Bang zijn wat anderen van mij denken & mijn situatie nu..

..ik denk erover volgend jaar een heksenopleiding te gaan volgen, maar durf dat niet te zeggen tegen anderen..bang wat ze wel niet denken. Weet niet of ik het ga vertellen of niet..

Meer info over mijn situatie nu:
Ik zit in een situatie waar ik een burn out heb gehad, het gaat beter. Geïndiceerd ben voor begeleid werken, omdat ik stress en (werk)druk niet goed aan kan.
WIA-uitkering heb aangevraagd, afgewezen, maar bevriende arbeidsdeskundige helpt met het in bezwaar gaan..
In augustus kom ik in de bijstand: heb een koopflatje.
Ik doe mijn best positief te blijven, maar het kan malen…

Verder geloof ik in reïncarnatie en voel ik mij niet zo thuis in dit leven.

Bedankt alvast voor de reacties ! Fijne dag !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Missy 08-04-2016 12:57
  Een opleiding kost geld en moet daarom een investering zijn voor je toekomst. Oftewel je moet het terug kunnen verdienen met een baan die je aan de opleiding te danken hebt en ervan kunnen leven. Dat is het doel van een opleiding. Aangezien je financiële moeilijkheden hebt, zou ik hier nog even héél goed over na denken. Ieder zijn hobby, maar daar heb je cursussen of nog beter workshops voor. Maar besteed je geld alsjeblieft goed.
 • miami 09-04-2016 08:42
  wat anderen van je zouden kunnen denken is niet relevant. Zou mooi zijn zeg, je kunt iets niets doen omdat je bang bent dat mensen er negatief op reageren. Je zou kunnen zoeken naar een heksenvereniging en vragen of je hun mag volgen. Het is best interessant wat heksen doen. Maar als het veel geld kost dan heb je een probleem. Gelukkig ben je positief maar ook weer niet met jouw plek nu op aarde. Waarom zoek je het niet uit waarom dat zo is? Misschien kan een ervaren heks je helpen. Mocht je dit toch willen doen, het is aan jou om het aan anderen te vertellen of niet. Wordt er negatief op gereageerd, dan is dat hun probleem en niet die van jou. Laat nooit en te nimmer je pet hangen naar een ander. Volg je hart.
 • Bonny 13-04-2016 10:34
  Een opleiding kost energie en dat is met een burn out lastig. Als ik zo lees, is de eerste stap je leven op de rit krijgen na de burn out, zowel financieel als emotioneel. Daarna zou ik pas weer denken aan een opleiding. En ik sluit aan bij wat Missy zegt. Vermoedelijk kun je hier niet je brood mee verdienen, maar als je het wilt doen voor jezelf...zeker doen. Ik heb 'heksenopleiding' gegoogled' en je kunt een schriftelijke cursus doen; zal weinig kosten en je kunt het op je eigen tempo doen. En als anderen daar iets van denken, schijt aan, piekeren aan wat anderen van je zouden kunnen denken; dat is een kenmerk van een burn out. Succes!
 • Lissie 06-09-2016 17:12
  ik merk dat je heel erg zoekende bent. voor je aan een opleiding begint. is mijn vraag eigenlijk meer heb je je er in verdiept er zijn genoeg boeken om je zoektocht eerst gewoon thuis te beginnen. er zijn zo veel mogelijkheden. hekserij (wicca) kan per groep (coven) verschillen van aanpak. en als rituelen niet echt jou ding is. zijn er misschien wel andere wegen om je thuis te voelen. verdiep eerst rustig wat het inhoud wat er nog meer is ect. het belangrijkste is dat je je energie weer op peil krijgt. want als je de reis begint met hekserij , druiden, paragnost, meduimschap wat dan ook kom je je zelf echt tegen. elke stap die je zet kijk je in een spiegel.. dit helpt je te groeien maar kan ook in jou situatie nu nog te heftig zijn. als je het goed aanpakt en je volgt de goede weg kost het je geen energie maar krijg je er energie van. en leer je anderen en vooral je zelf beter kennen. heel veel suc6 met de zoektocht en reis. p.s wel is aan meditatie gedacht?? dit kan je energie en inzichten geven en wie weet helpt het je door de burn-out heen. zorg eerst goed voor je zelf en doe rustig aan