Affaire van bijna 2 jaar

Ik ben een man van 37, vrijgezel en al.bijna 2 jaar een affaire met een vrouw die ook.een vriend heeft. Deze vrouw heb ik leren kennen op mijn werk (ze werkt er nu niet meer, maar woont wel vrij dichtbij) we hebben meerdere malen geprobeerd te stoppen. Momenteel heb ik gevraagd om rust want de smoesjes (ik ga uit elkaar, ze is niet meer intiem enz enz) ben ik zat. En mijn buikgevoel zegt me dat alles gelogen is. We hadden 24 uur per dag praktisch contact, maar als ik haar vroeg waarom ze nog bij hem bleef was het altijd vanwege de praktische redenenen. Nu ben ik soms wat naïef en geloofde ik haar natuurlijk, maar ik zag natuurlijk ook de rode vlaggen, en ik voel me ook een enorme klootzakken tegenover haar vriend, maar zij heeft geen schuld gevoel, althans dat laat ze niet merken. Omdat we nu alweer de zoveelste keer een pauze hebben voel ik me natuurlijk klote en madam is lekker thuis met vriend. Ze zou in relatie therapie gaan en daarna uitmaken wat natuurlijk kul is.. maar wat ik ook jammer zou vinden is dat er ook een mooie vriendschap is ontstaan tussen ons.. maar misschien is dat gewoon het glad halfvol zien.
Brand me maar af, misschien heb ik dat wel nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wijsneus 27-11-2022 20:20
    'ik voel me ook een enorme klootzakken tegenover haar vriend' Nou kijk aan, dat afbranden doe je zelf al, best knap voor iemand die niet kan onthouden hoe oud hij of zij nou eigenlijk is.. -Ik ben een man van 37 -DANNY (38) OP 27 NOV 2022 Ik zie het ook glad halfvol in, komt goed hoor!
  • Rosa 28-11-2022 09:44
    Dit klinkt als mijn verhaal. Ik heb me ook in zo’n situatie bevonden. Ik was vrijgezel, hij getrouwd. We hebben dit 4 jaar volgehouden. Hij is nooit weggegaan bij zijn vrouw. Achteraf bleek ik niet de enige te zijn. Het hele soulmate verhaal uit z’n duim gezogen. Ik ben blij dat ik er van af ben, al heeft dit even geduurd. Hij gaat nog altijd vreemd.
  • Sanne29 01-12-2022 09:51
    Hoi Danny, Eigenlijk vertel je zelf al heel goed hoe de vork in de steel zit en denk ik echt dat jij als 5de wiel aan de wagen fungeert en dat zij uiteraard NIET bij haar huidige partner weggaat.... Ik zou jezelf niet langer kwellen, je gevoel zegt het al alleen denk dat je het zelf nog niet helemaal wil zien en wellicht even een bevestiging nodig heb. Ik ga je niet afbranden... Dit kan iedereen overkomen. Ik zou mij niets aantrekken van de vervelende reacties van die theemutsen die de hele dag niks te doen hebben, die mogelijk nog gaan komen. Danny kies voor jezelf!!! Jij verdiend veel beter en laat je niet gebruiken als opvulling voor het gemis in haar relatie. Zet hem op!!!! Liefs: Sanne