Ben ik bi?

Hoi allemaal,

Mijn leeftijd is 18 jaar en ik ben een vrouw. Ik heb geen vriend maar ben wel eens verliefd geweest op een jongen alleen hij vond mij niet leuk genoeg. We hadden wel seks met elkaar en dat vond ik fijn. Nu is het zo dat ik hem niet meer spreek omdat hij mij niet leuk genoeg vindt voor een relatie. Ik vond de seks wel leuk dus ik wilde mijzelf verwennen met porno op het internet. Wat mij opvalt is dat ik eigenlijk alleen twee vrouwen met elkaar leuk vind om te zien. Dus ik dacht ben ik bi? Maar in het echte leven, dus niet op internet, vind ik vrouwen nooit leuk om mee te sjansen ofzo. Dat heb ik echt alleen met mannen. Maar als ik denk aan seks zie ik altijd vrouwen. Ben ik bi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 27-11-2019 15:25
    Kan, geen idee. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die dat niet wist. Ik ben hetero, vraag me niet hoe ik dat zo zeker weet maar het is gewoon zo. Ik val ook niet op jongens van 18. Vraag me -alweer- niet waarom, geen idee want op mijn 16e was dat heel anders, toen vond ik 18 een prima leeftijd. Werd zelfs verliefd op jongens van 18 maar nu niet meer. Je zegt zelf dat je niet op meisjes valt, wel op jongens. Dan ben je vast hetero. Ga daar maar gewoon vanuit voorlopig. Succes hoor!
  • Lola 28-11-2019 22:07
    Je kunt ook seksueel een vrouw aantrekkelijk vinden maar emotioneel niet. Dus je hoeft niet persee bi te zijn. Als je het wel bent is dat ook niet erg natuurlijk! Je komt er vast nog achter :)