Gewone mensen, bijzondere verhalen

  • Home
  • forum
  • al 3,5 jaar gevoelens voor mijn beste vriendin
overzicht

forum

al 3,5 jaar gevoelens voor mijn beste vriendin

Ik heb al 3,5 jaar gevoelens voor mijn beste vriendin en ik ga er letterlijk al jaren kapot aan. Het probleem is dat we allebei meiden zijn en zij al een aantal jaar een vriend heeft. Ik normaal alleen op jongens en moet er niet aan denken een relatie met een meid te krijgen, maar op de een of andere manier zijn er gevoelens voor mijn beste vriendin ontstaan waar ik geen raad mee weet.

We zijn al jaren heel close samen en hebben enorm veel meegemaakt. We doen letterlijk alles samen en moet er niet aan denken haar ooit te verliezen. Toch word ik letterlijk gek, iedere dag weer. Als we samen zijn voel ik me gewoon op mn best en kan de dag niet stuk, omdat we gewoon enorm veel lol samen hebben en ik altijd mezelf bij haar kan zijn. Maar zodra ik weer thuis ben ga ik kapot. Ik kan alleen maar aan haar denken en kijk constant op mn telefoon of ik geen appje van haar heb. ze beheerst letterlijk heel mn leven, en wat ik ook probeer, ik kom niet over mn gevoelens voor haar heen.
Ik weet dat ik geen toekomst met haar heb en dat ik gewoon met een leuke vent ga eindigen, maar ik kom gewoon niet over haar heen. Het maakt het nog lastiger dat ik vaak het idee krijgt dat er ook voor haar meer speelt. Ze heeft me al een paar keer gekust toen we te veel gedronken hadden en ze is echt net zo close naar mij toe als ik naar haar. Ik heb een tijd terug al geprobeerd afstand van haar te nemen, hoe moeilijk het ook was, maar dit bracht nog meer verdriet dan dit. Ik was letterlijk alleen, omdat zij de persoon is waar ik alles mee doe en alles mee kan delen. Ik kan het niet aan om haar te verliezen, want de vriendschap die wij hebben is echt goud waard.

Heeft er iemand een idee wat ik nog kan doen, want ik ben echt ten einde raad en kan zo echt niet verder.

Nikkie (22) op 14 mei 2019
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen