijk en blij en het andere moment val ik in een soort zwart gat en kan ik de hele dag down zijn… Ik durf er ook met niemand over te praten.. Dus het kropt allemaal op van binnen.. Ik wil ook gelukkig zijn met iemand die echt voor mij gaat maar ik kan deze affaire ook niet los laten…. Heeft iemand misschien ooit zelf in zo’n situatie gezeten? En wat hebben jullie er toen aan gedaan.. Of wellicht advies van iemand die er een andere kijk op heeft dan ikzelf

Fijne avond
Liefs, pluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • miami 07-03-2018 05:50
  Tja Pluisje daar sta je dan. Je weet heel goed dat hij je bespeelt en toch trap je erin. Hij is alleen maar negatief over zijn vrouw? Waarom gaat hij dan niet scheiden? Hij houdt je aan zijn lijntje en jij trapt erin. En overigens, mocht hij toch voor jou kiezen dan is jullie relatie gebaseerd op een leugen en veel van dit soort relaties gaan ook niet goed. Wat hij doet bij zijn vrouw zal hij ook bij jou doen. Wees verstandig en kies voor jezelf.
 • Anna 07-03-2018 11:36
  Volgens mij ben jij gewoon voor hem een gratis neukertje. Waarschijnlijk ben je ook niet de enigste. Het verhaal van de echtgenote waar hij ruzies mee heeft enz , komt meestal in het verhaal voor. Je hoopt dat hij ooit voor jou zal kiezen, maar zou je hem dan vertrouwen ? Zo makkelijk als hij nu zijn vrouw bedriegt zal hij dan ook jouw bedriegen. Hou de eer aan jezelf en zet die kerel uit je leven. Hij heeft dan vast wel snel iemand anders waar hij mee het bed in duikt. Niks meer bellen , berichten of wat dan ook. Volledig negeren. Je bent toch zeker meer waard !
 • tjah 07-03-2018 11:42
  Ja eens met miami. En, deze man wil helemaal niet kiezen, want hij heeft nu alles, en een veilig thuishaven, en iemand ( jij dus) om zijn ego mee op te krikken. Hij geeft je net genoeg kruimels om je terug te laten komen, maar echt houden van je doet hij niet, deze man houdt alleen van zichzelf en is een egoistische klootzak, die af en toe lief kan doen. Maar tussen lief zijn, en lief doen, zit een wereld van verschil. Kies voor jezelf! Hij gaat dat niet doen. En je weet nu dat hij in staat is zijn gezin te belazeren, een teken van zwakte. Dat is geen goede basis voor een onbezorgd en gelukkig liefdes leven. Hopelijk kom je iemand tegen waarbij jij er ook mag zijn, zonder een geheim te zijn, en echt geliefd bent.
 • sylvana 08-03-2018 08:27
  een getrouwde man laat zijn vrouw echt niet zomaar in de steek, die heeft jou alleen nodig voor het gene wat ie bij zijn vrouw te kort komt. Ook ik heb een tijdje iets met een getrouwde man gehad waar ik pas later achter kwam. ik heb toen zijn vrouw alles opgebiecht. achter af bleek ik niet de enige te zijn. dus hou de eer aan jezelf en zoek een vrijgezelle man die wel om je geeft en je niet alleen ziet wanneer het hem uit komt. succes ermee.
 • Eagle 08-03-2018 09:14
  Eén woordje, pluis: WEGWEZEN! Je voelt je terecht misbruikt, want dat is ook precies wat er gebeurt. Deze man houdt niet van je, althans niet genoeg om volledig voor jou te kiezen. Maar zoals de anderen hier al zeggen: waarom zou hij ook? Hij heeft het beste van twee werelden. Een brave huisvader imago en een gewillige meid voor ernaast. Hard gezegd, maar meer ben je niet. Daar komt inderdaad nog bij: wie zegt dat je de eerste bent? Of de enige? Of dat hij thuis niet ook aan zijn trekken komt? Dat kind is ook niet uit de lucht komen vallen. Als hij tegen zijn vrouw liegt over jou, dan liegt hij tegen jou ook. En tegen Joost mag weten hoeveel anderen. Daar mag je wel vanuit gaan. Zijn vrouw en kind verdienen beter, maar nog belangrijker voor jou: JIJ verdient beter. Wegwezen Pluis. Er lopen wel betere figuren voor jou rond dan deze profiteur en leugenaar.
 • Eddy 08-03-2018 23:00
  Hey Pluisje , die man gebruikt jou alleen voor zijn lusten , thuis heeft hij bijna geen sex meer . laat die man voor wat hij is , ga verder met jou leven , jij verdient veel beter . ga voor een man die niet getrouwd is , daar kan je iets mee opbouwen ,, heel veel succes en denk aan jou zelf ......
 • ijsco 09-03-2018 20:16
  Getrouwde man nou dan had ik het gelijk afgekapt want wat doe jij zijn vrouw aan en jezelf. Besef je wel ookal.is de kans nihil.als hij voor.jou kiest een andere vrouw hetzelfde aan doet bij jou wat jij nu zijn vrouw aan doet? Biecht zijn vrouw alles op zodat zij weet wat voor onbetrouwbarevent zij heeft. Zo'n vrouw verdient beter. Kap.ook.voor.jezelf.met hem anders gaat hij je nog.meer verdriet aan doen. Hij speelt gewoon met je gevoelens. Deze man blijft onbetrouwbaar.
 • Bull 25-04-2018 06:26
  Hoe slim kun je zijn... Alles wat je denkt en weet is waar. Alles wat hij zegt, is onzin. Gun jezelf iets beters ..
 • Steef 30-06-2018 15:44
  Puntje bij paaltje ben jij het extraatje buiten zijn vaste relatie. Jij bent die spannende geheime jonge meid hoogstwaarschijnlijk 1 van de zoveel. Hij houd je aan het lijntje met lieve woorden en af en toe een daad als het moet. Zoals ik al eerder zei als hij zou kiezen voor jou wat hoogstwaarschijnlijk niet gaat gebeuren dan zal het niet lang duren voor dat hij hetzelfde doet bij jou. Succes pluis ga verder met je eigen leven.
 • Anouk 24-11-2018 19:10
  Dag Pluisje, Ik lees je verhaal net en vind het heftig. Ben in een soortgelijke situatie beland. Hoe is het afgelopen bij jullie, of is het nog steeds aan de gang? Fijne avond. Liefs.
 • Margerietje 23-01-2019 09:18
  Beste, je hebt een relatie met een getrouwde man die nog s een kind heeft ook. Proficiat. En jij denkt dat jullie een basis hebben om iets op te bouwen. Fijne grondvesten, gebaseerd io leugens en bedrog. Goh en de sex is thuis ook niet goed? Dat kind werd met de ooievaar gebracht zeker. Mijn man en vader van onze vier kinderen had ook zo n diepgaande gesprekken met zijn vriendin. En ja, de sex bij mij was ook niet goed. Wat had je dan gedacht, dat hij je zou vertellen dat hij van zijn vrouw houdt en dat ze het fijn hebben samen, maar dat zijn jachtinstinct er nog wel iets bij wil. Want dat is wat jij bent voor hem. Een leuke afleiding. Niets meer en niets minder. Hij kiest voor zijn vrouw en gezin net zoals ook mijn man voor mij koos en zijn minares liet staan toen hij voor de keuze stond. Veel sympathie heb ik niet voor echtbreeksters. Laat hem eerst afsluiten wat hij heeft en laatvhem dan in je leven. Eens kijken waar hij voor kiest. Denk misschien ook s aan al het verdriet dat je veroorzaakt. Van een getrouwde man blijf je af.
 • reggie 20-09-2019 21:49
  ik ben op zoek naar een leuke vrouw via mijn geheim voor een vaste relatie als het klikt daan zien we het wel verder groetjes meneer van doornum
 • Troublemaker 15-03-2020 20:57
  Ik kan het wel begrijpen. Ben ook in zoiets beland al dacht ik dat ik daar te slim voor was. Alleen ik heb geen seks en weiger hem te ontmoeten. Hij mag ook niet bij mjj thuis komen of bellen. Het is een oude geliefde die zegt na 20 jaar te gaan scheiden en zelf contact met mij heeft opgenomen. Ik doe zeer voorzichtig want ‘eerst zien, dan geloven’ maar toch word ik langzaam in een situatie getrokken die lijkt op een affaire met een getrouwde man. Hij klaagt voortdurend dat zijn vrouw zo’n klotewijf is waar hij nooit van gehouden heeft maar toen zij van haar vakantie ( in haar eentje) terugkwam en zij zijn hulp nodig had waren al onze intense chatgesprekken opeens afgelopen.Raar, want we hadden echt diepe gesprekken. Opeens zei hij niets meer terug terwijl hij daarvoor perfect gedrag had vertoond richting mij. Ik zei tegen hem:”waar slaat dit op? Ik ga niet plots aan eénrichtingsverkeer doen, bekijk het!” Pas toen zei hij dat zijn toekomstige ex/vrouw tegen hem aan het praten was en zij hem nodig had. Dus ik zei:”ja nou en?!!!Wat heb ik daar mee te maken? Ik ga geen tweede positie innemen, knoop dat goed in je oren!” Moeilijk, want het is altijd op de achtergrond mijn ware liefde geweest ook al had ik hem uit het oog verloren. Na mijn commentaar beloofde hij mij vervolgens de mooiste zaken. Hij wil mij perse herontmoeten. Snel. Dat doe ik niet. Eerst wil ik bewijs van een scheiding zien. Ik heb geen idee nl. of ik mij nu in een cliché bevind of gewoon streng ben tegen een man die echt gaat scheiden. Hij houdt contact met me maar ik bied vooralsnog niets: Geen koffie drinken, geen seks, geen ontmoeten, geen bezoek bij mij thuis. Pas face to face meeten als ik scheidingspapieren zie. In chat heb ik hem nu verboden over zijn vrouw te klagen. Ik zei:”jij gaat niet thuis ja en amen roepen en bij mij klagen over je vrouwtje. Dan trek je thuis je bek maar open. Ik ben niet je minnares hoor waar je tegenaan kunt klagen!” Maar nu ben ik dus bang dat ik op een of andere manier wel in die rol gedrukt ben want zodra zijn vrouw met de vingers knipt krijg ik gewoon position 2 toegeschoven. Dus nu heb ik hem maar overal geblokt maar sjeezus het is wel mijn ware liefde dus ik hoop maar dat die scheiding echt komt. Of ben ik dan naief? Ik ben een wetenschapper dus niet een of ander dom wijf. Maar toch, geen idee wat hier gaande is. Iemand een idee?