Beste vriend van me vriend

Hallo

Nou om te beginnen ik heb al een tijdje een vriend we zitten in de zelfde vrienden groep en een van zijn beste vrienden (billal) is ook een beste vriend van mij, maar ben der laatst achter gekomen dat billal me leuk vind en hij is best knap en heeft nog een babyface nou heeft hij het steeds over friends with benefits of meer dan vrienden zijn en heb veel met hem gepraat dat we dit echt niet kunnen doen en hij kwam laatst naar me toe om te praten over de situatie omdat hij ook weet dat het niet kan en toen zijn we in bed beland we willen allebei me vriend niet teleurstellen om te zegen wat er is gebeurt maar door alles wat er nu speelt doe ik anders tegen over me vriend en neem ik afstand van hem maar ik hou wel echt van hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • miami 05-06-2018 14:40
    nou lekker is dat, je vriend wordt bedrogen door 2 mensen die hij zou moeten kunnen vertrouwen. Die Billal wilde met je praten en jullie belandden in bed. Tjonge, tjonge zeg. Als je echt van hem hield dan had je dat niet gedaan. Je bent nog jong, geniet van het leven maar bedrieg elkaar niet. Je voelt je nu schuldig en terecht, leer er maar mee te leven en als het jou ooit zoiets overkomt dan weet je wel hoe het voelt.
  • Ijsco 05-06-2018 19:36
    Relatie met je vriend gaat toch stuk omdat als je echt van iemand houd zoiets die gene niet aandoet en niet aan een andere vent moet denken. Ooit komt alles wel eens uit ookal is het via zijn vriend of dat hij voelt dat er wat is en dat jullie uit elkaar groeien. Ik denk dat je nog te jong bent voor een serieuze relatie.
  • Eagle 08-06-2018 11:30
    Meid, jij bent nog niet eens bijna volwassen genoeg om een relatie met welke jongen dan ook te beginnen. Geen verstand en geen moraal. Mogelijk wel een SOA.