Ben ik oneerlijk ?

Ik ben een vrouw van 29 ,sinds een jaar vrijgezel na een relatie van 3 jaar, op aandringen van een vriendin heb ik een datingapp aangemaakt, de eerste paar weken was het totaal hopeloos sprak amper met.mannen en heel veel sex beluste figuren daar ,nou sinds vorige week sprak ik met een man van 34 hij leek totaal anders sprak netjes en was beleefd, nu praten we ook aan de telefoon,op foto was hij totaal mijn type nu heeft hij mij opgebiecht dat de foto’s op zijn profiel niet van hem zijn ! Ik weet even niet wat ik er mee aan moet ik heb de echte persoon die ik dus spreek niet gezien hij zegt dat we maar eens moeten afspreken en iets gaan drinken en dan zie ik hem ,wat vinden jullie ,? Mijn gevoel zegt als hij over foto’s liegt waar liegt hij nog meer over ?ik.heb nog noet gereageerd op zijn vraag .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Karin 24-12-2019 13:23
  Oei... dat is wel heel erg fout, foto's van een ander gebruiken. Wat oudere foto's van jezelf om jonger te lijken hoor je echt heel vaak maar foto's van een ander: ik zou direct afknappen. Heeft hij ook gezegd waarom? Kan zijn dat hij gewoon zijn uiterlijk niet meeheeft en hoopt dat je hem aardig genoeg vind om daar doorheen te kijken. Maar dan kan hij nu toch gewoon vertellen en laten zien hoe hij er wél uitziet? Andere optie: hij heeft slechte plannen met je en wil niet te achterhalen zijn. Ik zou sowieso een kopie van zijn paspoort of rijbewijs willen zien; BSN-nr kan hij onzichtbaar maken dan weet je hoe hij eruitziet, hoe lang hij is en zijn geb.datum. Ik ben meteen zo negatief omdat je ook een vage foto kan gebruiken als je niet wil dat mensen je herkennen of zo. Of direct bij de eerste reactie vertellen: ik ben niet de man op die foto's, ik zal je een echte foto sturen van mezelf. Echt, bij mij gaan alle alarmbellen af; er zijn vrouwen (en mannen) overvallen, verkracht en zelfs vermoord tijdens eerste dates met een vreemde. Nu heeft hij wel gezegd dat hij niet degene op de foto is maar blijkbaar niet verteld waarom. Leuk voor de man op de foto trouwens.. (NOT) als een vrouw mijn foto zou gebruiken heeft ze echt een probleem hoor, dat doe je toch gewoon niet? Wie weet ziet zijn vrouw het en krijgt hij de grootste problemen terwijl jouw 'date' dat niets kan schelen. Wat een hufter zeg. Echt ik zou hem al niet meer willen zien, klaar mee! Mijn advies: zeggen dat je NU een kopie van een officieel document wil zien én dat je even na wil denken. Laat maar even spartelen en kijk of hij raar gaat doen. Geef je adres aub niet aan hem, je weet nu 1 ding heel zeker: hij is niet eerlijk. En waarschijnlijk minder leuk dan op de gepikte foto's. Sterkte en pas goed op jezelf, er zijn ook gewoon eerlijke mannen op die sites maar ook echte creeps helaas..
 • miami 24-12-2019 13:28
  je moet maar zo denken, de meeste mensen doen dat op die datingapps of wat dan ook. Misschien is hij een beetje onzeker over zijn uiterlijk. Misschien liegt hij idd over andere dingen. Aan jou om dat uit te vogelen. Waarom maak je geen afspraak? Het praten aan de telefoon ging toch goed? Zo ja, let dan op de signalen als hij iets vertelt, maar het kan ook zijn dat hij gewoon heel leuk is alleen wat onzeker. En die tip van Karin kan je zeker wel gebruiken.
 • Eagle 24-12-2019 14:30
  Kijk, hij kan natuurlijk gewoon verlegen zijn, maar dat is wel het liefste wat ik kan verzinnen. Feit blijft dat je het gewoon nooit zeker zult weten tenzij je besluit om toch te gaan. Dus als je ergens toch nieuwsgierig bent geworden; zou ik als ik jou was gewoon eens een kop koffie met hem gaan drinken. Misschien is hij wel erg aardig. Maar misschien ook niet, dus kijk wel een beetje uit. Spreek ergens met hem af waar je goed de weg weet en waar ze jou kennen. Ga altijd met eigen vervoer. Zorg dat je je telefoon opgeladen hebt en bij je houdt. En waarschuw iemand die je vertrouwt, zodat je iemand hebt die te hulp kan schieten als het niet goed gaat. Misschien dat er een vriend of vriendin mee kan komen? Die kan dan gewoon aan een ander tafeltje gaan zitten met oog op jullie om in te kunnen grijpen al je een bepaald noodsignaal afgeeft. Maar nogmaals, niks is te voorspellen en ach, je hebt ook niks te verliezen. Zolang je maar wel een beetje op jezelf past.
 • Lola 26-12-2019 22:20
  Als hij verlegen is, kan hij een foutje gemaakt hebben. Wel vind ik het brutaal te noemen dat hij een foto van iemand anders gebruikt, waar die persoon waarschijnlijk niets van weet.