Ben. Ik zo dom geweest

Negen jaar geleden heb ik iemand in mijn huis genomen, deze persoon spreek ik niet meer Ik heb het vermoeden dat deze persoon met mijn vrouw een relatie was begonnen. Vier jaar later kregen deze persoon en ik ruzie. Ik vermoedt dat mijn vrouw zwanger is geweest van hem en mij gebruikt heeft voor een abortus. Dit hele verhaal is nog niet zolang geleden weer helemaal opgerakeld en ik ben daardoor behoorlijk in de war geraakt. Mijn vrouw ontkent dat er ooit iets heeft plaatsgevonden en dat ik niet goed bij mijn hoofd ben. Momenteel zit onze relatie hierdoor in crisis en weet ik niet meer wat te doen. Ik deel dit verhaal omdat ik radeloos ben. Is het de schaamte van mijn vrouw of heb ik mezelf dit in mijn hoofd gehaald komt het door jaloezie of zegt mijn gevoel dat het niet klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 05-08-2022 18:48
    Je bent inderdaad dom. Dat je weer een verhaal voor de tweede keer doet. En ik was de eerste keer zelf ook dom om te denken dat het serieus was. Petertje toch...
  • wijsneus 07-08-2022 18:34
    Ja hoor, duidelijk! Je vrouw was zwanger van hem, heeft jou gebruikt om abortus mee te plegen. Hoe eigenlijk, ben je nu ook al arts??? Je blijft mensen verbazen.. ik zal maar niet opschrijven wat ik écht denk. Deze zinnen geloof ik wel: - ik ben daardoor behoorlijk in de war geraakt - dat ik niet goed bij mijn hoofd ben Mijn gevoel zegt ook dat er iets niet klopt hoor, dat heb je helemaal goed. En je moet je zeker schamen! Jij kleine dikke viespeuk met je rare verhaaltjes, je imaginairy vrouw heeft niets misdaan.