ben ik te wantrouwend

Hallo ik ben al jaren gescheiden, dochter woont al jaren samen en ik wilde weer eens met een man op stap. Ingeschreven op een datingsite en al snel viel een man me op gelukkig stuurde hij me zelf een berichtje. Hij had gezien dat ik zijn profiel bekeken had en na wat bellen en appen hebben we afgesproken voor een drankje. Was leuk hij had lekkere chocola meegenomen en was erg attent. Bij het afscheid gezoend en de week daarop weer afgesproken.
Wat me niet lekker zat is dat hij nog steeds vaak online was op de datingsite.
de eerste keer dat ik dat zag was na de eerste date want ik wilde mijn profiel op nonactief zetten en keek nog even naar zijn profiel waar bij stond dat hij een uur daarvoor nog had ingelogd maar ik zag hem nooit echt online net of hij even snel gekeken had.
Vriendinnen zeiden dat ik achterdochtig was en ik toch ook online was en netjes zei tegen mannen die nog een berichtje hadden gestuurd dat ik al aan het daten was en dat was natuurlijk ook zo.
Maar alle contact moest van mij komen als ik niets liet horen hoorde ik ook niks van hem.
Nog wat ik had gelogen over mijn leeftijd ik had er een paar jaar afgehaald hij was ook jonger dan mij. Hij is 45 ik 48. Dat heb ik wel direct verteld toen ik hem de eerste keer aan de telefoon had hij vond het niet erg.

Vanavond hadden we afgesproken voor een derde date maar eergisteren had ik gezegd we bellen vrijdag nog even om precies af te spreken. vrijdag was gisteren.
Geen telefoontje geen appje niks en toen heb ik vanmiddag om 2 uur geappt jammer dat je niks meer laat horen ik ga vanavond met vriendinnen op stap geen zin om alleen thuis te zitten ik spreek je nog wel.
Toen ging hij gelijk appen ja maar ik wilde je net bellen wacht ik bel je zo, en we hadden toch afgesproken en hij appte als jij niet wil dan gaat het niet door jammer hoor.
En dat hij zo laat naar bed was gegaan en laat opgestaan.
ja nou en even een appje met ok tot morgen, wel of niet samen eten kan er toch wel af ik had als laatste geappt op donderdag en hem eerder op de avond nog gebeld maar was vergeten te vragen hoe laat hij wilde komen en of we ergens gingen eten samen vandaag zaterdag dus.
Toch vind ik het jammer hij was erg charmant en behandelde me echt als prinses maar ik ben niet de enigste geloof ik net nog even gekeken en ja hoor hij is weer online op de datingsite.
Zelf heb ik ook gelogen over mijn leeftijd en elke dag gespiekt of hij online was geweest nou elke dag bingo dus.
Ik wil eigenlijk nog wel een keer afspreken als hij dat wil maar het zit me niet lekker dat hij nog steeds op die site zit. Net of ik iemand ben tot hij wat beters heeft gevonden of zo ik krijg er een rotgevoel van. Is dit normaal op datingsites? hij is echt vrijgezel ben bij hem thuisgeweest hij heeft een leuk huisje, leuke baan maar ik heb echt afgezegd omdat hij uit zichzelf niks laat horen net als gisteren en vanochtend maar wel tijd had gisteren om op de datingsite in te loggen dan kan hij toch ook even antwoord geven op mijn appje of ben ik nou te wantrouwend!
Ik wil gewoon geen man die eigenlijk een jonge vrouw zoekt en krijg het gevoel dat hij toch iemand zoekt die niet ouder is dan hem maar juist jonger. Nu ben ik nog niet verliefd en kan het hierbij laten toch ben ik bang dat ik door mijn achterdocht een hele leuke man laat schieten en ik hem beter moet leren kennen en recht op de man af vragen waarom hij steeds inlogt op de datingsite.
Wil graag weten hoe anderen erover denken want ik weet dat ik ook tegen hem heb gelogen en stiekem steeds kijk of hij online is op die site. Dat is ook niet eerlijk maar toch denk ik jaja gisteren laat geworden lang uitgeslapen had je soms een andere date. Hij heeft nog een paar keer iets gezegd waarvan ik dacht dat klopt niet maarja ik heb ook weleens gekke dingen waarvan je denkt ze hangt een smoes op toch is het echt waar.
Hij heeft wel een probleem dat ik hier niet uit ga leggen vanwegen zijn privacy maar waar best veel vrouwen op afknappen soms denk ik hij is hartstikke onzeker eigenlijk dat merkte ik ook toen we elkaar zagen hij was best zenuwachtig. Zie ik nou spoken of is het normaal om nog op een datingsite te blijven kijken ik weet niet of hij alleen kijkt of ook gesprekken heeft met andere.
Laten gaan of toch nog een keer afspreken ik weet het niet meer omdat ik nu ook weer gelogen heb dat ik met vriendinnen op stap ging terwijl ik gewoon thuis zit en hij net nog online was.
ik wil geen gebroken hart maar ook niet te wantrouwend zijn en het zo verpesten want mijn vriendin zei ook ja wie weet kijkt hij wel of jij online ben geweest dat doe je zelf ook maar mijn gevoel blijft maar zeggen pas op hij wil gewoon seksdates en verder niks van je. Hij valt wel op vrouwen met een uiterlijk als ik dat stond in zijn profiel wat hij leuk vond qua uiterlijk ook vonden we dezelfde dingen leuk sjees ik weet het echt niet meer.
Ik wou dat ik wist wat ik moet doen laten gaan en uit mijn telefoon gooien of nog een keer contact opnemen, wachten of hij nog een keer wat laat horen en anders neit ik ben gewoon niet thuis in die wereld geen idee of ik te achterdochtig ben.

Als laatste hij had op zijn profiel gezegd dat hij een vaste relatie wil je kan ook date of weet ik niet of vriendschap invullen of LATrelatie. Als er stond ik zoek een date had ik het begrepen. Ik had ook vaste relatie ingevuld hij weet dus dat ik niet op zoek ben naar een scharrel
Bedankt voor het lezen mensen ik hoor graag wat een ander denkt hierover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • engel 29-12-2019 11:17
  qua manier van schrijven denk ik dat dit weer medi/energie/evi is.
 • Henk 29-12-2019 11:34
  3 dates en deze wanhoop speelt al op (?!) het is niet geheel vreemd dat hij de markt nog verkend. Hij wil een vaste relatie en na 2 dates kan hij toch niet weten of jij dat gaat worden? Ik zou vaker afspreken dan kunnen jullie er achter komen of het voor de langere termijn leuk is en blijft. Succes
 • Eagle 30-12-2019 08:32
  Tja, als je hem nu al niet vertrouwt, dan houdt het op hè? Je kunt na die paar dates echt geen claim op hem leggen. Je bent zijn vriendin (nog) niet. Spreek nog een keer met hem af en kijk hoe dat gaat, maar zorg ervoor dat het wel een date blijft en geen verhoor. Dan is hij meteen weg.
 • Suzan 07-12-2022 11:02
  Het is wel een fatsoensnorm om één tegelijk te daten en je dus op één persoon tegelijk te concentreren. Deze man lijkt niet echt geïnteresseerd in je. Maar het lijkt deze man er meer om te doen dat hij maar aandacht krijgt van een vrouw. Hij spreidt zijn kansen en ziet wel wie er overblijft. Als er iemand afvalt lijkt hij er niet rouwig om. Zo komt deze man over op mij. Een man die op den duur eventueel een vaste relatie wil, maar nu niet, zo handelt hij niet. Ik vind de reacties van de overige vrouwen dan ook een beetje jammer, moeten we het accepteren van een man dat hij op vrijdag, zaterdag en zondag met een andere vrouw aan de bar zit en hij uiteindelijk wel voor ons kiest? We hoeven onszelf hiervan niet de schuld te geven. Blijft deze man een reeks dates actief? Dan kan hij gaan. Ik zou het een enkele keer controleren maar je maakt jezelf er gek mee wanneer je dagelijks inloggen. Hij lijkt wel nieuwe potentiële dates te benaderen maar het contact met één vrouw op te bouwen doet hij niet. Hij laat zich weer van zijn beste kant zien als de vrouw in spé hem benadert. Grote kans dat deze man na 3 maanden daten namelijk nog steeds dagelijks inlogt en nee, dat risico zou ik niet willen lopen. Je datingprofiel nog even aanhouden is tot daar aantoe maar actief blijven is een no-go, zeer zeker na intimiteit. Helaas werkt online daten de verleiding helaas bij mannen/vrouwen in de hand om rond te blijven kijken. Deze mensen bouwen ook geen effectieve relatie en beseffen vaak zelf geeneens dat ze niet toe zijn aan een vaste relatie. Dit is een slechte bodem om op te vertrouwen dat hij dat wel wil én dat met jou. Deze man gedraagt zich er niet naar, wat hij ook zegt. Maar ik ga ervan uit dat anno 2022 deze relatie geen stand meer heeft gehouden. En zo wel: dikke proficiat