Ben ik een psychopaat!?!

Hey, ik heb dus vermoedens dat ik psychopatische trekjes heb. Ik heb het alleen verborgen gehouden omdat de meeste mensen sympathie belangrijk vinden dus dan krijg ik meer gedaan. Dat liegen of emotioneel reageren gaat heel makkelijk want ik kan huilen op commando. Ik heb een tijd geleden een meisje gewurgd en dat gevoel was geweldig, ik had letterlijk haar leven in mijn handen. En de angst op haar gezicht maakte mij powervol! Ik snap dat de meeste mensen hiervan zullen walgen want dat is nu eenmaal hoe mensen werken. Daarom onderdruk ik mijn drang. Ik fantaseer ook vaak dat ik macht over iemand heb en dat ik diegene laat lijden en zo. Of als iemand gaapt, gaap ik mee voor de show, ik wordt niet door gapen aangestoken. Maar denken jullie dat ik een psychopaat ben of niet. En zo ja, kan ik er zelf wat aan doen want toen ik dat meisje wurgde werd ik gelijk opgenomen in jeugdzorg en ik ben nu volwassen en als ik een keer doorzet bij wurgen wordt het misschien moorden en ik wil niet in een gevangenis zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem 13-06-2019 07:49
    Ja, het lijkt me goed dat je zo snel mogelijk hulp zoekt. En je zegt dat als je doorzet dat jij dan in de gevangenis komt, maar denk eens aan de familie en het meisje wie je het leven ontneemt, dat je daar niet aan denkt zegt ook al meer dan voldoende..
  • Ladykiller 19-04-2024 14:49
    Het herkennen van psychopathische trekken kan complex zijn, omdat psychopathie een persoonlijkheidsstoornis is die zich op verschillende manieren kan manifesteren. Psychopathie wordt vaak gekenmerkt door een reeks interpersoonlijke, affectieve en gedragsmatige kenmerken. Hier vindt je alvast wat kenmerken van een psychopaat: https://ladykiller.nl/psychopaat/ Het is belangrijk om op te merken dat enkel een gekwalificeerde professional, zoals een psycholoog of psychiater, een diagnose van psychopathie kan stellen.