Baas

Een jaar geleden ben ik bij een nieuwe baan begonnen. Na een heftige periode was ik blij weer iets positiefs in mijn leven te hebben gevonden. Ik kwam terecht bij een leuk bedrijf en leuke collega’s. Ik had steeds het gevoel dat de directeur mij wel zag zitten. Hij had veel interesse en nam iedere mogelijkheid aan om een praatje te maken. Hij is echter 22 jaar ouder dan mij. Op een dag kreeg ik van hem de uitnodiging om een x koffie te drinken. Ik ben daar op ingegaan, was erg gezellig en daarna nodigde hij mij uit voor een etentje. Toen begon het gejojo een beetje. Hij kwam terug op zijn uitnodiging want hij wilde niet dat hij of ik in de problemen kwamen op het werk gezien het functie verschil. Maar ondertussen bleef het appen wel doorgaan. We hadden steeds vertrouwelijkere gesprekken en ik begon gevoelens voor hem te krijgen. Het kan haast niet anders dan dat dit omgekeerd ook zo was. Uiteindelijk wilde hij toch wel mij nog mee uit eten nemen. Dus daar op ingegaan. Hartstikke gezellige avond gehad. Zaten ook echt op 1 lijn in wat wij van het leven verwachten enzo. Avond eindigde bij mij thuis met sex. Dagen erna veel spanning op het werk. Zie ik hem wel of niet. Elkaar stiekem opzoeken. Niemand wist natuurlijk van ons geheimpje. 2 weken later na het bedrijfsfeest is hij weer meegegaan. Weer gezellig gehad. Maar na die avond hoorde ik niks meer van hem. Ik na een paar dagen gevraagd hoe we er voor stonden. Hij gaf toen aan dat hij het te ingewikkeld vond omdat hij niet wilde dat zijn baan in gevaar kwam. Ikke aangegeven begrip te hebben voor zijn keuze. Daarna bleef hij steeds wisselende signalen geven. Alsof hij wel wilde, maar zichzelf steeds weer corrigeerde. Ik heb toen gevraagd of we een gesprek konden hebben, maar dat wilde hij niet. Het werd steeds ongemakkelijker om elkaar tegen te komen op het werk, tijdens de lunches. Alsof hij ineens spijt had van wat we gedeeld hadden. Ik vond het uitermate pijnlijk. Ik heb het niet goed kunnen afsluiten, omdat ik nog steeds niet weet wat er nou geweest is tussen ons en wat het voor hem betekend heeft. Ik vraag mij continue af wat er nou waar is van alles wat hij gezegd heeft tegen mij. Wilde hij alleen sex, of wilde hij meer maar kan het gewoon niet. Dat heeft er voor gezorgd dat ik ontslag heb genomen op mijn werk. Ik heb natuurlijk niet de echte reden kunnen vertellen en dat zit mij ook dwars. Ik heb collega’s en mezelf teleurgesteld om eigenlijk zijn status te beschermen. En het ergste vind ik nog dat hij niet gereageerd heeft op mijn vertrek. Zelfs toen ik hem een apje stuurde om hem te bedanken voor de samenwerking kon er geen berichtje terug….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • miami 30-09-2019 11:55
    nou woman, hij heeft gewoon met je gespeeld, een machtsspelletje en jij bent erin getrapt. Jammer want je baan was leuk en je had leuke collega's. En nu heb je ontslag genomen want de werkverhouding was scheef, Jullie zijn daar beiden fout maar je baas nog het meest vanwege zijn positie. Rot voor je maar dit is een goede leermoment voor jezelf, niet meer intrappen. Succes met het vinden van een baan
  • Eagle 01-10-2019 10:25
    Ik vrees dat je gebruikt bent. Niets meer dan een speeltje waar hij na verloop van tijd genoeg van had. Dat komt natuurlijk hard aan, maar beter dat je het inziet en nooit meer een dergelijke fout maakt. Begin nooit iets meer dan een (oppervlakkige) vriendschap met collega's. Het loopt zelden goed af.
  • Stephan 16-10-2019 13:51
    Hoi woman, Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al wist hoe dit verhaal zou lopen aan de hand van de titel. Desondanks goed om het van je af te schrijven, Helaas valt er verder niet veel meer aan te doen behalve een echt confrontatie en niet via de app. Dit soort achterbaks gedoe hoor je en gebeurt maar al te vaak, een aantrekkelijke man vaak ook van hogere functie die dan zogenaamd ineens heel geïnteresseerd is in de nieuwe meid op het werk en dan uiteraard altijd begint het met een koffie of een etentje, Helaas woman je bent niet de eerste waar hij het bij doet en zeeeeker niet de laatste. Succes verder!